-Pe cand si pe la noi? 1.5 dCi 85 CP
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 454
|
Am vazut ca in Frata e disponibila, dar la noi nu. Pe cand va fi disponibila si la noi?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,439
|
Dupa cum "merge" Dacia eu cred ca prin Iunie-Iulie anul acesta daca nu chiar in iarna. Sincer eu mi-as fi dorit un Sandel Diesel insa oprind fabrica mai bine de 1 luna mi-am dat seama ca preconizarile "Toamna 2008" se amana asa ca am luat un benzinache. Cineva spunea ca Sandero Diesel va aparea atunci cand vanzarile benzinache vor scadea. Greu de spus pe cand si Diesel la noi...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 979
|
Daca Sandel diselache va aparea cand vanzarile benzinarelor va scadea, pai atunci ar trebui sa existe diesel pe piata incepand de IERI. Cu criza asta o sa vedeti ce reduceri vor fi la autovehicule, si presimt ca si in randul angajatilor dacia. Pe de alta parte, pretul mare al unui Sandero 1.4 Laureate + airbag-uri laterale e de 9150 euro, in timp ce un Logan ph2 1.4 Laureate+ABS+Airbag-uri laterale e de 8550 euro, ca sa nu mai vorbim ca la Logan sunt si promotii (gen ABS gratuit), plus de asta romanii prefera berlinele, asa ca, Sandero e un semi-esec datorita pretului, iar odata cu criza asta, va fi un esec total.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Posturi: 1,439
|
Eu nu consider Sandero un esec.
Dupa mine Sandero si Logan sunt doua produse Dacia care au target-uri diferite. Logan este masina de familie in schimb Sandero este masina jucausa pt tineri. La fel cum si MCV-ul isi are targetul lui si Sandero si-l are pe al sau. Oricum nu cred ca Dacia a fabricat modelel sale ca fiecare sa se vanda in aceeasi masura. Nu cred ca se vinde atata Logan cat Pick-up sau cat MCV sau invers. Ideea de a avea si un Hatchback si un Pick-Up si un Sedan si un SW este de a incerca sa multumeasca pe toti si de a atrage noi clienti. Sunt multi care nu si-au luat Sedan pana nu a aparut MCV si etc etc etc. Deci, repet, consider ca Sandero nu este un esec. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 979
|
Sandero este un esec la nivelul vanzarilor, daca va uitati la varsta celor care si-au cumparat un Logan in dauna unui Sandero pe loganclub.ro o sa vezi ca foarte multi sunt tineri.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
daca aveau motorizarile de pe logan, cel putin un diesel si 1.6_16v in oferta, nu se mai vindea un singur logan. rupea sandero tot. asa, cu dotari mai putine si pret mai mare, nu prea vad sa aiba vanzari masive, cel putin nu la noi...
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-10-08
Motorizare : 1.4/85Cp
Varsta: 42
Posturi: 86
|
CHiar acum am vrut sa zic, ca pe Sandero trebuia pus 1.6 16v, si atunci il cumparau mult mai multi tineri.
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-07-08
Posturi: 616
|
eu nu am vazut in oras mai mult de 10 bucati, pe cand logan 2 sunt o gramada... Eu as fi optat pentru un 1.6 16v chiar daca mai costa cu 1000 de euro in plus.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 07-05-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 129
|
Logan ph 2 e putin fortat , ca design desigur...au introdus elemente preluate de pe Sandero pt a da un aspect mai "dulce" masinii.Nu stiu daca s-a uitat cineva atent la partea din fata a unui Logan 2...vedeti cum sta si masca aia acolo si spolierul ala cracanat aiurea...ca nuca in perete.Nici aspectul farurilor nu e de laudat.Personal ,prefer Loganul 1 ca exterior.La Sandero e altceva ,toate sunt la locul lor , iar fata e chiar foarte reusita.Spatele arata mai ciudat si asta din cauza faptului ca e inalta,am vazut una lasata , cu suspensie modificata si dadea exceptional chiar si din spate.La capitolul motorizari intr-adevar un diesel sau un benzinar mai puternic ar face din ea un punct de atractie...
