-Viitor Dacia Sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero by Renault |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 11-13-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 55
|
eram curios si cum va inchipuiti voi masina peste,sa zicem,3 ani,cand se o sa se termine garantia.se stie ca dacia nu e o masina peste care timpul sa treaca frumos,adica sa "imbatraneasca"frumos,ca alte masini.credeti ca sandel o sa fie altfel???
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
cunosc loganuri alergate de mama dracului si merg ca la inceput, dupa 3 ani, cu 100000km si fara schimbari mai mult decat revizii si un capat de bara, un pivot...fara rugina...ma gandesc ca si sandero poate sa mearga vreo 5-6 ani, cat scrie si-n carte ca e durata de viata a masinii
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,084
|
Ai dreptate, am un prieten care are 90000 de km cu loganul. Am ramas surprins cand mi-a spus ca, nu a schimbat absolut nimic la masina iar in privinta caroseriei arata perfect.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 07-10-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 148
|
Eu am facut scoala pe un logan 1.4 care avea atunci (anul trecut) 180.000 km la bord. Instructorul (care nu avea nici un interes sa ma abureasca - pot spune ca il cunosteam destul de bine) se jura ca nu a schimbat decat consumabile cu strictete si ceva nesemnificativ pe la suspensie. Am fost atat de uimit ca motorul tragea excent si ca nu scotea nicio dara de fum (masina de scolala de la km zero !!!), incat m-am decis ca merita sa iau Dacia. Chiar cu minusurile legate de vopsea&co. Masina functioneaza si astazi f. bine, o sofeaza fratele mai mic al respectivului (el a trecut pe un Golf diesel - de, merge bine scoala de soferi...)
Last edited by vic24 : 19th December 2008 at 19:52 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
tata are logan din 2005 si l-a exploatat la maxim. singura chestie care nu imi mai place la el e zgomotul pe care il face cand pleaca de pe loc. se aude un huruit ciudat. cred ca toba e pe duca. e acelasi huruit care se aude si la solentza si la supernova.
|