-El Torro! My Ride
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#5 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-12-09
Motorizare : 1.6 16v & 1.4 MPI
Varsta: 22
Posturi: 152
|
frumoasa culoarea, se potriveste si la sandarica, da bine cu manerele si calandrul, sa o stapanesti sanatos, am si eu un loganel aceasi culoare 16v
multi km fara incidente:* Va salut cu respect! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
|
Felicitări pentru tăuraş! Să-l stăpāneşti sănătos 1 milion de km, fără niciun eveniment neplăcut!
Tăviţa pentru portbagaj este faină. Vreau să-mi iau şi eu una, dar sunt interesat să ştiu dacă tava e făcută după o matriţă pentru Laureate şi Prestige, mai exact dacă tava in partea dinspre banchetă "ocoleşte" balamalele de rabatare şi fracţionare 1/2 şi 2/3. Din păcate īn pozele tale zona este ascunsă de triunghiuri şi stingător. Īţi sunt recunoscător dacă postezi o imagine cu detaliul de care aminteam mai sus. Mulţumesc! -P.S.- Am găsit şi eu să cumpăr o tăviţă, dar era turnată după o matriţă pentru banchetă nerabatabilă şi nefracţionabilă şi din cauza asta nu īmbrăca perfect portbagajul.
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 01-30-09
Motorizare : 1.6
Posturi: 67
|
multumesc tuturor si multi km fara evenimente neplacute
Spanu sunt de tabla cu capace(capacele nu sunt cele originale deoarece mi le-au furat )manic_user nu "ocoleşte" balamalele(am vazut ca esti din Bucuresi, daca vrei sa vezi tavita da-mi un PM) Last edited by Dhampir : 26th May 2009 at 22:14 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" Incepator
|
mai multe informatii despre tavite/covorase pe http://www.loganclub.ro/forum/vand_t...-t10217p6.html
maine o sa golesc portbagajul si fac alte poze ;) nu am avut cand sa ma uit sau sa fac poze, dar promit ca o sa revin cu info&foto persoana de la care am cumparat tavita a dat urmatorul raspun: In general, la masinile la care acele balamale sunt proeminente, exista in tavita niste locase care, asa cum zice si domnul respectiv, imbraca balamalele. Daca balamalele sunt mai mici, ele intra sub marginea tavitei si nu o deranjeaza/deformeaza deloc. Nu stiu exact cum e la Sandero, dar vom verifica. Multumesc ca mi-ai atras atentia! Mircea cand o sa am timp o sa ma uit cum e la sandero(o sa fac si poze cu ele rabatate) Last edited by Dhampir : 27th May 2009 at 12:17 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
|
Salut,
Pe 31-05-2009 am fost cu El Torro la munte. Bucuresti->Tg Jiu->Ranca Cateva cuvinte despre statiune Ranca: Statiunea Ranca , denumita sugestiv - Sinaia oltenilor , este situata in jud. Gorj , la 31 km de Tg. Jiu si 82 km de Ramnicu Valcea si la 18 km de orasul Novaci pe DN 67C , accesul facandu-se numai cu autovehicule ( pe timpul iernii sunt recomandate lanturi ) . Statiunea Ranca ( altitudine 1650 m ) situata pe versantul sudic al Muntilor Parang dispune de un potential turistic si sportiv deosebit fiind considerata centrul drumetiilor din Parang. Si cateva poze(nu sunt toate de la Ranca). El Torro e un "pic" prafuit a cam plouat. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 33
Posturi: 295
|
Frumoase poze, frumoase locuri...misto "Taurasul"...
Cred ca mi-a venit o idee...sa il botez "Taurica"...sa vedem ce zice si soata. Bafta! ps. un consum mediu afisat se poate?
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 985
|
Sunt doua poze facute din spate, si la baza haionului, pe masca e ceva alb...e ceva plastic acolo de protectie ?
ps. ce-i chestia aia galbena in coltul dreapta jos pe parbriz ? ![]() Dhampir, vad ca in portbagaj ai aruncate pe acolo stingatorul si triunghiurile reflectorizante...nu ti-a dat dealerul pachetul de securitate intr-o geanta neagra cu fermoar ? (eu asa am primit - o sa fac poze)) Last edited by bunicuta : 5th June 2009 at 17:06 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Incepator
|
yr-zbg consum mediu 8.5
bunicuta Sunt doua poze facute din spate, si la baza haionului, pe masca e ceva alb...e ceva plastic acolo de protectie ? nop, nu e nimic alb de plastic poate asa se vede de la lumina ps. ce-i chestia aia galbena in coltul dreapta jos pe parbriz ? nu am gasit in poze "chestia galbena", dar pe parbriz eu am doar asigurarea obligatorie si rovinieta nu ti-a dat dealerul pachetul de securitate intr-o geanta neagra cu fermoar ? nop ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 985