-Dacia City - noul model de oras DACIA Cafenea
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-04-08
Motorizare : 1.6 MPI
Varsta: 32
Posturi: 432
|
Ce ziceit de noile speculatii?
http://www.promotor.ro/noutati-auto-...-dacia-6086979 Ar intra intr-un segment in care are destui concurenti: Chevrolet Spark, Hiunday I10, Peugeot 107, Citroen C1 s.a. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Posturi: 1,493
|
Cam asa se discuta ca dupa SUV va fi un MINI si un MPV
Acuma ramane de vazut La cum evolueaza Dacia strategia e sa ofere cate o varianta in fiecare sector Are Sedan,Hatch,4x4... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Adevarul e ca de la Tico/Matiz pe piata din Romania nu a mai fost un Mini ieftin.
Concurenta (C1,Panda,Spark,etc) este OK dar si preturile sunt altele. Asa cum am mai spus-o ramane de vazut. Ca motorizari cred ca vor avea 1.2 16V ceea ce este destul de ok pt Mini Sau vor scoate un 1.0 desi ma cam indoiesc. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 865
|
Am auzit si eu stirea azi.Ce sa zic,suna bine.Chiar,ar mai ramane sa intre pe piata cu un model sport-coupe-cabrio si gama ar fi completa.Dar cu motor de 1.2 16V? Nu ar merge mai bine un motoras de 0.7-0.8 l? Daca tot se vrea de oras...
|
|
|
#6 | |||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
|
|
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Motoare de 0.7 - 0.8 L nu dar au de 1.2 L cu diverse puteri: 1.2 60 CP, 1.2 16V 75 CP, 1.2 16V 100 CP (TCe 100). Renault foloseste aceste motorizari pe Renault Twingo si alte modele din gama Renault. Asa ca nu ar fi exclus sa foloseasca motoarele de 1.2 60 CP pentru versiunea de baza si 1.2 16V 75 CP pentru versiuni superioare.
Si cei de la Chevrolet folosesc pe noul Spark motoare cu aceeasi cilindree dar puteri diferite. http://www.*******.ro/auto-6/masini-...ewsletter_8842 NU este exclus sa se foloseasca de motorizarile diesel de 1.5 DCI 65 CP, 1.5 DCI 70 CP, sau chiar 1.5 DCI 85 CP, desi ma indoiesc ca ar pune motorul de 1.5 DCI 85 CP. Se vrea o masina de oras si cred ca se va opta pentru motorizari de maxim 70-75 CP, care sa fie si economice. Acum ramane de vazut. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
NU este exclus sa se foloseasca de motorizarile diesel de 1.5 DCI 65 CP, 1.5 DCI 70 CP, sau chiar 1.5 DCI 85 CP, desi ma indoiesc ca ar pune motorul de 1.5 DCI 85 CP.
Se vrea o masina de oras si cred ca se va opta pentru motorizari de maxim 70-75 CP, care sa fie si economice. Acum ramane de vazut. Iata concurentii pentru Dacia City http://www.click.ro/extra/auto/adver...950305088.html Last edited by Seba : 6th May 2010 at 11:17 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Din cele 9 cred ca mai degraba concureaza cu trei: i10,Spark si Panda
Sa fim seriosi si sa nu comparam Dacia cu Toyota nici la pret nici la fiabilitate ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
intr-adevar, daca ne uitam la problemele totoiei din ultimele luni, nici la genunchiul daciei nu se ridica legendara fiabilitate japoneza
![]() oricum, de la schitele mincinosilor vanatori de senzational de la promotor, pana la realitate, e cale mult mai lunga decat isi inchipuie lumea care-i citeste.
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Asta cu schitele chiar Dacia ne-a demonstrat-o
"Duster Concept, viitorul model de serie va avea elemente inspirate din el" sincer nu am vazut pe cineva sa zica: "Vedeti surubul acesta ? El este inspirat de pe Duster Concept" Asta este, ramane de vazut ce va fi intr-adevar de City-ul Dacia |
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Posturi: 865
|
Hm...farurile alea imi plac ff mult. Dar nu va arata asa in veci masinuta.Vezi concept car-Duster si ce a iesit.
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Sunt rare cazurile cand un concept car devine masina de serie. De obicei imprumuta diverse elemente, dar la Duster nu este nici o asemanare intre concept si modelul de serie.
Daca poza cu Dacia City este o poza oficiala este foarte posibi sa arate asa masina de serie. Vom vedea ce va iesi cand se va lansa modelul. Oricum cred ca mai avem de asteptat destul pana la lansare. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
da, si probabail ca va arata ca cea din poza de mai sus. adica un sandero facelift, combi, adus in stadiul de monovolum, banuiesc ca pe platforma de nissan note, renault modus, sau scenic.
|