Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand Dacia Sandero Laureate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Dacia Sandero Laureate

A venit momentul sa ma despart de Sandero. Asadar, se vinde Dacia Sandero, Laureate din 2008, culoare albastru electric. Dotarile sunt cele din fabrica si am mai adaugat eu suport de ochleari si cotiera, dar le enumar din nou.

Km care ii are masina acum: 37000km

Dotari:
    - 2 airbag- uri
    - proiectoare de ceata
    - ABS
    - servodirectie
    - cd- player
    - cotiera
    - suport ochelari
    - geamuri electrice
    - oglinzi electrice si incalzite
    - jante de aliaj originale + cauciucuri de iarna si jante de tabla

Masina e intretinuta, are toate reviziile la zi, cu tot cu facuturi.

Taxa de mediu a fost platita si nerecuperata.

Pret: 4600 euro negociabil

O vand pentru ca vreau sa dau avans pentru noul logan.

Nu am putut incarca mai multe poze pentru ca nu imi permite forumul.
    Attached Files

Arata bine masina, se vede ca a fost ingrijita. Mai degraba as cumpara cu 4000 E o Dacia ingrijita ca asta decat un harb de dincolo de 10 ani si 200 000 km. Orice ce ar zice ca vai ce calitate au masinile nemtesti de exemplu. Acuma nu mai e chiar asa si masinile nemtesti au probleme. Stiu cazuri.

De fapt o masina e un mare fier, o mare piesa cu cat e uzata mai putin si cu cat e mai ingrijita cu atat mai bine.

PS asta cred ca este cea mai frumoasa culoare de Sandero pacat ca nu mai e in oferta.

Comment

Am uitat de datele de contact.

telefon: 0743207408

Comment

Ai mers putin cu masina.

Ce Logan vrei sa iei ce culoare cu ce dotari?

Comment

Vreau sa iau logan laureate, 0.9tce, gris platine si cu pachetul de pilot automat si senzori de parcare.

Da, am circulat putin cu ea, mai mult in concedii circulam cu ea. Dar imi place foarte mult noul logan si vreau sa il cumpar.

Comment

Spor la vanzare,cine doreste o masina intretinuta si cu km putini sa contacteze proprietarul.
            Si mie imi place noul logan gri,dar nu sunt momentan finante.

Comment

La Peugeot 301 (9800 cu TVA) sau Skoda Rapid te-ai uitat la oferte?

Comment

M-am uitat la ambele, dar am bani doar de logan. Prefer un logan cu toate dotarile si cu 0.9 tce decat o skoda rapid fara dotari si motor de 1.2 aspirat.

Oricum, prima data incerc sa il dau pe Sandero, dar pana acum nu am primit nici macar un telefon.

Si am uitat sa adaug in anunt. Masina are aer conditionat.
                Last edited by bogdan_cj; 12 March 2014, 11:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Parerea mea e ca mai bine ai face altceva cu banii. O cabana sau ceva.....

Comment

Originally posted by L3on_rgby View Post
                    Parerea mea e ca mai bine ai face altceva cu banii. O cabana sau ceva.....
                    :-)))) asta e tare

sau un copil-doi :-))

daca omul are nevoie de masina noua ........

Comment

Da are una intretinuta si cu putini km......daca era coapta si veche intelegeam. Mi-am exprimat parerea doar. Masinile is o investitie proasta. Insa fiecare e sef pe buzunarul sau.

Comment

Cabana am, deci nu ma ajuta inca una ). Eu sunt genul de om ca daca mi se pune pata pe ceva foarte tare imi trebuie. Si vreau sa am si eu odata in viata o masnia noua. Proabil sunt bani aruncati, dar raman la parerea ca ce e nou e nou.

Comment

Pai da, noi numai masini noi am avut. Mai bine sa miroasa a nou decat a altii. :-)

Comment

Aia e drept. Eu nu am reusit sa iau noua si am luat de un an jumate cu 17000 km. Daca nu-ti lipseste altceva..... Schimb-o.

Comment

Originally posted by L3on_rgby View Post
                              Aia e drept. Eu nu am reusit sa iau noua si am luat de un an jumate cu 17000 km. Daca nu-ti lipseste altceva..... Schimb-o.
                              Si i-ati un BMW sau Audi.

Negru desigur. :-)

Glumesc desigur.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google