Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Montaj Filtru Polen pe Logan(Ph1,Ph2)Si Sandero. Curatare Corp Clapeta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Montaj Filtru Polen pe Logan(Ph1,Ph2)Si Sandero. Curatare Corp Clapeta

NOU!!!
    Montaj filtru polen pe Logan PH2 si Sandero.
    pret - 40 lei cu filtrul clientului
    - 100 lei cu filtrul meu

Montaj filtru polen pe Logan Ph1, orice varianta si orice motorizare.
    pret - 35 lei cu filtru clientului
    - 90 lei cu filtrul meu.

Debacterizare Aeroterma - pret 80 lei din care 40 lei reprezinta contravaloare spray-ului folosit.

Curatare Corp Clapeta si Motoras Pas cu Pas. pret 30 lei + un spray WD40 pe care trebuie sa-l aduca clientul.

Curatare Senzor Turatie - pret 15 lei.

Schimb Placute frana - pret 40 lei

Curatare si Intretinere filtre de aer sport - pret 30 lei

Pentru deplasari la adresa clinetului se va percepe un tarif suplimentar, calculat in functie de distanta.

Telefon : 0722.699.544

Pentru cei care vin cu filtrul lor, poti sa specifici de care trebuie sa cumpere, te rog? Adica in afara de cel Zero Pollution pe care banuiesc ca il montezi tu la pretul asta. Cel de Modus mere?
    Ai mai montat pana acum filtrul pe PH2 sau Sandero?

Comment

filtrul meu nu e zeropolution.
      nu sunt adeptul celor de la zero polution si a celor mann, elementul filtrant e lipit cu silocon de rama si in timp se dezlipste.
      filtrul de clio3 sau de modus de la reprezentanta e 90 -100 lei. daca vrei cu dinala iti iau dinala sau iti iei singur.
      am maontat la 10 masini vreo 6 laogane ph2 si vreo 3 sau 4 sandero.

anunt valabil
      Last edited by DomnulK; 30 April 2009, 13:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

anunt valabil!

Comment

anunt valabil.

Comment

filtru

salut,

si nu pierd garantia daca montati dvs filtru?

Comment

daca nu spuneti nimanui ca e montat, nu pierdeti nimic.

asa arata un filtru de polen dupa 2 luni de la montaj. asta pentru cei mai sceptici dintre voi si care nu vad inca utilitatea acestuia.
              Attached Files

Comment

ala nu are 2 luni...poate 2 ani, sau poate are 2 luni in conditiile in care masina merge in regim de taxi sau prin jungla.
                nu te simti ofensat. si eu mi-as monta filtru, si chiar stiu ca la problema mea de sanatate(alergie la praf) acest filtru e excelent. dar nu cred ca renteaza sa te deplasezi pana in sibiu pentru un filtru.
                oricum eu incurajez montarea filtrelor.bafta in continuare
                -fara-

Comment

filtrul al aare fix 2 luni, masina a facut 10.000 de km in cele 2 luni. iar in bucuresti in o luna e mai negru ca ala.

Comment

si ma mai mir de ce am la 23 de ani alergie la praf. cand ajung in bucuresti si stau cel putin 2 zile te contactez sa imi montezi si mie. daca ajungi tu in schimb prin sibiu sa iei la tine un filtru si sa ma anunti din timp ca sa am bani. numai bine.
                    -fara-

Comment

nu cred ca ajung prins sibiu, dar te astept cu un telefon.

Comment

Montaj filtru polen pe Logan PH2 si Sandero.
                        pret - 40 lei cu filtrul clientului

Montaj filtru polen pe Logan Ph1, orice varianta si orice motorizare.
                        pret - 30 lei cu filtru clientului

Debacterizare Aeroterma - pret 80 lei din care 40 lei reprezinta contravaloare spray-ului folosit.

Curatare Corp Clapeta si Motoras Pas cu Pas. pret 30 lei + un spray WD40 pe care trebuie sa-l aduca clientul.

Curatare Senzor Turatie - pret 15 lei.

Schimb Placute frana - pret 40 lei

Curatare si Intretinere filtre de aer sport - pret 30 lei

Pentru deplasari la adresa clinetului se va percepe un tarif suplimentar, calculat in functie de distanta.

Telefon : 0722.699.544

Comment

anunt valabil.

pentru cei reticenti, tin sa va aduc la cunostinta ca filtrul de polen pe sandero se aseaza mult mai bine decat pe logan ph1. cantitatea de aer pe care o scapa pe langa este mult mai mica si tinde spre decolc.
                          Last edited by DomnulK; 25 May 2009, 12:02.

Comment

Incepand de azi, montajul filtrului de polen/habitaclu, il fac doar cu filtrul clientului pentru a evita orice discutie si negociere legata de pretul de achizitionare al acestuia.

Comment

Originally posted by DomnulK View Post
                              daca nu spuneti nimanui ca e montat, nu pierdeti nimic.

asa arata un filtru de polen dupa 2 luni de la montaj. asta pentru cei mai sceptici dintre voi si care nu vad inca utilitatea acestuia.

pai eu nu spun nimanui, dar daca ma duc cu alta problema si vad ei ca s-au facut modificari?
                              din cate am auzit trebuie taiat/decupat ceva pe acolo

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google