-Zgarieturi Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-08-08
Motorizare : benzina
Posturi: 40
|
Mi-am gasit masina (in parcare) zgariata usor de un fel de cauciuc care nu iese ! intrebarea mea este daca nu cumva iese cu un polish ceva?! sau ar trebuii sa ma duc la firma de asig casco ?!trebuie constatare de la politie in cazu in care ma duc la cei de la asigurari ?!
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,439
|
TheOne are dreptate. Consulta un polish si vezi ce se poate face.
Depinde si cat de profunda si de vizibila ii zgarietura . Ma gandesc ca si-a lasat careva spoiler-u negru pe vopseaua ta |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-08-08
Motorizare : benzina
Posturi: 40
|
Asa ma gandeam si io sa dau cu polish mai ales ca am si frasiza de 100E (omniasig) numa nu prea am habar cum se aplica si nush dac iese negreala aia de cauciuc sa nu se amestece cumva!
P.S nu stie cineva cam cat ii un vopsit metalizat la un service Dacia ?! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-05-08
Motorizare : 1.6 mpi
Posturi: 168
|
Ii destul de scump vopsitul.Poti sa mergi sa intrebi dar daca ii numa negreala iasa cu polish.Du-te la o spalatorie unde se da polish si intelege-te cu unu de acolo, ii dai ceva ciubuc si ti-o face.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,369
|
la dealer dacia pt vopsea metalizata este 100 de euroi pentru piesa( o usa, sau o aripa)
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-06-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 52
|
Eu am ajuns cu ea la bloc la parintii mei (acum stau la prietena) si am avut sa spunem un mic conflict verbal cu o prietena cu care mai sunt in paralel insa care imi cere sa fac odata o alegere si doar ce am urcat sus sa fac un ness iar cand am coborat,toata masina era zgariata cu cheia,destul de profund (nu iese la polish) si pe usi si pe aripa.Totul a durat 15 min,stiu ca ea a facut-o insa nu am nici o proba si nici nu vreau sa ma rzbun pe ea.Intrebarea mea este daca ma sfatuiti sa folosesc casco sau sa o fac pe banii mei.Cred ca am si eu fransiza (unde scrie asta????)
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,439
|
Despre franciza scrie in contractul cu firma de CASCO.
(Franciza 3% din valoarea asigurata la daune partiale sau Franciza 500 RON pt daune partiale ) Eu cred ca iesi mai bine cu CASCO pt ca ii cam mult de vopsit si mult de platit dupa cele spuse. Bafta ! |
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 432
|
Spanu arunca o privire http://www.loganclub.ro/forum/scoate...nde-t9201.html cu 100 lei scapi, si iese si bine.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 454
|
Melk, ar trebui revopsita, dar incearca sa nu mergi la Dacia ca aia vopsesc foarte prost.
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,369
|
@Shot: aia e o zgarietura facuta de periile de spalat,sau mai stiu eu ce. nu de un obiect contondent sub forma de cheie, care sa lase o urma adanca de 1 mm.
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 454
|
La grund vrei sa zici. Doar prin revopsire se poate repara, dar revopsirea sa o plateasca nesimtita.
|
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-06-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 52
|
Nu am ce sa-i fac pustoaicei,asta e o fac pe casco.am vb la omniasig si trebuie sa ma duc la o constatare insa apoi eu ma gandeam sa ma duc la un service autorizat dacia.Nu e bine?unde ma sfatuiti sa o revopsesc?
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-05-08
Motorizare : 1.6 mpi
Posturi: 168
|
Valoarea casco din cate stiu eu nu poate creste. Tu deja platesti valoarea maxima a casco-ului raportat la valoarea masinii. Eventual dupa 1 an cand ar trebui sa scada, ea va ramane la fel. (asa cred eu).
|
|
|
|