-Citi ani credeti ca o sa tina? Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-27-09
Motorizare : toate
Posturi: 5
|
cine stie precis citi ani poate sa lucreze in afara de problemele mici?de ex.cine a avut logan?ma intereseaza daca v-a tine binisor 6-7ani un sandero laurate 1.6 ca la noi in chisinau nu prea ai pe cine intreba ca au putini....in afara de taxi.dar aceea merg ca nebunii si nu-mi pot da un raspuns bun.merci frumos...masina imi place tare dar ma gindesc si la viitor
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,487
|
tata are loganul din,mai 2005. 1 an a mers de rodaj, dar 2 A carat marfa cu el. numai legume. care 500 de kg de legume in fiecare zi pe timp de vara. si s-a dus incarcat cu el pe drumuri cu gropi mari, drumuri de tara. si a rezistat. si cred ca mai rezista cel putin 4-5 ani. de abia atunci o sa incepe sa bage bani in el. cred ca va fi la fel de durabil ca si dacia. pentru cei care merg cate 6-7mii de km pe an si o mai tin si in garaj eu cred ca o au garantata 20 de ani!!!
motorul cred ca merge la 250 de mii de km.apoi probabil ca trebuie umblat la el.
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,493
|
Cam vorba lu' TheOne, max 6.
![]() Si eu cred ca dupa 5-6 ani o sa apara problemele mai mari: directie, frana, etc Sigur asta in functie si de nr de km. Ca dupa 6 ani cu 15000 de km la bord cred ca nu ii cazul de vreo defectiune Eu cred ca limita de 100.000 km a fost bine gandita si deci cam dupa 100.000 ar fi si normal sa mai cotizam cu ceva la Sandero ![]() Last edited by Goan : 5th March 2009 at 10:13 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-27-09
Motorizare : toate
Posturi: 5
|
asta ar fi foarte bine.deci daca mi-l iau ,vreo 4-5 ani n-o sa am mari probleme cu el.e si normal dupa asta sa apara probleme mai grave...dar fiecare masina nu e vesnica.da daca facem comparatie cu alte masini referitor la durata de viata,ce-o sa iasa?si inca ceva:e diferenta dintre logan 1 si logan doi+sandero(in ceea ce priveste piesele,asamblarea,tabla,rugina si toate celelalte)??????merci de ajutor si de sfaturi
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-31-08
Motorizare : 1,4 MPI Laureat
Varsta: 33
Posturi: 594
|
depinde,cum zicea si marian66v,dar din punctul meu de vedre ii dau tot 10 ani,pt.ca pe langa stilul de condus(mai finut cu ea) o ingrijesc ca pe un copilas ca deh are doar 7 luni
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-05-08
Motorizare : 1.6 mpi
Posturi: 168
|
deci daca mi-l iau ,vreo 4-5 ani n-o sa am mari probleme cu el.e si normal dupa asta sa apara probleme mai grave...
Nu fi asa sigur, s-ar putea sa ai surprize. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 983
|
De curiozitate, o sa pun si eu pe site 2 poze cu dacia mea, una cand masina e in starea naturala (adica murdara rau) si una in care e curata (merg sambata la tara si o spal) sa vedeti cum se prezinta o dacie 1310 dupa 14 ani.
Eu zic ca un Sandero poate sa tina lejer si 15 ani daca din 4 in patru ani se injecteaza ceara in praguri si usi. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
sigur o sa tina 15 ani fara probleme =)) v-ati uitat atenti ce tabla aveti pe masina? uitati-va la logan si ganditi-vaca sunt la fel masinile...
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,083
|
Da, tabla este subtire dar cred ca mai important decat grosimea tablei este protectia anticoroziva si antifonarea care la vechile dacii erau de mantuiala. Cand iti luai masina prima grija era s-o antifonezi sa-i pui ulei in praguri, usi, lonjeroane, acum nu mai este cazul dar o data pe an n-ar strica un control amanuntit si bagat ceara prin toate gaurelele.
|
|
|
|
|
|
#14 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 454
|
Baieti, exista Dacii de 30 de ani care inca mai merg. Nu-s de calitate mai buna ca si Logan sau Sandero, asa ca eu zic ca vor tine cat Daciile de pe vremea lui Ceasca.
Last edited by sandero 4 ever : 6th March 2009 at 20:22 |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#15 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 983
|
V-am promis poze cu dacia mea, poze facute cu telefonul (varza calitate), culoarea masinii: gri magnum
ps. masina fabricata in 1995 Arata rau ? N-as zice avand in vedere ca intr-un an o spal: 1. maxim de 2 ori pe an la spalatorie 2. la tara (unde sunt facute si pozele) cu apa din fantana de maxim 10 ori pe an 3. o spala ploaia cand circul cu ea, ca sta in fata blocului in copertina 4. o curat in interior cam de 1-2 ori pe an la tara cu aspiratorul ...deci nu pot spune ca am ingrijit-o prea tare, si totusi, eu zic ca masina se tine bine. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-31-08
Motorizare : 1,4 MPI Laureat
Posturi: 594
|
salutare bunicuta,claritatea e buna
,cat despre masina nu prea cred ca o menajezi,ii dai de ii sare toate articulatiile![]() ps.acuma o sa-ti recunosc masina in trafic. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
|
Eu nu cred că va rezista 15 ani, 5-6 ani poate. Trăim totuşi īntr-o societate de consum.
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 433
|
Eu cred ca depinde foarte mult de modul in care este condusa. Daca eu nu aveam permis si o conducea doar tata probabil pe la ~10 ani, mers batraneste.
La cum merg eu 5-6 ani si sunt multumit ![]() |
|
|
|