|
|
|
|
|
|
#12 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-17-09
Motorizare : 1.6
Posturi: 38
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#14 |
|
Super Moderator
|
uimeste-ne cu ce dotari majore ai tu in plus la sandero prestige 1.6mpi fata de un logan prestige 1.6_16v, care e mai ieftin
pretul iti garantez ca e motivul principal pt care lumea isi cumpara mai mult logan decat sandero. pt ca romanul vrea masina cu portbagaj si cat mai ieftina. si cand se uita omul la dotari, ii iese o masina mai mica si cu motorizare mai slaba mai scumpa decat aia mare si mai puternica; asa stie dacia sa-si promoveze produsele...nu e vina masinii. designul e clar peste logan, dar cam atat, in rest e aceeasi masina, un pic mai mica si cu portbagajul redus. ai bancheta fractionabila si centuri cu limitare de efort in plus, restul e can-can si la romani conteaza si 10 euro dati mai putin pt mai mult.
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-17-09
Motorizare : 1.6
Posturi: 38
|
bine punctat
; mai ales la partea cu bancheta, care dupa parerea mea e unul dintre cele mai importante "detalii mici" la o masina. sunt curios cum isi cara romanu' schiurile sau o teava mai lunga de 1.5 metri in loganul cel incapator! nu o sa poata. in schimb in micul sandero, o sa poata foarte lejer. plus ca la logan a ramas mirajul motorului diesel de care romanu' s-a indragostit auzind cat de putin consuma el; sau vw golf-ul ori skoda diesel a vecinului.nu mai da "quote" cand raspunzi la ultimul post! Last edited by Seba : 20th February 2009 at 11:26 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Super Moderator
|
s-a inventat portbagajul de pavilion. de ce e musai sa cari inauntru?
ca daca bagi schiurile, mai stau din parti 4 oameni in sandero. aici avantajul e la logan...ideea e pt ce folosesti masina, ai nevoie sau n-ai nevoie de 4 locuri si portbagaj mare sau ti-s destul 2 locuri si folosesti spatiul din spate. una peste alta, nu peste mult timp ar trebui sa apara dizalul si pe sandero in romania, atunci poate se vor vinde mai multe, dar la pret o sa intre in concurenta cu masinile straine si sa fiu sincer, eu n-as da mai mult de 10000 pe un logan/sandero prestige, fie el motorizat cu mama dizalelor commonrail...
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
parca lumea isi ia masina pentru carat tevi, lazi.... daca vrei asa ceva iti iei o utilitara. Sandero are spatiu mai mic decat loganul. Dotarile la variantele prestige sunt prea putin importante care sa conteze in achizitionarea lor, cel putin din punctul meu de vedere.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-04-08
Varsta: 32
Posturi: 432
|
need foor speed aici iti dau dreptate. eu unul cred ca ce are laureate este ok, nu stiu daca se merita sa achizitionezi prestige.
nu prea imi place culoare bordului la prestige, dar imi plac capacele de roti de pe varianta sandero adica cea cheala. eu unul le-as prefera pe acelea decat unele din plastic parerea mea este ca cine isi ia prestige isi ia ca sa se faleasca. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
eu cred ca cei care totusi isi iau varianta respectiva nu isi dau seama ce putin castiga in plus comparativ cu suma data. Din cate stiu se ofera jante de aliaj, volan,schimbator din piele, geamuri electrice spate, martor centura, mp3 si cam atat Macar daca erau jante de 16", sau 17"; un mp3 bun, toata masina din piele..
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-04-08
Varsta: 32
Posturi: 432
|
De acord cu tine. Dar mai sunt si unii care is mult prea falosi, prea mareti si faca asta doar sa arata ca ei sunt unici si ca nimeni nu mai e ca ei, iar pt ei conteaza cele mici detali enumerate de tine mai sus.
|
|
|
|