Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Inchirieri auto pe termen lung

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Inchirieri auto pe termen lung

  Daca ai probleme cu masina personala si vrei sa obtii cel mai bun pret la inchirieri auto Bucuresti pe termen mediu sau pe termen lung, vrei leasing operational la noi o sa gasesti intotdeauna cea mai buna solutie. Detinem peste 50 de masini de la gama economica pana la modele din gama de lux, daca ai nevoie de o oferta cat se poate de atractiva nu ezita sa ne contactezi rent-a-car-otopeni.ro

 • #2
  Daca sunteti turist strain , va punem la dispozitie si oferte de inchirieri auto otopeni , livram masina direct in aeroport la cele mai mici preturi de pe piata.

  Comment


  • #3
   Serviciile de rent a car Otopeni sunt extrem de avantajoase pentru cei care au nevoie de o masina de inchiriat confortabila, sigura si accesibila pentru a se deplasa in oras sau in imprejurimi. Fie ca ai venit in Bucuresti pentru afaceri, turism sau vizita la rude, poti beneficia de o gama variata de modele de masini, de la cele economice la cele de lux, cu preturi competitive si conditii transparente. Serviciile de rent a car Otopeni iti ofera flexibilitate si libertate in alegerea traseului, a duratei si a modalitatii de plata. Poti rezerva masina online sau telefonic, poti prelua si preda masina direct la aeroport sau la o alta locatie convenabila, poti opta pentru asigurare full casco sau kilometri nelimitati. Serviciile de rent a car Otopeni sunt solutia ideala pentru a te bucura de calatoria ta fara griji si fara costuri suplimentare.

   Comment


   • #4
    Daca alegeti variantele pe care compania noastra vi le ofera beneficiati de inchirieri auto Bucuresti fara garantie daca veti incheia asigurare cu raspundere zero, va oferim o gama extrem de diversificata de modele si chiar servicii de inchirieri auto aeroport otopeni daca sunteti turisti straini si aveti nevoie de o alternativa de transport.

    Comment


    • #5
     Obtine acum cotatiiile cele mai avantajoase pentru inchirieri auto bucuresti indiferent de perioada de inchiriere si de tipul de masina.

     Comment


     • #6
      Daca aveti nevoie de solutii personalizate si de reduceri de peste 20 la suta intrati pe Inchirieriauto-bucuresti.com si alegeti din flota noastra diversificata.

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
      Politica de Securitate Google