-Trusa medicala Dacia Sandero
![]() |
|
|||||||
| Înregistrare | Întrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero by Renault |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 | |||||||||||||||
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Aproape 18.000 de truse medicale retrase de la Dacia din cauza unor nereguli
1 august 2008 - rezulta ca o mare parte din cei de pe forumul asta au primit trusa respectiva (inclusiv eu). La revizie ar fi bine sa cerem una noua. O sa dau mai la VC sa vad ce si cum. |
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
|
|
#2 | |||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
|
Va rămâne o știre izolată, mijloacele de informare în masă au acum interese mai mari, ...cui îi pasă acum, de o nenorocită de trusă...
|
|
|||||||||||||||
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,084
|
Am vazut si eu un reportaj depre trusa medicala, sunt doua tipuri de truse, cele sub forma de cutie din plastic pe care este scris in romaneste si cu data de expirare trecuta pe o eticheta si celelalte care nu sunt bune, confectionate din polistier cu scris in limba germana de provenienta chinezeasca.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 33
Posturi: 295
|
Din cate stiu eu, si acu 2 ani a fost o discutie despre trusele nemtesti. Atunci concluzia a fost ca e acceptata orice trusa medicala aprobata in una din tarile UE. Eu am luat din Metro in 2006 o trusa nemteasca certificata TUV si care are termen de valabilitate 5 ani. Deci pana in 2011 n-ar trebui sa ma doara capu'.
Acum problema truselor e legata de faptul ca nu exista un termen de valabilitate inscriptionat pe fiecare produs in parte si gentuta in care se afla nu este sigilata. Astfel nu se poate spune daca trusa mai e sau nu in termenul de valabilitate.
|