-Dealeri de incredere Dealeri si service-uri dacia sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dealeri si service-uri dacia sandero Dealeri si service-uri dacia sandero : multumiri si nemultumiri ;) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Probabil ca sunt mii de topicuri pe subiectul asta: de unde sa ne luam Dacia. pe alte forumuri, dar nu si pe asta. Asa ca propun sa va spuneti parerile despre experientele voastre cu Logan sau alte Dacii in ceea ce priveste dealerii si service-urile. Pe mine in mod special m-ar interesa dealerii din Bucuresti sau Pitesti. Stie cineva cat de seriosi sunt IATSA Pitesti, pentru ca de-acolo intentionez sa-mi iau Loganul/Sanderoul (alegerea modelului depinde de cat dureaza greva
)? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 11-19-06
Motorizare : MPI
Posturi: 144
Rep Power: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ["Sandel" Junior]
|
IATSA din Stefanesti, de pe autostrada sunt unii din cei mai buni dealeri din tara. Acum eu as fi zis sa iei din Bucuresti masina, de la Meridian sau Dacoserv.
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
|
Pentru mine nu e nicio problema ca e Pitesti sau Bucuresti e tot aia. Dar asta vreau sa stiu: intre cei trei pe care i-ai zis, crezi ca IATSA sunt mai buni? De Meridian numa de rau am auzit si de service si de dealeri.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Junior
|
Da, zic eu ca IATSA e un dealer foarte bun. Meridianul se misca foarte repede, asta e avantajul. Daca ai banii cash, e si mai bine.
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
|
da, cash. bine, banuiesc ca in ceea ce priveste cumparatul nu prea conteaza de unde iei. nu beneficiezi de cine stie ce mare serviciu din partea lor. diferenta intre dealeri o face timpul de asteptare. si eventual cum se poarta cu tine.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Junior
|
Nu prea conteaza dealerul, daca nimeresti un consilier care nu face greseli e bine, masina ajunge in acleasi timp, chiar daca o iei de la un dealer sau altul.
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 08-25-08
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 27
Posturi: 125
|
Delta plus Pitesti e ok.Au si service autorizat!Si astepti putin pana se fac formalitatile....nu stai la coada o gramada ca la AMAT.Despre Meridian Vest in Bucuresti pot sa spun ca sunt niste hoti si majoritatea de acolo niste spagari.Am fost cu Solenza anul trecut acolo.Nu mi-a placut de nici o culoare de oamenii aia.
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 09-02-08
Motorizare : 1.6 Mpi
Posturi: 62
|
Dealer Targoviste-nu stiu inca cum este service-ul, dar la livrare au fost oK. Azi m-am hotarit ce masina vreau, la sfarsitul saptamanii am avut dosarul de leasing gata, iar in saptamana urmatoare a venit masina (ce am vrut, mai putin culoarea si jantele- am vrut metalizat cu jante normale si a venit nemetalizat cu jante de aliaj, dar fara pretentii din partea mea). Oricum, singura mea pretentie a fost sa plec cu ea in concediu.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
|
ADRAS Drumul Taberei aste OK. Am nimerit (poate toti sunt la fel) un consilier competent, amabil si rabdator (i-am facut capul patrat cu intrebari). De asemenea, cuvinte de apreciere am si pentru ADRAS Service din Intr. Caravanei. Deci se poate si in Romanica. Sau poate cine stie, am avut eu noroc...
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 158
|
Darex Auto Radauti e dealerul Dacia de la care am achizitionat masina.Consilier competent, sef de service amabil si totodata serios.Nota 9 (nu ca as avea de reprosat dar intotdeauna este loc de mai bine).
|
|
|
|
#16 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 33
Posturi: 295
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#18 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 33
Posturi: 295
|
Veche...veche....dar macar acum cu criza asta cand toti dealerii baga reduceri sa faca si dacia ceva. Nu ma astept la reduceri din partea lor...in schimb ma astept sa bage Ac-ul optional pe ambiance si preferance...si cel mai probabil ceva rate gratuite la credite.
Cum eu vreau laureat si cu banii jos...nu ma intereseaza nici una nici alta.
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
|
@ silviana,
Nu ştiu ce service să-ţi recomand pentru reparaţii, dar ştiu ce service să nu-ţi recomand: fereşte-te ca de naiba de Meridian Vest. Eu am trăit cu ei o experienţă foarte neplăcută.
|
|
|
#20 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 09-02-08
Motorizare : 1.6 Mpi
Posturi: 62
|
|
|||||||||||||||||||||||||||