-Scartaie scaunul ? Rezolvare simpla Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero Scartaie scaunul ? Rezolvare simpla - Dacia Sandero
Dacia Sandero

Inapoi   Dacia Sandero > Forum Dacia Sandero > Dacia Sandero : Probleme Tehnice
Īnregistrare Īntrebări frecvente Lista de Membri Calendar Marcheaza Forumurile ca Citite

Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero

Attention Visitor:
You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Scartaie scaunul ? Rezolvare simpla

Dacia Sandero : Probleme Tehnice

Raspunde

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 17th April 2011, 19:50   #1
bunicuta
"Sandel" de 5 stele

bunicuta's Avatar

Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 987
bunicuta is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit Scartaie scaunul ? Rezolvare simpla

Azi am descoperit ca la cei care le scartaie scaunul (in special al soferului) puteti fie sa mergeti la service sa vi se schimbe pe garantie armatura aia din scaun - e ca un burete, si peste 6 luni sa scartaie din nou...sau puteti simplu, fara sa demintati nimic, sa introduceti si sa fixati cu capsatorul de capse (din alea de capsat hartia) o bucata de carpa (gasiti in comert ambalata, pentru spalat pe jos) - carpa aia o fixati intre armatura si bara metalica de sub scaun - pe toata lungimea barii metalice...surpriza....nu mai scartaie scaunul....

ps. eu o sa ma duc sa-mi puna armatura noua la sezut..si dupa aia fac operatiunea...ce vrei frate...e dacie, n-ai ce sa-i faci - cu sarma, cu carpa, cu patentul...clasic romanesc...
bunicuta e offline   Reply With Quote
Vechi 17th April 2011, 22:16   #2
Daniel Dinutoiu
"Sandel" Avansat

Data inscrierii: 07-14-09
Motorizare : 1,4 MPI
Varsta: 27
Posturi: 153
Daniel Dinutoiu is on a distinguished road
:
["Sandel" Avansat]
Implicit

Citat:
Originally Posted by bunicuta
Vezi Post
...ce vrei frate...e dacie, n-ai ce sa-i faci - cu sarma, cu carpa, cu patentul...clasic romanesc...
Pai mai suna a masina noua???? Sau mai merita 8-9.000 euroi???
hai ca am revenit la dacia 1100 - 1300 - 1310 ... cu sarma - cu ata - cu carpa - ...
Sa ii fu-kk in gura pe aia de romani ce ne dau asa ceva la vanzare.
Sa ii capuu lu peste ca la chinezi ..... ca .... pu ... la ..... peste .....
asta este ....... 20-11 ...............111111111 fara numarrrrrrrrrrrrrr.
DACIA cu norme EURO .... Eu Urasc Romanul Oriunde ... poate asa suna ... .
Chiar daca nu mai intru pe forum ... asta este ... dacia este de cacat...
Daniel Dinutoiu e offline   Reply With Quote
Vechi 17th April 2011, 22:26   #3
geoalexus
"Sandel" de 5 stele

geoalexus's Avatar

Data inscrierii: 04-01-10
Motorizare : 1.6
Posturi: 542
geoalexus is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Aceasta mestesugarie este inventata de tine? Poate ar trebui sa o patentezi si sa o prezinti la Dacia. O solutie eficienta cu minim de investitie . Si la mine scartie cand e frig, acum nu mai zice nimic. Pune niste poze cand faci treaba.
geoalexus e offline   Reply With Quote
Vechi 18th April 2011, 07:08   #4
bunicuta
"Sandel" de 5 stele

bunicuta's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

O sa fac si poze...nu stiu cum o sa iasa pe sub scaun cu telefonul mobil.
Geo, chestia am descoperit-o pur si simplu cand mi-am introdus mana intre armatura si bara aia groasa de sub scaun...nu mai scartaia...apoi am introdus o carpa si asa am rezolvat-o...
Si la mine scartaia cand era frig...dar acuma nu mai pot spune ca e frig si tot scartaie.

ps. sa nu-mi spuneti acuma ca masina e low cost...si ca e "normal" ca dacia sa faca economie la costuri de productie si sa nu puna carpa aia pe bara aia...o sa ajungem ca dacia sa lipeasca diferite componente prin masina cu scuipat, pentru a face economie...
Vechi 18th April 2011, 14:59   #5
Azzzuro
"Sandel" Fidel

Azzzuro's Avatar

Data inscrierii: 08-18-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 254
Azzzuro is on a distinguished road
:
["Sandel" Fidel]
Implicit

Daca carpa aia costa 1 Euro (spre exemplu),la 100.000 de masini vandute Dacia pierde 100.000 Euro,asa ca se vor zgarci la orice fleac ca sa reduca costurile...

