Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Cotiera

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Desi e off-topic....
    Eu am comandat presurile la dealer...erau 130ron si mi-a dat o reducere de 50ron la toate accesoriile cumparate odata cu masina. Cum covorasele sunt singurul accesoriu pe care o sa il iau de la ei odata cu masina o sa dau pe ele practic 80ron.

    Bafta.

    ps. sunt presuri de cauciuc, un pic spre gri, grosute ca material, cu o buza de 7-10mm, dar nu cele tip tavita ca la logan (alea au buza inalta si sunt subtiri ca material)
    Bafta!

    Comment


    • #62
      Originally posted by manic_user View Post
      Ai grijă să nu ţi le bage pe gât ca fiind cu bordură pe cele din dreapta. Cele cu bordură (şi un pic mai mari) sunt cele din stânga (vezi imaginea).
      Maine ma duc la dealer si poate fac poze la cele pe care le au montate pe masina de teste si le pui aici sa-mi spui daca sunt bune.
      ps. deci sa inteleg ca presul din stanga sa fie cu bordura, si cel din dreapta fara bordura ? pai nu ar fi mai bine sa fie ambele cu bordura ?

      ps2. mersi pentru poza

      @yr-zbg, esti sigur ca sunt doar 130 roni ? ii ia mama dracu' daca vor sa mi le bage pe gat la 174 ron !


      ps3. banuiesc ca pe presurile pentru Sandero trebuie sa fie scris Sandero, nu Logan ?!
      Last edited by bunicuta; 1 June 2009, 21:04.

      Comment


      • #63
        Pe presuri scrie sandero...si sunt de sandero. Toate au bordura (toate 4) si sunt groase fata de alea "tavita" de logan.
        Si da sunt sigur ca pretul era 130ron...si cu reducerea aia o sa le iau cu 80.

        Bafta!

        ps. a si inca ceva ...in lista de preturi de la ipso presurile pt sandero sunt la 173 ron. Deci cred ca depinde un pic si de dealer.
        Last edited by yr-zbg; 1 June 2009, 22:07.
        Bafta!

        Comment


        • #64
          bunicuta amandoua tipurile de presuri sunt cu bordura iar cat despre pretul lor de achizitie difera de la dealer la altul

          Comment


          • #65
            Originally posted by bunicuta View Post
            [...] deci sa inteleg ca presul din stanga sa fie cu bordura, si cel din dreapta fara bordura ? pai nu ar fi mai bine sa fie ambele cu bordura ? [...]
            Trebuie să înţelegi următoarele: în imaginea postată de mine sunt 2 modele. La modelul din stânga imaginii (pe care am scris DA, preşurile au bordurile mai înalte şi sunt un pic mai mari. La modelul din dreapta imaginii (pe care am scris NU), preşurile au bordurile mai joase şi sunt un pic mai mici. Baftă!
            Mama proştilor este mereu gravidă!

            Comment


            • #66
              Mda, am inteles ca sunt 2 tipuri de presuri in acele imagini, acuma sper ca dupa acele forme din poza din stanga sa-mi dau seama ce tipuri de presuri au astia la vanzare. O sa fac poze sper.

              @yr-zbg, tocmai asta ma irita, ca preturile nu sunt la fel peste tot, unii sunt mai lacomi decat altii si pun preturi nesimtite

              Comment


              • #67
                Nu stiu cum de am sarit peste postul cu pozele celor doua tipuri de presuri (probabil fiind ultimul pe pagina).
                Acum l-am vazut, si cele pe care le-am ales eu sunt cele cu NU. Dar repet...le-am ales eu...iar pretul era lipit pe ele (130ron). Mi-au placut astea mai mult pt ca bordura e un pic mai joasa dar in primul rand pentru ca sunt mult mai grosute.
                Acum o fi bine...o fi rau....stiu si eu.

                Bafta!
                Bafta!

                Comment


                • #68
                  @ yr-zbg

                  Originally posted by manic_user View Post
                  [...] Nu se poate face reglajul lombar cu cotiera lăsată [...]
                  Scuze, ți-am dat o informație greșită! Reglajul lombar nu se poate face cu cotiera ridicată, cu ea lăsată, reglajul se poate face fără nicio problemă.
                  Last edited by manic_user; 2 June 2009, 10:02.
                  Mama proştilor este mereu gravidă!

