Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

radare fixe-suspendate

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • radare fixe-suspendate

  http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...e-pe-dn-1.html

 • #2
  sa speram ca le suspenda pentru totdeuna!
  -fara-

  Comment


  • #3
   am vazut si eu la stiri azi. Nu am inteles insa daca au fost suspendate toate sau doar unele. Stie cineva exact? Sambata merg la Cluj si pe Feleac sunt vreo 4 sau 5.

   Comment


   • #4
    Dupa cat am inteles toate radararele montate de comuntile locale indiferent de judet, nu si cele ale politiei.

    Comment


    • #5
     pai politia are sisem de monitorizare doar pe dn1, valea prahovei. in rest, toate sunt de la primariile diferitelor comune in care s-au gandit aia sa faca si ei un ban.
     dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

     Comment


     • #6
      Da asa este, raman doar cele de pe DN1, eu asa am inteles.

      Comment


      • #7
       Ce stiti despre noile radare de pe masinile politiei sau despre noile camere montate in localitati ?
       Despre camerele din localitati stiu cate ceva numai din zvonuri, unii spun ca sunt numai pt supraveghere, altii ca au si rol de radar.
       Despre celelalte mobile am inteles ca, sunt numai pe logan mcv de culoare alba iar radarele acestora nu pot fi detectate deoarece se pun in functiune numai in momentul cand ai viteza peste limita legala, de fapt este ceva asemanator cu ceea ce se intampla pana acum numai ca politistul era pe post de pornit/oprit radarul. Totusi am o nelamurire, sa-ti depisteze viteza si sa se puna in functiune radarul nu foloseste tot un sistem radar ? Sau este posibil sa aiba o camera mai putin performanta, nedetectabila si aceasta la randul ei sa puna in functiune radarul. Oricum eu i-as trimite pe DN1A, unde exista riscul sa-ti iei amenda pentru ca mergi prea incet. Totusi ai o scuza, sunt numai gropi.

       Rugaminte pentru moderator, pentru a nu mai deschide un nou thread cu radare mobile sa le includem si pe acestea in titlul acestui thread.

       Comment


       • #8
        România va avea radare fixe din 2019: Iată lista!

        Comment


        • #9
         Nimic nou.Folosesc camerele de rovignieta.
         NU-S IDIOT,NU dau QUOTE LA ULTIMUL MESAJ!!

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
         Politica de Securitate Google