-mocheta imbibata de apa Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-18-09
Motorizare : 1.4 mpi
Varsta: 25
Posturi: 18
|
Salut!azi cand am vrut sa fac curat in masina,dupa ce am scos presul din dreapta/fata,am observat ca mocheta era imbibata cu apa..nu prea ma pricep..poate fi din cauza aerului conditionat?!poate face condens..ceva?!alta explicatie nu am..pentru ca masina am spalat-o acum vreo 2 saptamani iar in acest timp nici nu a plouat!ma poate ajuta cineva..pentru ca eu nu am idee de unde a aparut apa acolo..
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 162
|
Chiar daca ar fi de la aer conditionat nu e voie sa fie imbibata cu apa.Urgent la service! Asta daca nu cumva atunci cand ai spalat-o ai uitat sa inchizi bine geamul.
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,084
|
Era ceva pe loganclub cu ceva infundat de la AC. Se desfunda cu o sarma sau o surubelnita lunga si subtire. Intra pe forumul logan si poate te lamuresti.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Se poate citii aici http://www.loganclub.ro/forum/desfun...ht=conditionat
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
|
Am fost azi la service cu problema mea:nu era evacuarea infundata,ci supapa care face legatura intre aeroterma si conducta de evacuare a condensului(se pare ca aeroterma nu se incadra perfect pe orificiul supapei..lasand loc apei sa se prelinga..in masina
)!mi-au spus ca au mai avut vreo 3 sandero cu aceeasi problema...aaa..pentru a avea acces la supapa au fost nevoiti sa scoata tot bordul(foarte multa munca pentru o neglijenta a celor de la pitesti...sa nu mai vorbesc ca am pierdut toata ziua la service,si abia maine ma duc sa iau masina..inca vreo 2-3 ore).Va multumesc celor care a ti incercat sa ma ajutati !si sa speram ca o sa fiu singurul de pe forum cu aceasta problema,cam neplacuta! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 985
|
Damm, acuma intrebarea e: cand vor monta totul la loc, oare nu vor ramane piese de schimb ? oare vor mai functiona airbag-urile ? Sincer mie mi-ar fi frica sa-i las sa desfaca toata masina.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Nu cred sa fie o problema sunt alte meserii unde se lucreaza cu microni si cu raspundere enorma. Nu zic ca este simplu dar nici ceva iesit din comun.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-27-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 24
|
Vazand pozele, ma incearca acelasi sentiment pe care l-am avut cand mi-au demontat tot motorul la 10.000 de km ca sa imi schimbe distributia pe garantie.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Incepator
|
Ce e clar..e ca baietii se pricepeau la desfacut suruburi,mufe si alte chestii..se vedea ca isi cunosc meseria si ..sunt increzator ca vor face treaba buna si la asamblarea pieselor!
Asta e..bine ca in cele din urma ..toate trec ! |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
bunicuto, tu esti cumva doctor in arheologie, de esti asa obsedat de airbaguri si de chestiile mai mult tehnice si care ti se par vreo mare filosofie? nu pot sa nu intreb, ca de un an te tot agiti c-o fi, ca daca, ca parca...las-o dracu, ca doar n-o fi lansare de navete spatiale sa desfaci un bord de masina...si-apoi vad ca tot ii dai cu airbag-urile alea. tie iti garanteaza cineva ca alea functioneaza din fabrica? nu. pt ca nu le poti testa. sunt autodistructive, deci nu se testeaza. la ce nu ti-ai luat un balon cu are cald daca vrei airbaguri?
ps: acum poti sa ma injuri linistit sper ca stii de gluma, si nu te ataci pt ce scrie cateva randuri mai sus ![]()
|
|
|
#13 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 985
|
![]() @Seba...eu fac din obsesii un mod de viata ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#14 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
crezi tu ca nu calca picior de roman...de multe ori ar fi bine sa fie romani in locul turcilor, polonezilor, chinezilor, indienilor...da' ma rog, e alta discutie
![]() hai sa vedem cum se rezolva problema colegului nostru. asteptam sa revina cu impresii
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-18-08
Motorizare : 1,6 MPI
Varsta: 35
Posturi: 25
|
Vazand pozele puse de colegu' parca am o strangere de inima. Dar si o intrebare: Unde anume este scurgerea de sub masina a apei rezultate din conditionarea aerului? Langa schimbatorul de viteze?
|
|
|
|
|
|
#17 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" Incepator
|
Salutare dragi colegi!azi am luat masina...ieri eram optimist(credeam ca o sa dureze"vreo2-3 ore")..de unde..iar am pierdut o zi!!!..nu era nicio suparare...dar odata ajuns acasa,constat ca problema mea e inca existenta..si..in plus,acum,cand dau drumul aerului,se aude ca si cum se"chinuie"in mod repetat sa cupleze si innfraneaza motorul(ca in momentul care cuplezi a\c-ul,dar nu o singura data,ci continuu)!numai pot de nervi..au asteptat 2 zile ca cei de la pitesti sa le dea o solutie de c***t(au pus 2 piulite in locul care era prinsa aeroterma de bara aceea)si tot nu e rezolvata..nici nu stiu ce sa mai fac!!!
imi cer scuze..sper ca a-ti inteles ceva din mesaj..dar abia daca mai pot gandi limpede.. |
|
|
|