-Zgomot dubios la motor 1.4 MPI 75 CP
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-15-11
Motorizare : Benzina
Posturi: 4
|
Salut! Sunt un proaspat proprietar de Sandero 1.4 75 cp. Masina e rulata doar vreo 3000 km si am un dubiu. E un punct la 2000 de ture in care motorul scoate un uruit dubios. Dupa ce trec de punctul respectiv spre turatii superioare totul e ok. N-am nici cea mai vaga idee de la ce ar putea fi. Please help!
Multumesc |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-15-11
Motorizare : Benzina
Posturi: 4
|
Si o sa trebuiasca sa "traiesc" cu el cat o s-o am? Sau se mai duce dupa un rulaj mai serios? Ideea e ca e cam deranjant/stresant. Taica-meu are un logan de vreo 5 ani ce l-am condus destul de mult si parca n-are problema asta.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 987
|
Evident ca va trebui sa traiesti cu acest zgomot, si eu o fac de aproape 2 ani, m-am obisnuit, ma gandesc cand am acul turometrului la 2000 de ture si face urat, ca sunt pilot si conduc un ferrari.
Acel zgomot apare datorita faptului ca turatia motorului creeaza o rezonanta in toba de esapament la 2000 de ture (in cazul nostru) Cu alte cuvinte, dacia a testat riguros masina, inainte de a intra in productie, astfel incat sa corespunda celor mai inalte standarde de calitate. Eu unul le multumesc din sufletul meu de pionier celor de la dacia... ps. zici ca te deranjeaza zgomotul ala, pai stai cand ti-o scartai cupla centurii de siguranta, bordul, plasticele pe pe usi, captuseala scaunelor din fata, hayonul.....asta cu motorul e nimica toata... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
O data pe an e imposibil, huruitul ala apare de fiecare data cand acul turometrului e la 2000 ture (la altii e la 2100, 2400)
ps. ca o veste buna, azi iar i-am dat in goarna turbatului de 1.4 in treapta a 3-a 110 Km/h la 5500 ture ...si da..imi place sa-mi chinui Sandero-ul...sunt un sado-maso ![]() ps2. radule nu mai scrie cu tz si cu k |
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Evident ca NU eram in oras, in oras merg regulamentar, intotdeauna. Eram pe un drum drept, si absolut liber, si nu am parcurs mai mult de 500 - 600 metri...ca urmau curbe periculoase.
![]() ps. la turatia aia se curata injectoarele de eventualele depuneri Last edited by bunicuta : 16th February 2011 at 15:08 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-11-11
Motorizare : 1.4
Posturi: 1
|
am si eu o problema la sandero al meu a anceput sa ami scartie ceva pe dreapta fata dar asta se antampla numai cand bag an viteza an treptele 1,2 ,3 si cateodat an mers care ar fii problema stie cineva
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-11-10
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 15
|
am aceeasi problema doar cand trec din a 3-a intr-a 4 a am 19.000km
centura a scartait si ea i-am pus putin ulei , usele fata si ele in general sunt foarte multumit ....=)) |
|
|
|
|
|
#16 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-21-09
Motorizare : 0.0
Posturi: 286
|
Fix asa facea si a mea,huruit in 2000 ture; ultima data cand am auzit asta era in noiembrie 2011.
De atunci n-am mai auzit nik Ca am vandut-o ! ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#17 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 03-27-11
Varsta: 33
Posturi: 138
|
bine ai revenit .se pare ca au inceput mai multi utilizatori de sandero sa treaca de 20.000 km
Last edited by BRD : 17th April 2012 at 19:52 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 03-02-11
Posturi: 112
|
Acel zgomot este din cauza ca s-a eliminat un batator acustic de pe traseul de evacuare, batator care la logan era pana in 2007 parca. Eu am facut rost de unul si urmeaza sa il montez.
|
|
|
|