                  Comment


                  • #69
                    Bum....deci concluzionez ca nu incomodeaza prea mult...comparativ cu aportul adus la confort.
                    In oras cel mai probabil va sta ridicata...si vine intrebarea:
                    cat de des dai cu cotu' in ea? (cand e ridicata ma refer).

                    Bafta!
                    Bafta!

                    Comment


                    • #70
                      Când e ridicată dai cu cotul în ea destul de des, dar o dată pusă şi o dată ce te-ai acomodat cu ea nu o să mai simţi nevoia de a o ridica, cu atât mai mult în oraş. Eu conduc într-un oraş cu un trafic de tot rahatul şi cu cotiera lăsată conduc mult mai comod.
                      Mama proştilor este mereu gravidă!

                      Comment


                      • #71
                        A trecut cam mult timp de cand nu m-am mai adresat "publicului", dar dupa multe probleme rezolvate mai mult sau mai putin la reprezentantii Dacia, iata ca apar si eu cu o satisfactie : montarea cotierei. Cu ajutorul prietenesc ( procurat/ montat cotiera) al colegului valeriuciprian, caruia ii multumesc foarte mult, dar si al colegului sorin_pss de pe forumul frate mai mare “loganclub” (care m-a ajutat cu tunelul franei de mana si iar multumesc !) sunt in masura sa va prezint cateva poze. De obisnuit inca nu va pot spune ca m-am obisnuit, aseara dupa montaj nu am condus prea mult, cert e ca pe moment mi-a fost putin cam "peste cot" , in schimb sunt sigura ca ma voi adapta.
                        Attached Files

                        Comment


                        • #72
                          Cu mare placere...si fata de sorin_pss ne vom revansa la Mioveni...referitor la acomodare...e bine...eu am pe masina mea cotiera si atunci cand ma urc in masinile de la firma (Sandero si Logan) si nu au cotiera...prima data cad pe scaunul din dreapta=))...deci rabdare si imi vei da dreptate

                          Comment


                          • #73
                            as cumpara si eu cotiera originala, numai ca este proiectata pentru cei care au geamuri electrice pe spate. la cei care nu au, locul rotund de la consola unde se pune scrumiera devina o problema, pentru ca piciorul cotierei este patrat. odata pusa cotiera nu-l mai poti folosi, si arata oricum rau de tot. ce stupizi au fost astia de au proiectat cotiera, lipsa studiu. puteau face una pentru cei ce au rotund pe spate si una pentru butoanele de geamuri electrice.

                            Comment


                            • #74
                              eu mi-am cumparat o cotiera de la dedeman,zicea ca e pt dacia logan si sandero,am dat 55 ron pe ea,am montat-o singur,foarte ok!
                              culoare neagra.dar intr-adevar acopera acel spatiu rotund unde se pune scrumiera,eu nu am geamuri electrice spate.
                              nu ma intereseaza de nici o garantie,am venit la ei cu mici pete de rugina pe caroserie dupa un an jumate si si-au batut joc de mine zicandu-mi ca sunt de la pietricele,garantie e doar pe foaie,in realitate nu e chiar asa.decat sa dai 300 ron pe cotiera aia,care se plang unii ca se desprinde mai buna aia Rogroup de la dedeman

                              Comment


                              • #75
                                Originally posted by Winnie View Post
                                as cumpara si eu cotiera originala, numai ca este proiectata pentru cei care au geamuri electrice pe spate. la cei care nu au, locul rotund de la consola unde se pune scrumiera devina o problema, pentru ca piciorul cotierei este patrat. odata pusa cotiera nu-l mai poti folosi, si arata oricum rau de tot. ce stupizi au fost astia de au proiectat cotiera, lipsa studiu. puteau face una pentru cei ce au rotund pe spate si una pentru butoanele de geamuri electrice.
                                Cotiera a fost creeata probebil pentru versiunile mai de totp adica cele cu geamuri electrice spate. de aceea au facut acel patrat...si solutii ar exista...ori decupezi acel patrat si il faci rotund dar aici nu mai garantez pentru robustetea cotierei ori adaptezi asa ceva in partea din spate a cotierei. ori cu putina dexteritate vei putea adapta acest suport in spatele cotierei astfel incat sa il montezi doar in momentul in care chiar ai nevoie de scrumiera in spate.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google