@bunicuta:ar trebui sa faci un tutorial cu acest subiect.
Azzzuro e offline   Reply With Quote
Vechi 18th April 2011, 16:07   #6
Seba
Super Moderator

Seba's Avatar

Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Seba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to behold
:
[Super Moderator]
Implicit

bunicuto, eu in locul tau asa da sandero la remat si mi-as lua o dacie 1300, noua, tipla, cu toate cele care nu se strica, nu scartaie, etc .
cat despre "solutia" ta, crezi ca la alte masini exista o carpa intre spuma si armatura scaunului? arata-mi una. daca gasesti, sunt de acord ca varianta ta e rezolvarea problemei, altfel, e tot o "tiganie", cum zici tu ca fac cei de la dacia.
Vechi 18th April 2011, 16:23   #7
bunicuta
"Sandel" de 5 stele

bunicuta's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Citat:
Originally Posted by Azzzuro
Vezi Post
Daca carpa aia costa 1 Euro (spre exemplu),la 100.000 de masini vandute Dacia pierde 100.000 Euro
Daca eu deschid acest thread cu problema asta si intra pe site 100 de persoane care se gandesc sa-si cumpere Sandero si, printre altele citesc si threadul meu...si din cei 100, doar 30 de persoane nu-si mai cumpara masina datorita problemei cu scaunul atunci dacia pierde 30 oameni x medie 7000 euro/masina = 210 mii euro.
Altii, cum sunt eu, am cumparat masina, dar poate, urmatoarea nu va mai fi dacie...din cauza scartaitului scaunului &altele si atunci...pierderile snt mult mai mari, mai ales daca le spun personal vecinilor ca dacia sucks pierderile vor progresa constant.

DECI: merita sau nu sa pui o carpa de 1 euro sa nu scartaie scaunul ? (oare nu asa trebuie gandita o strategie de dezvoltare a unei companii ?, nu la asta se refera planul strategic ?)
Vechi 18th April 2011, 18:14   #8
Azzzuro
"Sandel" Fidel

Azzzuro's Avatar

Data inscrierii: 08-18-09
Posturi: 254
Azzzuro is on a distinguished road
:
["Sandel" Fidel]
Implicit

Citat:
DECI: merita sau nu sa pui o carpa de 1 euro sa nu scartaie scaunul ?
Care crezi tu ca este raspunsul la aceasta intrebare?Ii doare undeva de ce se vorbeste si se trambiteaza pe forumuri.
Azzzuro e offline   Reply With Quote
Vechi 18th April 2011, 19:11   #9
Spanu
"Sandel" de 5 stele

Spanu's Avatar

Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
Spanu is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

fratilor nu masina e de vina...ci inginerii care adapteaza proiectul pt Romania; si serviciile post vanzare. sunt curios daca o masina pentru export are cel putin jumatate din "piesele" care ne lipsesc noua. nu are nimeni o masina cumparata din afara?
Vechi 18th April 2011, 19:57   #10
doar_adi
"Sandel" Junior

Data inscrierii: 08-17-09
Motorizare : 1,2 16v
Posturi: 144
doar_adi is on a distinguished road
:
["Sandel" Junior]
Implicit

Pai intreaba la English corner, poate raspunde careva... or somebody
doar_adi e offline   Reply With Quote
Vechi 18th April 2011, 20:29   #11
Seba
Super Moderator

Seba's Avatar

Seba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to behold
:
[Super Moderator]
Implicit

spanu, crezi ca-i doare-n cur pe aia de la dacia ce serie unde pleaca? ei fac masinile in cateva versiuni mai vandute si restul ti se fac pe comanda. cand se aduna 10-20 de masini, se trece in productie pe linia de asamblare. daca versiunea laureate 1.2_16v verde cu airbaguri laterale se cer 500 de bucati in 3 zile, pai fi sigur ca se vor face toate-odata, nu se urmareste fiecare serie sasiu unde pleaca, la una sa asambleze 10 minute in plus sa fie siguri ca aia e pt germania. nu-i ca la voi la tribunal, uitati de vorbele mecanicilor de dacia 1300, ca nu mai sunt de actualitate. pur si simplu fiind masina low-cost, au luat in calcul si varianta greierilor si alte maruntisuri si asta e, cui nu-i convine, nu-si mai cumpara, oricand se vor gasi mai multi care sa-si ia decat de-astia carora le cresc pretentiile.
Vechi 18th April 2011, 21:09   #12
bunicuta
"Sandel" de 5 stele

bunicuta's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Citat:
Originally Posted by Azzzuro
Vezi Post
Ii doare undeva de ce se vorbeste si se trambiteaza pe forumuri.
Da ? Pai atunci asta e...eu unul am convins 2 persoane pana acum sa nu-si mai cumpere Sandero, una(e tipa) si-a luat Skoda Fabia noua prin remat, celalalt si-a luat un Astra SH - si nu, nu le-am recomandat ce sa-si cumpere, doar ce sa nu-si cumpere, adica Dacia...
Vechi 18th April 2011, 21:53   #13
geoalexus
"Sandel" de 5 stele

geoalexus's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Eu tot nu o sa inteleg cum se face ca esti in continuare posesor sandero!
Vechi 19th April 2011, 07:41   #14
bunicuta
"Sandel" de 5 stele

bunicuta's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Pai masina o am din iunie 2009, deci voi mai fi posesor de Sandero cam pana prin 2016 - 2017 cam pe atunci cred ca o sa pot schimba masina.
Nu-s genul care schimba masinile ca pe sosete, nu am banii necesari si vorba poetului Salam: masinile nu e viata mea !!!

