-Terminare leasing Auto financiar
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Auto financiar Leasing, rate, discutii generale legate de partea financiara. |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-15-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 65
|
Salutare
In cateva luni imi va expira perioada de leasing (am la RCI leasing) si va trebui sa fac formalitatile de a trece masina pe numele meu. Mai am 5 rate si valoarea reziduala de platit. Imi poate spune cineva care a trecut sau care stie cum se procedeaza, ce va trebui sa fac atunci, ce taxe se platesc etc? Mentionez ca am platit taxa de poluare din 2008. Multumesc anticipat |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-29-08
Motorizare : 1.4
Varsta: 30
Posturi: 743
|
ei da...suna la RCI ca or sa ta lamureasca...oricum ai grija sa platesti rata reziduala la timp...ca altfel adio masinuta...
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Incepator
|
am sunat la ei si m-au lamurit, dar in parte.
asadar, voi plati ultima rata si valoarea reziduala, iar apoi ei imi vor da documentele cu care eu radiez masina si o inscriu eu. n-am facut asta niciodata si de aceea intreb. unde trebuie sa merg pentru radiere si apoi pentru a inmatricula masina pe numele meu? de asemenea, ce taxe trebuie platite? ce alte formalitati? Multumesc anticipat pentru ajutor si sfaturi. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-29-08
Motorizare : 1.4
Varsta: 30
Posturi: 743
|
eu zic sa mai suni ..inca o data...nu cred ca ei nu stiu..ce si cum...
in mod...sigur o sa ajungi in pipera ...http://www.prefecturabucuresti.ro/pe...ulri-auto.html ..ai aici tot ce intereseaza... adica mai exact aici http://maps.google.com/maps?q=Permis...20278&t=h&z=16
Last edited by chitziman : 24th January 2012 at 18:19 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
|
probabil ca acolo o sa ajung pt radiere, ca inscrierea o fac la mine la Buzau.
eu as vrea sa stiu de la cineva care a mai trecut prin asemenea formalitati ce a facut pas cu pas. sper ca nu cer prea mult. Merci |
|
|
|