Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

reparatie plastic interior

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • reparatie plastic interior

    Salutare! Stie cineva unde pot sa repar plasticul de pe usa din spate (tapiteria)? Cineva bine intentionat a sectionat plasticul cu un geam

  • #2
    Nefiind din Bucuresti,nu pot sa-ti propun nici o locatie.Insa,daca zgarietura este pe partea de sus a portierei,poti apela la un mester sa-ti acopere plasticele cu ceva textil fin - cum au masinile in mod normal.Sau,daca nu iti place ideea,poti schimba fata de la dezmembrari.Niste poze ar fi edificatoare.
    In alta ordine de idei,bun venit pe forum! Te asteptam si in sectiunea "My ride" cu prezentarea masinutei si impresiile tale.

    Comment


    • #3
      Multumesc! Zgarietura este in partea de jos deci nu am cum sa pun textil, masina avand deja si o insertie textila. Eu cautam ceva care sa repare efectiv plasticul, asa cum se repara tabla. Fata noua am gasit si costa 700 lei!!! cam mult pentru un plastic iar la dezmembrari nu am gasit cu acelasi textil pe usa.

      deci nu zice nimeni nimic ....hmmmm
      Last edited by cristina1978; 6 October 2011, 16:27. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • #4
        Din pacate forumul este cam lesinat...mai multe nu pot sa spun nici eu.Ai putea incerca eventual sa umpli cu ceva filler si sa vopsesti...poze tot nu ai pus.

        Comment


        • #5
          Ia baga un ochi pe Okazii.ro si scrie "panouri usi dacia logan". Un tip vinde noi 4 bucati cu 8 milioane. Poti lua legatura cu el si va intelegeti la o fata sau doar la partea textila care se poate da jos dupa demontarea fetei.

          Comment


          • #6
            Din pacate plasticul zgariat nu se prea poate reface/reconditiona cu solutii de cosmetica auto.In timp am avut zgarieturi de diferite tipuri de suprafete de plastic si nu am obtinut o corectie 100%.In cel mai bun caz se poate obtine o mascare partiala cu solutiile de intretinere plastice.

            In cazul vopsirii se va observa diferenta intre panourile originale si cel vopsit...

            Cea mai buna solutie ar fi inlocuirea panoului...

            Comment


            • #7
              multumesc tuturor pentru sugestii. Nu stiu daca se potriveste cel de Sandero cu cel de Logan. Daca s-ar potrivi, as avea solutie. O sa pun si poze si cu masinuta si cu zgarietura si poate si cu soferita :P

              Comment


              • #8
                la faza cu poza..te asteptam la intalniri

                Comment


                • #9
                  @ chitzi: mai gandeste-te si la cei din provincie,care nu ajung la intalniri...noi saracii sa n-o vedem pe soferita asta colega noua?! Deci da,categoric asteptam poze.

                  Comment


                  • #10
                    lsa mai sa vina la intalniri ca promit eu ca iti dau poze

                    Comment


                    • #11
                      vin! voi spuneti cand ca ma prezint o zi buna tuturor

                      Comment

                      Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google