-Piese de schimb - oferte, preturi, trucuri Dacia Sandero : Piese auto
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Piese auto Piese Dacia Sandero : placa si disc ambreiaj Sandero , curea si role distributie Sandero , radiator apa Sandero , compresor ac Sandero , condensor ac Sandero , disc frana Sandero , caseta directie Sandero , pompa inject Sandero ,pompa apa Sandero , geam oglinda logan brat bascula fata Sandero , bieleta directie Sandero , bieleta antiruliu Sandero , electro ventilator Sandero , far Sandero , lampa stop Sandero , bara protectie Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 158
|
Am deschis un thread nou intrucat ceea ce vreau nu apare nicaieri distinct.Sper insa ca aici vor posta si altii pentru alte piese.
TETIERE!!! Ma chinuie de ceva timp problema tetierelor de pe bancheta spate.Incerc sa le inlocuiesc pe cele laterale cu tetiere de tip virgula asa cum este tetiera centrala. Ideea este ca cele doua tetiere ne reduc campul de vizibilitate si ar fi bine daca am putea sa le punem de tip virgula.O astfel de tetiera ar putea fi folosita doar atunci cand este necesar in rest ea fiind coborata. Din intrebarile facute la dealer deocamdata nimeni nu stie pretul unei tetiere si in plus se pare ca acest reper nici nu este inclus in softul celor de la reprezentanta. Daca stie cineva un pret si daca se potrivesc pe locul celor exterioare sa ne spuna!
Last edited by Stefan : 11th December 2008 at 00:47 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Avansat
|
Din pacate am facut azi o proba, incercand sa schimb tetiera de pe mijloc cu cea din lateral am constatat ca nu se potrivesc la gauri cea din mijloc avand gaurile mai apropiate intre ele.Am sa verific si cu niste tetiere de la fiat punto.Poate gasesc un alt model care sa vina la gauri.
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Avansat
|
De la dacia nicio sansa de tetiere!Trebuie cautate la alte marci sau poate ia vre-un producator no-name initiativa si le scoate pe piata.
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 12-05-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 57
|
cauta la dezmembrari , nu este bine sa te bucuri de necazu altuia dar este practic, fereasca dumnezeu sa nu ajungi acolo cu masina decat pentru cumparaturi nu pentru altceva .
|
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Avansat
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#9 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Sper sa nu ma insel, dar stergatorul de pe spate Sandero e stergatorul de pe spate de la Clio II hatchback. Totusi ar fi bine sa intrebi la un dealer/service.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
|
Găseşti ştergătorul la Volksparts. Costă 40 lei şi e Valeo Silencio. Cod Valeo: VAVM3.
Mama proştilor este mereu gravidă! Last edited by manic_user : 31st January 2009 at 09:33 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Avansat
|
Tetiere spate! Cine are renault symbol si Sandero poate face o proba daca tetierele spate de la Renault Symbol te tip virgula, se potrivesc la Sandero.Daca are cineva posibilitatea sa faca acest experiment GO FOR IT !Daca a gasit cineva solutia de inlocuire a tetierelor sa ne spuna cu ce marca, model sunt compatibile.
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
|
Da! am avut ocazia sa verific tetierele tip virgula de pe Symbol.Se potriveste la sandel...doar ca n-am putut convinge proprietarul sa facem schimb.
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Avansat
|
E super ! POti da mai multe detalii , eventual daca poti sa faci niste poze sa vedem cum se aseaza?Oricum iti multumesc pentru informatie.Eu o banuiam dar nu mi-a fost confirmata niciodata pana acum.
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
|
Din pacate nu detin o camera digitala (oricat de ciudat ar parea) si mai mult,a trebuit sa scap si de telefonul cu camera - din cauza sefilor paranoici,supersecretosi.Deci o poza,cel putin zilele astea,mai greu.
Drept sa spun,nu am bagat tijele la locul lor pt.ca ma grabeam,si trebuia sa rabatez spatarul - sa scot tetiera originala - am verificat doar distanta intre cele doua tije si grosimea acestora. Deci distanta si grosimea este aceeasi. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" Avansat
|
Am inteles!Ideea este ca trebuie facuta proba efectiv .Teoretic ar trebui sa mearga , daca spui ca distanta intre tije precum si grosimea lor este aceeasi.Practic pot apare surprize.
Eu am foarte dezamagit cand am vazut ca tetiera din mijloc nu se potriveste cu cele laterale .Oricum am lansat niste email-uri poate aflu ce preturi au tetierele de la Renault Symbol. Daca stie cineva lucruri concrete, nu ezitati !
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" de 5 stele
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,370
|
o sa incerc eu sa fac o proba cu masina fratelui meu(peugeot 206 sedan) toate cele 3 tetiere sunt de tip virgula.
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Avansat
|
OK! Sa ne dai raspunsul!Oricum apreciez ajutorul oricui. Stiu ca unii nu au nicio treaba cu tetierele din spate in sensul ca nu-i deranjeaza pozitia lor, insa pe mine ma deranjeaza cand imi dau seama ca am un unghi pe care nu-l pot controla.E adevarat ca oglinzile mari isi fac treaba si totusi...
Si apoi cred ca ar arata si mai bine daca toate tetierele spate ar putea fi coborate pe bancheta(tip virgula)
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-04-08
Motorizare : 1.6 MPI
Varsta: 32
Posturi: 432
|
Si pe mine ma intereseaza sa schimb cele 2 tetiere spate cu unele tip virgula.
A incercat cineva sa caute la magazine de piese de schimb de origine DACIA si pentru DACIA? O sa caut in Targoviste cand o sa ajung sa imi ridic numerele de inmatriculare. Eu presurile fata, spate si cel pentru portbagaj le-am luat dintr-un magazin de piese de schimb DACIA, care vinde atat piese de schimb de origine DACIA cat si piese de schimb facute de catre diverse SRL-uri, dar care se potrivesc la DACIA. Chiar m-a intrebat pentru ce model de DACIA vreau presurile. Am luat legatura cu cei de la IATSA Campina si mi sa dat un nr de tel. de la service-ul lor si mi s-a spus sa sun acolo si sa intreb. Last edited by angelblack : 6th May 2009 at 11:52 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|