-Buburuza...zis Bubu My Ride
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 33
Posturi: 295
|
E....a cam sosit momentul....
In 2-3 ore voi face cunostinta cu...."Bubu"... Si ca un preambul .... o sa va prezint "evolutia" mea ca propietar auto: "Margareta"....a fost si va ramane marea mea iubire. O masinuta cu personalitate pe care o cunosc pana la ultima saiba. A fost in familie inca din 1976...dar a mea a fost din 1998. In 2006 cand am condus-o ultima data arata ca in pozele atasate. Acum e matuita de praf in fata blocului...si asteapta sa ma indur sa o dau la remat. Din motive legate de acte nu am putut sa o folosesc pt. achizitionarea lui Bubu. "Mimoza"....o detin din 2005. Nu am prea multe de comentat. Personal consider ca pana acum Dacia a fabricat doar doua masini perfect adaptate nevoilor romanului de rand. 1100 si Solenza...fiecare la timpul ei a fost capabila sa ofere si confort (fara sa exceleze) dar si sa care ca un camion cum este tipic la romani. Acum urmeaza "Bubu". poze....mai pe seara ...pana atunci tineti-mi pumnii...
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 979
|
Doamne ce bijuterie...Skoda aia rosie, nu Solenza...evident. Eu zic sa nu dai la remat Skoda, sa o tii in continuare...arata ca o piesa de muzeu, si e super ingrijita.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
|
Parcă am mai spus-o undeva, pe forum: prima mea maşină a fost o Skoda S100 de culoare gri, pe ea am īnvăţat să şofez, cu ea mi-am luat permisul. O maşină cam puturoasă, e drept, dar robustă şi care nu te lăsa niciodată la greu. O tempora!
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Fidel
|
Cum spuneam a fost si va ramane marea mea iubire.
Nu stiu cat o sa o mai tin...si oricum nu mai arata asa...e prafuita si matisata. Deocamdata nu m-a lasat sufletul sa o duc. Dar sa revenim...tam tam... Fara comentarii ca am casa plina...ca de acu trebe sa o ud... Bafta. ps. am deja aproape 70 de poze cu ea...o sa mai revin...acu ma duc sa beau...
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Bun venit īn rāndurile proprietarilor de Sandero! Să o stăpāneşti sănătos, fără nici cel mai mic eveniment neplăcut! Şi la cāt mai multe sute de mii de kilometri fără reparații !
![]()
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Km fara numar, fara numar...(vorba unui filosof celebru Minune, parca)
ps. eu tot la Skoda aia trag cu ochiul...e "speachless" (poate pentru ca nu am mai vazut una de mult timp...) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Fidel
|
OK...am udat-o suficient pt. azi...si am decis ca maine dimineta sa plec la mare....
Bunn...acu sa mai pun niste poze... prima si cea mai importanta...dezvirginarea : "EU AM LUAT ULTIMA TIPLA DE PE EA"... Si apoi restul de imagini. Bafta! ps. logic ca nevasta-mea trebuia sa fie la "asorte"....deh...ce sa-i faci.
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-31-08
Motorizare : 1,4 MPI Laureat
Varsta: 32
Posturi: 589
|
felicitari pt alegerea facuta si sa fii sanatos inca 90 de ani sa o poti conduce.
ps.sa ai grija de ea ca isi merita fiecare euro cent |
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" Fidel
|
Multam tuturor...
Acum sa vorbesc un pic si despre detalii: Dealerul...nu pot sa spun ca a facut nimic cu care sa ma dea pe spate, dar nici nu am ce sa-i reprosez. In afara de neintelegerea cu tipul alarmei totul a fost cat se poate de ok. Masina...e prematur sa zic ca e superba sau ca sunt dezamagit. E o masina noua si deocamdata nu am nimic de comentat cu o exceptie. La scaunele fata, pe interior (spre frana de mana) doar scaunul soferului are un ornament care mascheaza sina. M-am uitat pe forum si e la fel si la altii... Dupa parerea mea o tampenie...mai bine nu mai punea deloc decat sa puna doar la un singur scaun. Dar asta o consider "maruntis"....in rest deocamdata masina imi pare absolut ok pt pretul ei. Bafta tuturor si km fara numar fara numar...
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 454
|
Dacia nu mai echipeaza modeleleLogan si Sandero cu pneuri Montana.. Poate Continental sau Barum.
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 432
|
Nu stiu care este politica la dacia dar am vazut pneuri michelin pe varianta laureat dar si pe variantele inferioare laureatului asta in 2008 ... parca in 2009 kormoran e "baza" pe laureat intrebarea este .. Care sunt mai bune ??
eu am preference si nu am nici macar 1 ornament care mascheaza sina bun si unu decat deloc ![]() ps. nush daca ai editat pozele sau nu dar arata bestial masina :x la cati mai multe sute de miii de km cu sandelu ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Posturi: 1,439
|
Da, este interesant ca de la Michelin pe Laureate s-a trecut o perioada la Barum si apoi la Kormoran.
Eu cred ca asta este si ordinea descrescatoare a calitatii lor. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Eu, pe Laureate, cumpărată īn septembrie 2008, am Continental. Ciudată politică de "īncălţare" a maşinilor are Dacia. Şi n-ar fi prima şi singura ciudăţenie.
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Stati linistiti, eu n-am mai vazut pe nici o dacie Conti sau Michelin de vreo 4 luni la dealer. Toate vin cu Kormoran sau Barum. Pe unele MCV sunt si Sava.
Personal nu cred ca o sa vedem curand dacii incaltate din fabrica cu Conti sau Michelin. |
|
|
|