-zgomot ciudat Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-29-08
Motorizare : 1.4
Varsta: 30
Posturi: 743
|
cand merg incet (atunci aud..
)pe drum denivelat...sau cand trec peste "un opritor" de la trecerea de pietoni (acolo m-am convins ca nu mainsel )se aude in fata..ca un scartait...sau cum freaca ceva..o fi de .la amortizoare..?...ca si cum ar freca ceva.. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
asa face si a mea. si se misca toata directia. cica e de la lipsa barei stabilizatoare. daca nu ai grija ca ai vreun arc sarit pe fata. la revizia de 10 000 si eu am avut unul si la fel scartaia peste denivelari. poti s o ridici pe cric si sa apesi spre interior. sa intre in locasul lui.
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
nu. eu am mers cu el sarit 3-4000 de km. si tot mi-a scartait. la revizie s-au crucit aia. m-au intrebat daca am sarit cu masina undeva, daca am rulat cu viteza si am sarit un damb mai serios. logic ca da ca doar conducem pe drumurile patriei.
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
|
mda..am bagat mana pe acolo nu pare sarit....cel de pe stanga cand am miscat nitel de el a scartait nitel..pana la jumatatea lu' septembri cred ca maxim 2000 mai fac..in fine mersi..pt info...sper sa nu fie de la altceva....
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
frate iar incepem cu reviziile???uleiul si consumabilele se schimba la 10 000. daca le iei de la ei si vrei sa ti masina pana la 200 000km. daca vrei sa o dai la 60 000km nu ii mai face schimburi, sau fa-l la 20 000. s-a discutat deja. revizie din 20 in 2o schimburi din 10 in 10.(eu cand ma duc la ei zic ca ma duc la revizie)
|
|
|
#9 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
schimburile nu se fac cu ocazia reviziilor? ia mai uita-te o data peste cartea de service, sa vezi ce scrie acolo...20000km sau un an. asta inseamna ca la revizia de 20000 de schimba uleiul, filtrul de ulei, filtrul de aer (desi asta ar trebui schimbat la 2000km, ca la noi in tara e praf si cand ploua)...
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-18-09
Motorizare : reno'
Posturi: 479
|
si a mea scirtiie destul de nasol pe dreapta fata. arcurile is aiurea puse direct pe talere intr-un fel de canal si daca e masina ridicata pe elevator au o cursa tare ciudata la miscarea rotii stinga-dreapta.au si joc relativ mare...parerea mea. in plus nu au nici o garnitura pe taler...foarte ciudat!.cind misti roata stiga dreapta..cum spuneam....parca se agata in ceva arcul si se aude cum bate fier pe fier! solutie probabil foarte ieftina de proiectare. mie mi-a dat mecanicu' cu vazelina sus...si tot scirtiie. probabil e de jos..ca acolo, la talerele de jos.. nu am dat!..o sa mai dau..daca ma deranjeaza tare..ce sa facem! bafta tuturor!
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
azi am mai facut o descoperire, pe linga bratele de stergatoare "noi" care nu mai bat in capota. modelele mai noi de sandero (iulie 2009) au garnituri de cauciuc pe talere. jos am pus mina ei este. sus nu mi-am dat seama, ca e mai strimt. am un vecin care are un laureat de 1,4 ca a' meu cumparat acuma in iulie si l-am pipait. eu nu am si am masina din 2009 mai. (fabricata in aprilie). am arcurile direct pe taler, pe fier, cum mai am zis. am scris iara la VC, sa vad ce zic baietii.(nu am primit raspuns pina acuma desi mai am scris) eu cred ca de aici e cauza asta cu zgomotele, trosnituri si scirtiituri, la bracare, viraje, hopuri. daca e ceva in sensul positiv dau sfoara in tara. poate mai scrieti si voi la VC si ne cheama in service. eu oricum ma duc. am mai citit azi pe loganclub ca un posesor loganist si=a tras furtune de cauciuc pe arcuri (ca si mansoanele alea la arcurile daciilor vechi) si a scapat de zgomote.
scuze nu m-am exprimat bine! de la oboseala din weekend. am facut 1000 km. spira arcului are pe ea o garnitura care culca pe taler si nu mai sta fier pe fier. Last edited by ciomp : 17th August 2009 at 22:11 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Super Moderator
|
aha...eu astept sa ma duc la revizie..sa vad...cat despre stergatoarea amvazut si eu ca mi s-a luat vopseaua..da nuschimb bratele....fabricata in sept 2008
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
este foarte adevarat si se confirma clar (vezi bara stabilizatoare) ca cei care nu o avem
avem in schimb pe fata totul usor imprastiat. sa va spun fratilor de la ce scirtiia la mine! am stat azi 4 ore in service cu baietii. am tras, de toate am dat jos, am strins suruburi, mi-am pus garnituri pe arc!...nimic. tr0znea iara si scirtiia! ei...mare surpziza. un lonjeron imi freca de scutul motor.(sau imvers daca doriti) avea bietul lonjeron, care se pare ca usor o ia din loc o bulinutza, doua de sudura care se pupau cu scutul pe ascuns. nu as fi crezut niciodata! oricum nota 10 peste cei peste care am dat! au avut rabdare au stat cu mine! extraordinar de politicosi si bine intentionati!! cu 2 ciocane in scut s-a rezolvat!. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
mie nu mi-e clar cum ajunge lonjeronul in scut, cand scutul e cu 25cm mai jos decat lonjeronul si e prins de cadrul motor daca retin eu bine...am auzit ca scutul ar atinge in evacuare sau daca un surub e slabit, vibreaza pe cadru si de acolo se aud zgomote. sunt aproape convins ca lonjeronul n-are nici un amestec aici.
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-08-08
Motorizare : benzina
Posturi: 48
|
chiar ca vroiam sa postez si io problema asta...mie mi se intampla de dupa revizia de un an, la fel un zgomot-scatait in partea dreapta cand trec peste denivelari dar nu mereu se aude nush de la ce o fi, o mai las un pic daca nu isi revine o duc la service inapoi...
Probabil o fi iesit vre-un arc cand au ridicat-o/coborat-o la revizie...! ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 435
|
Eu am aproape 14 000 km si de pe la 10 000 se aude in portiera dreapta un greieras cu "gura prea mare" de cate xri merg pe drum cu denivelari. De la ce ar putea fi?
Geamul dreapta fata cand il cobor scartaie, si cand ajunge jos incepe sa se deplaseze putin. Iar in portiera stanga fata cand e o melodie cu putin bass vibreaza ceva. Cred ca atinge tabla sistemul de inchidere de la usi. Dar dece numai cel de pe stanga. Cam astea sunt problemele mele cu sunetele ciudate din interior. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,493
|
Si la mine se aude un greieras in portiera dreapta insa l-am identificat.
Se aude la mers pe drum cu denivelari si este provocat de manetuta verticala de la inchiderea centralizata. Are un joc fata-spate pe lungimea usii si asa ajunge sa dea in plasticul usii. |
|
|
|