-Tratament protectie vopsea Dacia Sandero : Intretinere
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Intretinere Totul despre intretinerea Daciei Sandero. Uleiuri sandero, filtre sandero, placute de frana sandero,consumabile sandero etc. |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-19-08
Motorizare : 1.6 , 90 CP
Posturi: 95
|
Ati incercat sa faceti acest lucru?? Credeti ca pot fi si parti mai putin bune(efecte secundare sa le spunem) in a "lucra" asupra vopselei?? Ma refer la ceruit..si alte adjuvante de genul.....
Eu unul as fi tentat de a incerca , insa nu stiu unde as putea face acest lucru la mine in oras (Ploiesti) si cam cat ar costa o astfel de operatie. |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-19-08
Motorizare : 1.6 , 90 CP
Posturi: 95
|
marian66v, ai incercat vreodata ?? ai observat o diferenta(vizuala,sau eu stiu de orice alta natura) ?? Sau totul este la nivel de laborator unde s-au facut anumite teste pe care nu le putem contesta..?? Din teorie reiese ca este ul lucru bun..dar praFtic???
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
|
Da folosesc ceara, este tip pasta la cutie. Ceara o pun pe o carpa umeda pentru a da un strat cat mai subtire altfel este mult de frecat. In afara de luciu se observa si in momentul cand ploua(nu se mai lipeste apa) si in momentul cand treci cu mana peste vopsea se simte ca este alunecos. Trebuiesc ferite plasticile, nu le afecteaza dar unde atingi cu ceara raman de culoare alba. Polish am folosit la vechea masina, era lichid, de culoarea masinii (sunt pe grupe de culori) si il foloseam cam o data pe an. Orice produs il incerci intr-un loc unde nu este vizibil din exteriorul masinii.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-29-09
Motorizare : 1,6
Varsta: 27
Posturi: 23
|
eu folosesc ceara si sunt f multumit .
e mult mai lucioasa si exact nu se lipeste apa de ea .
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,370
|
unde gasesc si eu ceara lichida? la fel ca cea pe care ti-o aplica cei de la spalatorie? as aplca-o cu un pulverizator de geamuri.
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-29-09
Motorizare : 1,6
Varsta: 27
Posturi: 23
|
se gaseste doar in cantitati mari din cate am azuit eu .
dar cunosc pe un patron la o spalatorie si o sa ma interesez . cum aflu te anunt
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-18-09
Motorizare : 1.6
Posturi: 3
|
Bună, cum pot indepărta niște urme de sacāz- am parcat mașina sub un brad-nu vreau să indepărtez mecanic ca să nu distrug lustrul vopselei....mulțumesc anticipat....
|
|
|
|