-Sandero Orange Negru My Ride
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-15-11
Motorizare : 1.2 / 16v / 75cp
Varsta: 27
Posturi: 8
|
Hello all, de curand am achizitionat si eu un sandero orange negru fara acel abtibild urat in forma de fluture in spate. Pana acum am 600 de km cu masina si ma declar multumit.
Motor: 1.2 16V 75CP Culoare: Negru, blocuri optice pe fond negru, bandouri laterale pe negru, praguri si tapiterie cu insertii portocalii (chiar placute) Am atasat si cateva poze cu masina. Singura diferenta fata de celelalte sandero cred ca este comanda casetofonului cu mp3 pe volan (comanda de clio, taicamiu are un clio si am putut studia problema) Numa bine va doresc. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-01-10
Motorizare : 1.2 16V
Posturi: 43
|
superba!
exact asa vreau sa o comand si eu.fara stiker-ul de pe spate ![]() ma gandesc sa nu fie probleme ceva..obligatii fata de orange, reclama fortata sau altele.daca la tine s-a putut sper sa se poata si la mine. cat te-a costat?promotie ceva la dealer? bafta si sa ai parte de ia!! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Organizator de Intalniri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-09-07
Motorizare : 1.5 dci
Varsta: 35
Posturi: 179
Rep Power: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() [Organizator de Intalniri]
|
Combinatia de culori negru portocaliu de la interior e dementiala...am vazut acum ceva timp un Sandero oranje identic cu al tau la Star Service Tulcea.
Da-mi te rog 3 motive pentru care ai ales culoare neagra. Sa invarti volanul cu placere si in siguranta. ![]()
|
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
|
e frumoasa zic eu! ai de ales intre gri si negru pt varianta sandero orange...iar gri e kiar banal de urat (sau urat de banal ![]() parerea mea... o culoare greu de intretinut insa f frumoasa |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
|
@mahay, masina in total a fost undeva la 8900E scade cele 2 tichete plus avansul de 20 de milioane si ramai cu restul care i-am achitat cash.
@chitziman, trebuie neaparat sa iau presurile alea si aparatorile de noroi pe spate si cauciucuri de iarna, asta luna viitoare ca asta sunt cam chel ![]() @valeriuciprian, nu am 3 motive sa iti dau datorita carora am ales eu culoarea neagra, am doar 1, imi place ![]() @Toni Montana, multumesc.... Toni Montana.... ceva cocaina? ![]() Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Numa' bine va doresc! ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
|
@bunicuta, nici o victima nimic... imi place masina la nebunie, sunt constient ce am cumparat, si apropo, in marketing lucrez si eu.
1- este o masina care e mai simplu de intretinut, in 5 ani de zile probabil voi inlocui niste placute de frana si niste ulei. 2- arata bine, poate sa zica cine ce vrea mie masina imi place foarte mult 3 - deacord in "banii astia" iti luai vrute si nevrute, ba bmw-uri ba wolswagen ba nush ce dar eu nu am vrut second nu am vrut aspirator de gagici, am vrut o masina cu consum modest care sa ma duca din punctul a in punctul b si sa arate bine. un second de luam probabil imi pica in primul an ceva pe la ea, sa fim seriosi nimeni nu vinde o masina de buna... SANATATE! ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-09-11
Motorizare : 1.6-85 cai
Posturi: 28
|
@Toni Montana, multumesc.... Toni Montana.... ceva cocaina?
![]() No coca! No alcohol ! Just women ! :-) Poate nu vede sotia ....Culoarea neagra este foarte eleganta intradevar, si eu am oscilat dar am gandit cu mintea si am mers pe grii platine.Referitor la ce altceva puteai sa iei in banii astia sunt perfect de acord cu tine, sa speram ca 4 ani punem doar benzine si ulei.... |
|
|
|
|
|
#17 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
|
am aflat ca sticker-ul il pune dealeru la cerere ![]() problema: ati auzit sau ati avut probleme cu vouchere cumparate de la altii? dealeru a reusit sa ma sperie cu dosare care pot ajunge pana la ministeru mediului (sau care o fi destinatia lor finala) si respinse chiar de acolo pe motive de neconcordante sau incercari de frauda de nu stiu care!! chiar mi'a aratat un dosar suspect si intr'adevar erau neconcordante intre acte. a zis ca dealeru lucreaza numai cu rematu si de acolo si-ar procura dosare atent completate si verificate. am vazut pe net ca dosarele ar fi "verificate si validate"..aveti idee ce inseamna asta si cat de sigura e treaba? ms, |
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" Incepator
|
daca e cineva din timisoara pe forum si stie de unde se pot achizitiona jante de aluminiu sport pentru sandero sa imi spuna si mie va rog. multumesc
|
|
|
|