-Dacoserv Salaj Vanzari Dacia Dealeri si service-uri dacia sandero Dealeri si service-uri dacia sandero : multumiri si nemultumiri ;) Dacoserv Salaj Vanzari Dacia - Dacia Sandero
Dacia Sandero

Inapoi   Dacia Sandero > Lucruri generale > Dealeri si service-uri dacia sandero
Īnregistrare Īntrebări frecvente Lista de Membri Calendar Marcheaza Forumurile ca Citite

Dealeri si service-uri dacia sandero Dealeri si service-uri dacia sandero : multumiri si nemultumiri ;)

Attention Visitor:
You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Dacoserv Salaj Vanzari Dacia

Dealeri si service-uri dacia sandero

Raspunde

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 24th March 2010, 18:32   #1
Petre71
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 03-24-10
Motorizare : 1.4
Posturi: 1
Petre71 is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit Dacoserv Salaj Vanzari Dacia

Felicitari colectivului de vanzari Dacoserv Salaj, prima mea masina am cumparat-o pentru sotie acum 4 ani de la Dacia Adras Moghioros, iar a doua de la Dacoserv Salaj. Nu exista termen de comparatie intre cele doua magazine. In Salaj am vazut numai zambete si toata lumea stia ce face. Daca Dzeu ma tine sanatos, a treia masina tot de la ei o iau. Acum am 13000 km, trebuie sa ma duc sa fac revizia. Felicitari showrom Salaj!
Petre71 e offline   Reply With Quote
Vechi 20th April 2010, 22:33   #2
AG25FLI
"Sandel" Avansat

AG25FLI's Avatar

Data inscrierii: 02-21-09
Posturi: 178
AG25FLI is on a distinguished road
:
["Sandel" Avansat]
Implicit

da, frate sigur ca da....mai citeste despre dacoserv...prin forumul asta
cred ca te-ai inscris numai pt reclama astora, sau acolo lucrezi?
esti ca ala din reclama cu marker-ul de vopsea care iti face masina ca noua....
de la ei mi-am luat si eu masina....mai bine lipsa. de atunci am ajuns o data la ei si cand am vz cum se poarta (din toate pct de vedere) adio. pacat ca le-am facut vanzare, sincer.
AG25FLI e offline   Reply With Quote
Vechi 20th April 2010, 22:48   #3
beny
"Sandel" Avansat

beny's Avatar

Data inscrierii: 01-06-09
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 24
Posturi: 150
beny is on a distinguished road
:
["Sandel" Avansat]
Implicit

de la dacoserv mi-am luat si eu masina ,dar nu din Salaj. acolo am mers initial sa dau comanda ,dar cum nu aveau pe stoc m-am indreptat catre alt punct de vanzare, dacoserv militari. reviziile tot la ei le-am facut si am fost foarte multumit de cum s-au comportat. am mai postat pe forum la probleme tehnice o problema la masina care mi-a fost rezolvata intr-un timp foarte scurt. s-au purtat foarte politicos ,n-am nimic de reprosat catre dacoserv. despre magazinul din salaj nu-mi pot da cu parerea . depinde de la persoana la persoana. nu le fac reclama,dar prea ma intriga cand unele persoane sunt atat de mult contra parerilor altora.
beny e offline   Reply With Quote
Vechi 20th April 2010, 23:47   #4
geo_ultras
"Sandel" Junior

geo_ultras's Avatar

Data inscrierii: 05-12-09
Motorizare : 1.6 16v & 1.4
Varsta: 21
Posturi: 128
geo_ultras is on a distinguished road
:
["Sandel" Junior]
Implicit

Cum si eu stau in rahova, am achizionat loganul de la DACOSERV SALAJ. Dealerul a fost ok, suna mereu sa ne puna la curent cu stagiul in care se afla masina. Plus de asta mi-a raspuns la multe intrebari. Luna asta trebuie sa merg la prima revizie, am fost si am intrebat daca am voie sa vin cu uleiul meu de acasa si mi-au raspuns ca da. Tot respectul.
@AG25FLI: daca stii sa vorbesti si sa-i iei mai tare se vor purta frumos. cand am dat comanda de masina si ce a mai urmat...etc etc doar eu vorbeam cu dealerul, tata era acolo doar cu prezenta si sa semneze acte etc...

Last edited by geo_ultras : 20th April 2010 at 23:51
geo_ultras e offline   Reply With Quote
Vechi 21st April 2010, 18:29   #5
Winnie
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 03-29-10
Varsta: 47
Posturi: 89
Winnie is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

am dorit sa aflu niste informatii de la Dacoserv despre masina mea si pot spune ca s-au purtat foarte frumos si amabil. imi voi face revizia la ei.
Winnie e offline   Reply With Quote
Vechi 21st April 2010, 21:21   #6
AG25FLI
"Sandel" Avansat

AG25FLI's Avatar

Data inscrierii: 02-21-09
Posturi: 178
AG25FLI is on a distinguished road
:
["Sandel" Avansat]
Implicit

nu am nimic nu nimeni, fiecare isi poate exprima parerea....
poate am nimerit eu, de fiecare data ;), intr-un moment mai prost pentru respectivul cu care aveam treaba...
nu stiu cum se face, dar orice intrebam (si la salaj si la militari - ca la un mment dat ma trimiteau pe drumuri de la unii la altii ca "depinde de unde ai achizitionat masina" nu ca n-ar fii aceeasi firma WTF? ) ... nu se putea..., nu EXISTA piesa nici macar la uzina????, ....nu se schimba celebrul brat de stergator stanga ca a umblat cineva la el vezi-Doamne... si faze de genul asta.
si parca si colegu chitziman a intampinat ceva probleme cu ei la o revizie...

tot ce nu "puteau" ei au putut toti ceilalti fara nicio problema. si fara sa ii iau asa tare ca pe ei. ca ajungeam sa ma cert de fiecare data si sa ajung la amenintari cu opc etc. asta m-a uimit...

cum spuneam, fiecare cu parerea lui.

poate ma vedeau pe mine cu masina de Arges si credeau ca-s mai de la tara

Last edited by AG25FLI : 21st April 2010 at 21:24
AG25FLI e offline   Reply With Quote
Vechi 21st April 2010, 23:46   #7
beny
"Sandel" Avansat

beny's Avatar

Data inscrierii: 01-06-09
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 24
Posturi: 150
beny is on a distinguished road
:
["Sandel" Avansat]
Implicit

@AG25FLI - ai dreptate ,tot ce-i posibil. poate nu le-au placut lor ceva si s-au comportat mai indiferent ca sa nu zic urat,acum depinde cum am zis de la om la om.
beny e offline   Reply With Quote
Vechi 21st April 2010, 23:59   #8
chitziman
Super Moderator

chitziman's Avatar

Data inscrierii: 11-29-08
Varsta: 30
Posturi: 669
chitziman is on a distinguished road
:
[Super Moderator]
Implicit

era un topic pe alt forum cu dacoservu .o simpl cautare pe goooagle...in fine..trebuie sa recunosc ca depinde si de ce mecanic ai bafta...

Sari la Forum

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (0 membrii and 1 guests)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu Poti incepe thread-uri noi
Nu Poti posta replici
Nu Poti posta atasamente
Nu Poti sa iti modifici posturile.

vB code e On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off

Fus orar: GMT +3. Acum este 00:00.

Rulează cu: vBulletin Versiune 3.6.8
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Zoints SEO v2.3.0 by Zoints & DxLwebs.com
| Dacia Logan | Logan
Politica de Securitate Google