-Intalniri membri? ClubSandero Bucuresti
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
| Vezi Rezultatele Sondajului: Unde si cand??? | |||
| In fata casei poporului |
|
25 | 55.56% |
| La academia militara |
|
5 | 11.11% |
| Bd expozitie |
|
1 | 2.22% |
| Piata Victoriei |
|
1 | 2.22% |
| Parcul Carol |
|
5 | 11.11% |
| Parcarea de la pescarus |
|
1 | 2.22% |
| Dr. Taberei (Bila sau Coca Cola) |
|
2 | 4.44% |
| Piata Revolutiei |
|
0 | 0% |
| Mc Donalds |
|
1 | 2.22% |
| Oriunde in alta parte |
|
4 | 8.89% |
| Sondaj cu Variante Multiple Alegatori: 45. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-07-08
Motorizare : 16 MPI
Posturi: 83
|
Ce ati zice de o intalnire asa ca intre membrii de sandeluri? Sa mai schimbam o parere sa mai discutam una alta si de ce nu poate chiar ne va place sa mai facem iesiri de genu !? Daca sunteti de acord eu zic sa stabilim o data si o locatie in functie de posibilitatea fiecaruia si sa ne intalnim.. Eventual daca si moderatorii acestui forum sunt de acor as propune crearea unui topic.
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
|
Ms mult pentru sustinere si sa speram ca se vor alatura cat mai multi membrii ca sa putem stabili si ziua respectiv ora binenteles dupa ce stabilim locatia
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
|
Cred ca ar trebui sa mai asteptam un pic pentru ca acest thread sa fie vazut de cati mai multi membri.
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Il fac sticky.
Totusi cei de pe LoganClub ziceau sa facem intalnirile la comun cu ei. Pacat ca n-avem o sectiune de intalniri/calatorii. Last edited by Stefan : 10th October 2008 at 22:09 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
|
ok!
hai sa gasim o solutie ca acest topic sa devina o sectiune intalniri-calatorii...ar fi un inceput!!! cat priveste intalniririle cu cei din Logan Club , sunt perfect de acord...sunt mai vechi...poate invatam ceva de la ei! Asta se poate intampla daca vom cadea toti de comun acord. week-end placut! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 08-25-08
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 27
Posturi: 125
|
Eu am pus Parcul Carol...in zilele bune avem unde sa parcam toti masinile!Se vede ca ala care a pus variantele sta prin drumul taberei
Sunt variante aproape de militari.De ce n-ati pus si Titan?Fara Logan ca ne aglomeram degeaba.Ei le au pe ale lor,noi pe ale noastre.In plus, ei sunt destul de multi!Eu sunt pentru intalniri si daca sunt in Bucuresti o sa vin!
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
In mod firesc, fiecare dintre noi am votat o locatie care ne convine noua cel mai mult, nu altora si nu neaparat una mai apropiata de casa. Eu de pilda, locuiesc in Dr. Taberei, la 200 m de Billa, dar prefer Academia Militara pentru ca mi se pare o locatie mai aerisita.
Si eu cred ca e mai bine sa nu ne amestecam cu cei din LoganClub. Chiar asa, ei cu ale lor, noi cu ale noastre si spun asta cu tot respectul cuvenit pentru colegii nostri. Propun ca cei care in sondaj au optat pentru "Oriunde in alta parte " sa precizeze si locatia unde si-ar dori intalnirea, astfel vom putea lua, prin consens, o decizie finala.
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
|
Sincer vorbind mai ales dupa ce am patit nu mai imi arde de nimic totusi hai sa ne punem de comun acord cumva si sa reusim sa ne adunam undeva intr-o parcare.... Trebuie sa incepem cumva, cativa ca apoi sa ni se alature si altii la viitoarea intalnire. Cei ce au votat alte locatii sa specifice ei unde ar prefera si haide-ti sa ne intalnim o data.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
|
Ramane Academia Militara?
Si cam in ce zi ati vrea sa facem intalnirea? Vinerea sau sambata? Dimineata, seara? Last edited by Stefan : 14th October 2008 at 21:25 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Super Moderator
|
Academia Militara ora 11 - sa confirme cine vine. Eu unul, desi nu o sa pot sta prea mult.
Abia astept sa schimb pareri cu alti posesori de Sandel. Last edited by Stefan : 15th October 2008 at 20:26 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" Incepator
|
Sanbata asta??? Eu azi tocmai ce am plecat la Vatra Dornei in delegatie ....
Eventual imi trimit prietena cu masina mea dar eu nu pot veni sigur deoarece nu cred ca voi ajunge in bucuresti pana atunci![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Ştefan, īţi propun să amānăm īntālnirea pentru sāmbăta cealaltă, poate că atunci vom fi mai mulţi. Ce zici?
|