-Vi se pare corect pretul pentru varianta Full ? Dacia Sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero by Renault |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-13-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 30
|
cum vi se pare pretul Prestige-ului cu tot cu optionale ?
9850 E + 255 E(culoarea met.) + 200 E(airbag-uri lat) + 387 E(taxa de prima inmatriculare) + 38 E (trusa) = 10730 E (asta daca nu cumva vrei si bodykit-ul de ~1000 E -> ~11730 E !!) |
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-07-08
Posturi: 22
|
eu da, dar sa vedm cum e la drive-test ca asa entuziasmat am fost la inceput si mi-a cam pierit chefu acuma cand am citit posturile astora care or vazut live masina, dar inca nu or facut drive testu acuma sa vedem ! vroiam sa iau o masina noua si autohtona ca deh... dar s-ar putea sa ma indrept spre un sh si spre o masina din alta clasa (imi cam indisplace idea) Acuma ramane de vazut dupa 19 -20 iunie mai este un pic
Speram ca or scos ceva bun astia ![]() Fara limbaj irc si fara puncte asa multe. S-a inventat virgula. Last edited by Stefan : 14th June 2008 at 23:25 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-15-08
Motorizare : 1,4
Posturi: 33
|
E prea mult.La 11800E iti iei kia cee'd,care e la oferta si e mult mai dotata ca prestige.Chiar si 10730E e prea mult avand in vedere ca fata de laureate,prestige are doar cateva 'fite' gen volan si schimbator de viteza imbracate in piele,tapiserie si plansa de bord de culoare bej(plansa de bord neagra cu insertii bej).Restul ti le poti comanda optional la laureate si iesi putin sub 10000E,care e un pret corect pt sandero.Daca sari de 10000E parerea mea e ca deja te poti orienta spre altele din clasa asta:kia,vw,seat,fabia...Si o intrebare:de unde stii ca taxa de prima inmatriculare e 387E?Si daca e sa vorbim de toate costurile mai trebuie sa pui si CASCO,RCA,alarme,presuri de protectie ca nu-s gratis si o mai fi si altceva de care am uitat acum.Asa ca o sa ajungi pe la 12500E,daca nu mai mult.Ce zici?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
|
deja la pretu asta iti poti aduce un sh din alta clasa. dar inca raman la sandero sa vad daca o sa fie ca si la logan ceva ieftiniri sau ceva de genu
Fara irc si puncte inutile Last edited by Stefan : 15th June 2008 at 12:59 |
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 454
|
![]()
![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||||||||
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
si la sehashu ala nu platesti taxe? din alta clasa? |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#11 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 12-01-07
Motorizare : 998
Varsta: 36
Posturi: 32
|
Pai depinde ce motorizare va avea echiparea "prestige" la Sandero. Pentru dci de 85 cp nu mi se pare mult 12.000 de iepuroi. Pacat ca la Sandero nu avem 1.6.16V...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Incepator
|
da, dar oricum varianta prestige inca nu e disponibila
Pentru a enspe mia oare scrie corect, in romaneste, cu cuvinte intregi si fara puncte Last edited by Stefan : 15th June 2008 at 20:05 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 987
|
Ca sa raspund si eu la intrebare: la banii astia mi-as lua fara sa stau pe ganduri un Kia Ceed sau un Audi A4 SH de prin 2004 (full options)
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" Incepator
|
sunt de acord cu a doua propunere a ta , kia ceed m-am uitat pe forum si din cate am inteles nu e o masina prea fiabila si nu iisi merita pretu , Audi A4 imi intra si mie in discutie
acuma om vedea.Sa ne explici si noua ce inseamna atatea puncte de suspensie - nehotarare, nesiguranta? Last edited by Stefan : 15th June 2008 at 23:16 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 987
|
Pai acuma chiar nu stiu daca Kia Ceed e fiabila dar ziceam ca la ce motor performant are 1.4 16V 109 CP si la ce dotari, pretul de 11800 mi se pare corect. Plus ca are amortizoare pe gaz pe ambele punti.
ps. iar in legatura cu Audi A4 SH, am zis ca ar fi o solutie, adica eu niciodata nu voi da pentru o masina SH cat ar fi una noua (chair daca mai putin dotata si clasa inferioara). Daca e sa-mi iau una SH va costa maxim 6000 euro (sa-mi ramana bani de la cei 9200 euro cat as da pe un Sandero nou, in caz ca dupa ce o cumpar apar probleme tehnice) ps2. am cam inceput sa-mi schimb parerea despre masinile second, chiar ieri am fost la o plimbare cu un prieten care si-o laut anul trecut un Opel Corsa 1.2 16V 75 CP benzina, si trage masinuta de nu-i adevarat, plus ca in curbe sta bine de tot pe sosea, masinuta e din 2001 si are numai vreo 172.000 Km la bord (nu se stie daca a fost dat inapoi)...ok, poate omul a avut noroc de o masina buna (chit ca a luat-o din piata, fara sa-l cunoasca pe cel care o vindea) Last edited by bunicuta : 15th June 2008 at 23:02 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-21-07
Motorizare : 1.4 M P I
Varsta: 22
Posturi: 27
|
si te-apuci sa ii faci revizia la A4 la tess ?
o faci si tu la un service sau daca te pricepi la tine pe prispa casei ![]()
|
|