-Dacia Sandero vs alte masini din clasa ei Sandero vs ...
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Sandero vs ... Logan...si altele |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 454
|
As dori sa aflu ce masini din clasa Daciei Sandero preferati.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,370
|
orice alta masina noua as prefera.corsa, i30, polo, cee'd.numai ca la optiunile pe care le ofera sandero pe modelul laureat o alta masina costa cu minim 2000 euro mai mult, iar intretinerea te omoara.
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-17-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 56
|
Daca Dacia prin absurd ar scoate o masina tare la 15 000 euro cu motor tehnologie FSI si alte minuni ...... pun pariu ca nici nunu nu ar mai vrea nici opel nici VW nici altele dar..de romanul e SNOB oricum o sa se ridice mult dacia si mai vorbim peste cativa ani..
Scoda va fi mult sub dacia si alte marci vecine .. Editeaza-ti postul daca vrei sa adaugi ceva Last edited by Stefan : 5th September 2008 at 17:35 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
|
Din clasa din care face parte Dacia Sandero imi place... Dacia Sandero.
![]() Preţul mai mic al Daciei Sandero (comparativ cu alte maşini din clasa ei) nu m-ar fi determinat să o cumpăr dacă nu avea designul pe care īl are.
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-19-09
Motorizare : benzina, 1.4
Posturi: 29
|
Clio II ( Symbol fabricat in Turcia 2003) este TEHNIC superior lui SANDERO. Se comporta mai bine pe sosea si e mai sigur. Aici vorbim de motorizari identice 1.4 8V. Nu discutam de gusturi: culoare, bord, bec in portbagaj si alte nimicuri de genul asta
|
|
|
|
|
|
#15 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 08-17-09
Motorizare : 1,2 16v
Posturi: 132
|
De acord in totalitate. |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#16 |
|
"Sandel" Incepator
|
pana la urma asta e avantajul masinilor DACIA. pretul mai mic de achizitie si costul mai mic la intretinere, lucruri care conteaza in Romania.
Un coleg de serviciul a condus cca 400 km un VW Passat 1.8 TSI si apoi se urca pe masina lui LOGAN si pleaca la drum in alta treaba. il intreb Care e diferenta intre VW si logan? Raspuns sincer: "NU SIMT NICI UNA!!! Dar totusi cu VW ma putea baga in depasi ca ma ajuta motorul" Concluzia este ca LOGAN costa 8000 euro si VW Passat cca 22000 Euro dar il ajuta motorul la depasiri. si completez eu poate in timp dupa multi ani se dovedeste mai fiabil, dar cu banii de VW cumparam 3 LOGAN noi .......daca se strica primul. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 08-17-09
Motorizare : 1,2 16v
Posturi: 132
|
"Un coleg de serviciul a condus cca 400 km un VW Passat 1.8 TSI si apoi se urca pe masina lui LOGAN si pleaca la drum in alta treaba. il intreb Care e diferenta intre VW si logan? Raspuns sincer: "NU SIMT NICI UNA!!! "
Si marmota invelea ciocolata in staniol!!! Sa fim seriosi totusi. Nu cred ca ca diferenta aia dintre 8000 si 22000 e chiar toata egala cu zero. Adica 14000 de euro sa fie doar brandul vw. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,441
|
Sincer nici eu nu prea o cred pe aia cu VW-ul.
Eu nu sustin ca Dacia ii cea mai tare. Dacia atata face la cat a si costat si la cat costa si intretinerea. Sa fim totusi seriosi VW este un brand cu vechime. Si Dacia are vechime insa numai de la aparitia Logan putem spune ca intr-adevar fac masini. Problema care s-a tot pus in a alege Dacia sau alte masini din clasa ei ramane la aceeasi concluzie. Cine nu sta in 2-3000 EUR la achizitie si in cateva zeci de EUR in plus pe viitor la intretinere eventual CASCO isi va lua masina straina. Cine sta, isi va lua Dacia. Asa ca prima data sa ne uitam in pusculita si apoi in vitrina. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" Incepator
|
Eu am relatat numai raspunsul lui. Si l-am mai intrebat: Sa inteleg ca astia au dat banii degeaba de Passat?
Normal ca diferenta de banii se regaseste undeva in fiabilitate in siguranta... Dacia face masini ieftine si accesibile romanului, dar sa nu cerem prea mult de la ea ( s-ar putea sa ne rasturnam in curbe de exemplu) Eu personal acum n-as cumpara marca DACIA, dar nu se stie niciodata daca n-ai bani de alta mai buna/mai bine vazuta pana la urma te opresti si la Sandero ca nu arata rau deloc. |
|
|
|