-Viteza de croaziera Dacia Sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero by Renault |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-19-08
Motorizare : 1.6 , 90 CP
Posturi: 95
|
Cine poate sa spuna exact ce inseamna VITEZA DE CROAZIERA??? ........ si care ar fi aceasta la Sandero??? ......difera in functie de motorizare..???
Multumesc celor cunoscatori anticipat..... ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 05-26-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 100
|
NU sunt un mare cunoscator , parerea mea-Viteza de croaziera este daca pot sa zic asa viteza cu care tu circuli "constant" nu ma refer la viteza medie , acesta este implicit mai mica .De exempu eu circul cu o viteza de croaziera care sa imi permita un consum si o uzura a motorului cat mai mica intre 100-120km/h (in afara localitatii )(cu un consum de cam 6.5-6.7 pe CB) daca trec de aceasta viteza face zgomot cam mult.Incerc sa ma aflu in jurul valorii maxime a cuplului de 3000 rpm.Pe autostrada ii mai dau si 130-140 km/h viteza de croaziera dar e cam galagioasa.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
90-100-110 e viteza de croaziera la logan. cum aceleasi motoare si aceleasi cutii de viteza echipeaza sandero (aceeasi greutate cu loganul) cam tot astea cred ca sunt vitezele de croaziera
|