-Unde o sa va faceti asigurarile? Asigurari si daune auto
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Asigurari si daune auto Discutii despre asigurari si daune auto dacia sandero si nu numai. Unde reparam masinile, cine plateste si cum sa alegi o asigurare |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 03-16-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 104
|
Cei care a-ti comandat sau o sa comandati Sandero, unde va faceti asigurarea CASCO si care firma de asigurari recomandati.
Ce valoare vi s-a comunicat in oferta si daca cuprinde fransiza? Pt Sandero 1,4 valoare 9300 E, am pana acum 3 oferte. Full CASCO. Allianz : fransiza O - plata integrala=2083; plata in 4 rate=2255 fransiza350 ron - 1449; =1567 Generali fransiza 100 euro ; plata in 4 rate =1911 Fata Generali : fransiza O - plata integral sau in rate =380 euro |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 03-16-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 104
|
Nu reusesc sa gasesc la ce service Dacia, au decontare directa. Fac probleme la plata, daca repari la un alt service Dacia unde ei nu au decontare directa?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 11-19-06
Motorizare : MPI
Posturi: 144
Rep Power: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ["Sandel" Junior]
|
Daca nu au decontare directa, o sa dureze 24-48 in plus, adica o sa stea masina in service inca atat, pana se primeste avizul de plata.
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 454
|
eu la alianz imi fac pentru ca acolo am facut asigurarea si la Loganuri. Sunt seriosi si ii recomand.
|
|
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 979
|
Nu de alta, dar mi se par astronomice preturile, nici nu vreau sa ma gandesc cat ar costa o asigurare pentru o masina din import ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#9 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-04-08
Motorizare : 1.6 MPI
Varsta: 32
Posturi: 432
|
Pe mine Pentru Sandero 1.6 Laureate la omniasig ma costa 808 Lei RCA/an si 550 Euro Casco/an ca e pe firma in leasing
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 820
|
Eu am la Omniasig,plata in 4 rate de 394 ron,fransiza de 100 eu. Daca in primul an nu fac accident,in al 2lea primesc 15% reducere.Dupa 3 ani fara accident (da Doamne),am reducere de 40%. Valabil in Ro si strainatate (mai putin Bulgaria,Ucraina)si deocamdata fara vandalism...Cred ca e destul de bine. Aa si am Preferance 1,4.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-04-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 432
|
Pentru preturi asigurare casco si rcala omniasig poti intr pe site-ul oficial omniasig la http://www.omniasig.ro/new/calculator_casco.php sau la http://www.omniasig.ro/new/calculator_rca.php
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-21-09
Motorizare : 1,5
Posturi: 5
|
daca vreti casco gama Dacia, incercati pana la 31.07.2009 la BT Asigurari. Aveti oferte cu si fara fransiza. Pentru cine are peste 30 ani, ofertele sunt intre 1350 lei, in 4 rate, cu fransiza 200 lei, daune partiale sau 1800 lei fara fransiza cu acoperire risc vandalism. Relatii suplimentare la tel. 0769681124.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-31-08
Motorizare : 1,4 MPI Laureat
Posturi: 589
|
azi am fost sa mai testez piata asigurarilor ,m-a interesat rca-ul.
la omniasig mi s-a calculat la motorasul de 1,4 pe un an suma de 355 ron cu tot cu reducerea de 10% plus ca sunt si in prezent cu rca-ul tot la omniasig.La asiban unde am si casco mi s-a spus ca ma cost rca-ul 394 ron si nu-mi ofera nici o reducere ,ce politica de doi euroi centi au unele firme de asigurari. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 01-30-09
Motorizare : 1.6
Posturi: 67
|
Corect, eu am masina inmatriculata in Teleorman
Sofer:50ani, permis de peste 20ani si nu e pensionat PS:masina e trecuta pe numele unuia din parinti ca sa pot sa-mi iau un credit imobiliar(poate acum prin programul "prima casa" ) |
|
|
|