Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Montez Folie Omologata R.A.R

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Montez Folie Omologata R.A.R

    MONTEZ FOLIE AUTO OMOLOGATA RAR PE ORICE TIP DE MASINA PRET incepand de la 350 RON laterale spate + luneta si 100 ron laterale fatza luneta dintr`o bucata 5 - 20 la % vizibilitate lucram doar cu Lumar si FARA BULE!... fara demontare fetzelor de usi durata fiind de 3 ore
    pentru detailii ma gasisti doar pe idul de messanger : montezfolie
    caracteristicile foliei solare:
    Foliile solare reduc cantitatea de caldura si lumina care intra in masina, retin cioburile in caz de accident, ofera un plus de discretie si cresc eleganta exteriorului.
    Cresc confortul la volan, reducand efectul de orbire de la farurile masinilor din spate;
    Cresc eficienta instalatiei de aer conditionat;
    Dau un aspect mai elegant exteriorului;
    Ofera un plus de protectie impotriva indiscretiei si a hotilor;
    Retin pana la 99% din razele ultraviolete care decoloreaza interiorul
    -polishare + curatare ! www.polis-auto.ro
    Attached Files

  • #2
    Nu exista sectiune de Anunturi?
    Cand deschizi capota, dai de un motor:
    Dublu V8, cinci cilindrii, patru prisme si un tetraedru sport.

    Comment


    • #3
      Originally posted by AR-18-MOS View Post
      Nu exista sectiune de Anunturi?
      ba da exista! :P

      Comment


      • #4
        Bre, daca ti-am mutat topicul la anunturi, acolo unde oricum trebuia sa-l pui tu de la inceput, de ce mai facusi unu in acelasi loc de unde l-am mutat pe primu'?
        Anunturile de vanzare/cumparare/etc. se fac numai in sectiunea asta.

        Comment


        • #5
          Folie Autorizata R.A.R

          CarFilms Development SRL
          -salon de cosmetica auto , Folii Auto Legale R.A.R - polish profesional si detailing interior.


          ->folia auto se monteaza profesional, durata maxima de executie este de doua ore , luneta se aplica dintr`o singura bucata , fara cute , fara bule si fara praf .
          ->Autorizatiile se dau separat , una pentru geamurile laterale spate + luneta , iar cealalta pentru geamurile laterale fata .
          ->mentionez ca singura folie autorizata pentru Geamurile laterale fata, este insesizabila si nu coloreaza deloc geamul ,ea avand ca proprietati doar protectia UV si protectia de antiefractie. - fiind in conformitate cu legea (R.A.R) -
          ->la cererea clientului montam si folie mai inchisa pe fata decat cea legala , dar la folia inchisa nu emitem omologare) riscuri =>> amenda + luarea talonului....

          Tipuri de folie si preturi:
          Global
          -330 RON LATERALE SPATE + LUNETA (BERLINA)
          -400 RON TOATA MASINA
          Llumar
          -350 RON LATERALE SPATE + LUNETA (BERLINA)
          -450 RON TOATA MASINA
          3M C-S
          -400 RON LATERALE SPATE + LUNETA (BERLINA)
          -550 RON TOATA MASINA
          LA JEEP SE MAI ADAUGA 100 RON PENTRU FOLIA LLUMAR SI 3M CS SI 60 RON PENTRU FOLIA GLOBAL.

          ***REDUCERE LA FOLIA 3M pentru membrii forumului*** in curand noi lucrari...

          -------------------------------------------------------------------------------

          ** DETAILING EXTERIOR POLISH**


          La exterior se incepe intotdeauna cu decontaminarea suprafetelor folosindu-se argile speciale (curatitoare si nonabrazive) care inglobeaza impuritatile din porii vopselei si lacului fara a afecta insa suprafata.

          Urmeaza polisharea (lustruirea) care se poate realiza in 1-5 pasi (sau chiar mai multi unde este cazul), in functie de starea suprafetei. Polish-ul are ca rol principal indepartarea zgarieturilor fine ce duc la pierderea luciului si care creeaza efectul de panza de paianjen (vizibil atunci cand in suprafata se reflecta o sursa de lumina). Daca masina este noua acest pas nu se mai face.

          In functie de conditia vopselei si de intentiile clientului, operatorii nostri folosesc paste abrazive cu agresivitati diferite astfel incat suprafata livrata la final sa fie perfect rectificata, cu un finisaj de showroom.

          Cauciucurile si ornamentele din materiale sintetice sunt tratate la randul lor cu un dressing (vara) sau cu un gel (iarna). In anotimpul rece gelul ofera protectie impotriva actiunii corozive a sarii, cenusii si a altor produse de dezghetare ce se arunca de obicei pe carosabil iar in anotimpul calduros dressingul ofera protectie contra oxidarilor provocate de razele UV si temperaturile ridicate

          -------------------------------------------------------------------------------
          Operatii de detailing interior


          Aspirarea mochetei se face cu ajutorul unui Aspirator profesional cu filtrare prin apa, mocheta se freaca cu ajutorul unei perii tari apoi se aplica o solutie speciala dupa care se aspira iar. Acest procedeu urmareste scoaterea nisipului si a prafului din mocheta. Un alt accesoriu folosit in aspirare este pistolul de aer in linie cu care se sufla in prealabil gratarele, cusaturile, imbinarile si, in general, spatiile inguste si foarte greu accesibile.

          Curatarea petelor

          Pentru petele de pe mocheta, plafon si tapiterie se folosesc curatitori specifici cu grad de putere in functie de tipul petei.

          Samponarea si curatarea suprafetelor textile

          detailing interior 200 - 300 RON
          detailing exterior 250 - 400 RON
          Detailing Complet 400 - 500 RON ( detailingul complet include ambele servicii Polish + Tapiterie )
          (preturile la detailing difera in functie de marimea si aspectul masinii)
          -----------------------------------------------------------------------------

          DATE DE CONTACT:
          CarFilms Development S.R.L
          Adresa:str piscu crasani nr 46, sector 6 bucuresti PUNCT DE REPER (vis-a-vis de benzinaria AGIP de pe langa autogara militari)
          Contact: TEL 0768001165
          YM: montezfolie
          Persoana de contat : Diaconu Alexandru
          Attached Files

          Comment


          • #6
            pt un sandero, folie llumar antiefractie pt fata cu transparenta maxima cat costa si ce implica din pct. de vedere al timpului de executie?
            ms

            Comment


            • #7
              Originally posted by mmarza View Post
              pt un sandero, folie llumar antiefractie pt fata cu transparenta maxima cat costa si ce implica din pct. de vedere al timpului de executie?
              ms
              salut 100 RON timp de executie 45 de minute

              Reduceri de 50 RON pentru aplicarea foliilor solare ,curatarea tapiteriilor si polish profesional in perioada 15.09.2010 - 30.10.2010


              DATE DE CONTACT:
              CarFilms Development S.R.L
              Adresa:str piscu crasani nr 46, sector 6 bucuresti PUNCT DE REPER (vis-a-vis de benzinaria AGIP de pe langa autogara militari)
              Noua locatie de pe strada viilor : Strada Fabrica de Chibrite nr 15
              Contact: TEL 0768001165
              YM: montezfolie
              Persoana de contat : Diaconu Alexandru
              Last edited by montezfolie; 10 September 2010, 21:28. Reason: Automerged Doublepost

              Comment


              • #8
                Noi Lucrari

                Noi lucrari de referinta...
                Attached Files

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                Politica de Securitate Google