Oricum, urmatoarea masina probabil ca va fi un Porsche SH (deh prin 2017 voi avea si eu 37 de ani - voi avea o criza de identitate, asa numita midlife crysis )
Vechi 19th April 2011, 10:07   #15
Seba
Super Moderator

Seba's Avatar

:
[Super Moderator]
Implicit

asa am avut si eu un moment cand uram dacia pt ca au scos reglajul lombar si mai o chestie, cand auzisem de problemele la caseta de directie la ph2, dar am constatat ca de fapt doar capetii tiranti sunt problema, nu caseta in sine, iar fara reglaj lombar nu-i o vaca, mai ales ca ala oricum se strica la majoritatea. una peste alta, la banii pe care i-am dat, e ok. in 30000km nici o problema legata direct de masina. cred c-o sa treci peste scartaielile astea si alte maruntisuri. mai greu or sa treaca cei care au avut 3-4 interventii in garantie, fara rezolvarea problemelor. dar cum acestia sunt putini, in statistici masina nu va fi afectata, desi v-ar placea, unora.
Vechi 19th April 2011, 10:52   #16
bunicuta
"Sandel" de 5 stele

bunicuta's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Stai bre Seba, habar nu am pe unde vin capetii astia tiranti...dar atunci de ce dracu schimba astia casetele, daca doar tirantii aia sunt problema ? Asta nu pricep eu...chiar atat de idioti sunt ? Sau poate nu le pasa, nefiind ei cei care suporta pierderile componentelor defecte, ci producatorul direct ?!
Vechi 19th April 2011, 12:22   #17
UrsBrun
"Sandel" Incepator

UrsBrun's Avatar

Data inscrierii: 08-03-10
Posturi: 39
UrsBrun is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

@Seba
"iar fara reglaj lombar nu-i o vaca, mai ales ca ala oricum se strica la majoritatea".
Acu' nu stiu cum e cu vaca, dar din 2008 pana acum reglajul meu lombar nu s-a stricat.
Stiu insa cum este cu "boii" (persoanele de fata se exclud desigur) care se arunca in scaun in timp ce actioneaza reglajul lombar si fac asta de cateva ori pe zi.
Daca nu vedeam cu ochii mei nu credeam.
Saracul reglaj are si el un mod de utilizare...
UrsBrun e offline   Reply With Quote
Vechi 19th April 2011, 15:52   #18
Seba
Super Moderator

Seba's Avatar

:
[Super Moderator]
Implicit

nici la mine la primul logan in 3 ani nu s-a stricat, dar adevarul e ca nici nu-l folosesti zilnic, iar la asta fara reglaj lombar chiar nu-i simt lipsa. probabil m-am invatat asa, eu oricum tin scaunul aproape drept, deci chiar nu duc lipsa unei sarme care sa ma fosteze sa stau drept in spatar
eu ziceam de capetii tiranti pt ca la mine aia au fost problema, din cauza suspensiei, a gropilor si a modului in care dadeam in ele. partial si tie pot sa-ti dau dreptate, nu-i intereseaza pe dacia de ce se defecteaza casetele trw-ului, de exemplu.
Vechi 19th April 2011, 21:55   #19
geoalexus
"Sandel" de 5 stele

geoalexus's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Citat:
Originally Posted by bunicuta
Vezi Post
Pai masina o am din iunie 2009, deci voi mai fi posesor de Sandero cam pana prin 2016 - 2017 cam pe atunci cred ca o sa pot schimba masina.
Aoleu, pai mai ai 7-8 ani de chinuri.

Suportul lombar functioneaza si la mine fara probleme. Eu cred ca acolo unde se strica este exact cum a zis UrsBrun , proasta utilizare.
Vechi 19th April 2011, 22:40   #20
chitziman
Super Moderator

chitziman's Avatar

Data inscrierii: 11-29-08
Varsta: 30
Posturi: 743
chitziman is on a distinguished road
:
[Super Moderator]
Implicit

vaca bou catel astia au scos cam tot ce se putea scoate si au lasat masina la acelasi pret....nu mai zic de mine ca am avut oferta prezenta pe foaie cu reglaj lombar de la dealeru IPSO (amin ca s-a cam dus) in care scria reglaj lombar.. si abia dupa un an am observat ca nu am...vina mea..

Sari la Forum

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (0 membrii and 1 guests)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu Poti incepe thread-uri noi
Nu Poti posta replici
Nu Poti posta atasamente
Nu Poti sa iti modifici posturile.

vB code e On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off

Fus orar: GMT +3. Acum este 23:16.

Rulează cu: vBulletin Versiune 3.6.8
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Zoints SEO v2.3.0 by Zoints & DxLwebs.com
| Dacia Logan | Logan
Politica de Securitate Google