-Tips And Tricks Dacia Sandero : Intretinere Totul despre intretinerea Daciei Sandero. Uleiuri sandero, filtre sandero, placute de frana sandero,consumabile sandero etc. Tips And Tricks - Dacia Sandero
Dacia Sandero

Inapoi   Dacia Sandero > Forum Dacia Sandero > Dacia Sandero : Intretinere
Īnregistrare Īntrebări frecvente Lista de Membri Calendar Marcheaza Forumurile ca Citite

Dacia Sandero : Intretinere Totul despre intretinerea Daciei Sandero. Uleiuri sandero, filtre sandero, placute de frana sandero,consumabile sandero etc.

Attention Visitor:
You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Tips And Tricks

Dacia Sandero : Intretinere

Raspunde

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 1st July 2011, 18:52   #1
3VIL
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 06-16-11
Motorizare : 1.4
Varsta: 29
Posturi: 11
3VIL is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit Tips And Tricks

Sper ca am nimerit bine unde sa scriu. M-am uitat destul de bine zic eu si nu am gasit pe aici un thread asemanator. Cred ca ar fii bine atat pentru bunuzarul nostru dar si pentru masinile noastre sa impartasim micile asa zise smecherii, rapide si ieftine pe care fiecare le stim, in ceea ce priveste intretinerea pe termen lung sau chiar in cazurile nefericite remedierea problemelor.
Prima idee o am eu si anume intretinerea bordului si a chederelor ce inconjoara geamurile atat pe afara cat si pe dinauntru. Din ceea ce stiu eu chederele de la geamuri sunt cele mai expuse, mai ales vara cand temperatura din masina trece de 60 de grade. O solutie destul de ieftina zic eu pentru ele dar si pentru bord ey folosesc burete cu silicon de pantofi. COsta aproximativ 1 Ron si se poate procura din supermarketuri. Din experieta va sfatuiesc sa ii indepartati carcasa aceea din plastic , exista riscul ca in spatiile stramte sa zgariati bordul, oricum il dati o singura data pe toata masina.Atasez si o poza cu produsul.Sa nu va induca in eroare poza este silicon incolor. Mai asteptam si alte idei.
Imagini atasate (micsorate)
Click image for larger version

Name:	burete.jpg
Views:	49
Size:	11.0 KB
ID:	3512  
3VIL e offline   Reply With Quote
Vechi 1st July 2011, 19:42   #2
valeriuciprian
Organizator de Intalniri

valeriuciprian's Avatar

Data inscrierii: 06-09-07
Motorizare : 1.5 dci
Varsta: 35
Posturi: 179
valeriuciprian is a jewel in the roughvaleriuciprian is a jewel in the roughvaleriuciprian is a jewel in the roughvaleriuciprian is a jewel in the rough
:
[Organizator de Intalniri]
Implicit

Pentru chedere exista solutii dedicate in tratarea lor.
Pentru bord eu folosesc doar apa.
Vara protejez bordul cu un parasolar.Siliconul ala nu imi face decat impresia ca aduna mai bine praful.Daca ar fi fost bord de piele da...dar bordul fiind de plastic acel silicon il dai doar pentru look.
Parerea mea.
Vechi 1st July 2011, 20:25   #3
3VIL
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 06-16-11
Varsta: 29
Posturi: 11
3VIL is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

Daca tineti neaparat o sa revin si cu poze reale .
3VIL e offline   Reply With Quote
Vechi 1st July 2011, 20:30   #4
valeriuciprian
Organizator de Intalniri

valeriuciprian's Avatar

Data inscrierii: 06-09-07
Motorizare : 1.5 dci
Varsta: 35
Posturi: 179
valeriuciprian is a jewel in the roughvaleriuciprian is a jewel in the roughvaleriuciprian is a jewel in the roughvaleriuciprian is a jewel in the rough
:
[Organizator de Intalniri]
Implicit

Poti pune poze...chiar e indicat.
Vechi 1st July 2011, 21:37   #5
Azzzuro
"Sandel" Fidel

Azzzuro's Avatar

Data inscrierii: 08-18-09
Posturi: 254
Azzzuro is on a distinguished road
:
["Sandel" Fidel]
Implicit

Interesanta idea lui 3VIL cu Tips & Tricks.

Siliconul face bordul sa luceasca destul de mult(se reflecta in parbriz),recomand stergerea bordului cu o laveta de microfibra dupa aplicarea siliconului.

Pentru bord folosesc Sonax TiefenPfleger SeidenMatt care mai nou se numeste Sonax Trim Protector Protector Total,o emulsie laptoasa ce lasa un aspect mat satinat,cu un miros placut,discret.

Cateodata aplic Armor All Protectant SemiMatt,tot emulsie,dar care lasa un aspect mai lucios decat Sonax.Nu are miros.

SmartDressing se prezinta sub forma de crema,din pacate nu prea este compatibil cu plasticul de pe bordul Sandero-ului.Am aplicat cu un aplicator din burete si am sters cu laveta microfibra ca si in cazul celorlalte produse,dar in unele zone bordul a ramas mat,uscat de parca n-as fi dat cu nimic,iar in alte zone satinat.Miroase bine.

Pentru chedere interioare si exterioare folosesc Sonax GummiPfleger,se prezinta sub forma de solutie.Ca sa fiu sincer,nu este ceva extraordinar,face cam acelasi lucru ca si solutiile de bord de la Sonax si Armor All.

Sonax Plastic Restorer il cumparasem pentru stripping-uri,dupa aplicare raman negre,dar necesita atentie la aplicare:substanta aplicata trebuie sa fie bine dozata si intinsa uniform altfel raman dare,urme...
Imagini atasate (micsorate)
Click image for larger version

Name:	DSCF0283.JPG
Views:	41
Size:	208.6 KB
ID:	3513  
Azzzuro e offline   Reply With Quote
Vechi 1st July 2011, 22:53   #6
chitziman
Super Moderator

chitziman's Avatar

Data inscrierii: 11-29-08
Varsta: 30
Posturi: 743
chitziman is on a distinguished road
:
[Super Moderator]
Implicit

tare asta...de la siliconul de 1 leu....hihiho

Sari la Forum

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (0 membrii and 1 guests)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu Poti incepe thread-uri noi
Nu Poti posta replici
Nu Poti posta atasamente
Nu Poti sa iti modifici posturile.

vB code e On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off

Fus orar: GMT +3. Acum este 23:53.

Rulează cu: vBulletin Versiune 3.6.8
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Zoints SEO v2.3.0 by Zoints & DxLwebs.com
| Dacia Logan | Logan
Politica de Securitate Google