-Tutorial: Cum sa vezi Consumul Instantaneu Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-02-09
Motorizare : 1,6 MPI
Posturi: 18
|
Am cautat ceva pe forum dar se pare ca nu s-a mai dat peste solutie.
Daca vreti sa va vedeti consumul instantaneu, puteti, dar doar pentru vreo 2-3 minute, timp in care nu aveti cum sa va ajutati de turometru si vitezometru... Metoda e simpla, dar e temporara si doar de curiozitate:
Nu cred ca ma insel, pentru ca cifrele alea cresc cand turez motorul, se comporta exact cum ar trebui sa se comporte un indicator de consum instantaneu. Din pacate, dupa vreo 3 minute tot clusterul revine la normal si iti apar inapoi kilometri totali, acele functioneaza normal... Ca sa revedeti consumul instantaneu trebuie sa opriti motorul si sa puneti iar contactul cu resetul tinut, ceea ce nu da prea bine cand deja esti cu masina in trafic sau mergi cu viteza in afara localitatii (sau prin oras, depinde ;)) ). Rog administratorii sa-l faca Sticky in caz ca nu mai e subiect similar, sau sa mi-l mute la sectiunea care trebuie. Merci. In modul Cluster Test butonul de CB nu are nici o functie. Doar cu cel de reset treceti de la un ecran la altul. Repet, asta e decat pentru curiozitatea vostra si e pe riscul vostru sa faceti chestia asta in timp ce masina e in miscare (stiti doar ce inseamna un motor oprit in mers: fara servo-frane, servo-directie, ABS si puteti sa blocati chiar volanul daca din greseala dati cheia inapoi de tot) |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-16-09
Motorizare : 1.6
Posturi: 11
|
Cand am avut treaba in service, l-am intrebat pe nenea care face diagnostice cu laptopul daca poate sa-mi activeze consumul instantaneu. A zis nu se poate, dar probabil ca se temea sa nu-si piarda jobul...
|
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 820
|
Last edited by sanderizer : 25th February 2010 at 19:39 Motiv: Automerged Doublepost |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 09-20-08
Motorizare : 1,6/90CP
Varsta: 49
Posturi: 16
|
Merge si la Preference? Mentionez ca versiunea respectiva nu are CB, dar se poate vedea totusi citi litri de gaz mai sint in rez.(tot printr-un artificiu).
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
|
Pentru benzina ramasa in rezervor se poate, indiferent de versiune, ti apasat butonul reset km si pui contactul. Am vazut un tutoriual al lui crististreulea unde a folosit aceeasi metoda pentru calibrarea acelor turometrului si vitezometrului.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-10-10
Motorizare : 1.6 MPI
Varsta: 22
Posturi: 93
|
pai chestia cu opritul motorului in mers nu-mi surade mie...motor oprit...ochii in cadrane...daca mai vorbesti si la telefon si fumezi o tigara...ala esti
![]() In rest e buna treaba |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
jucati-va in mers, ca va jucati cu sanatatea si cu tabla voastra. numa' sa nu va jucati si cu-a altora, sa le trageti un sut in cele 3 litere la semafor e cazul fericit...
|