-Suruburi lipsa la consola centrala Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-29-10
Motorizare : 1.4
Varsta: 47
Posturi: 91
|
Mi s-a ars un bec in spate la blocul de climatizare. Ieri am desfacut usor grila centrala argintie si am constatat ca partea de climatizare nu are suruburi de fixare ca la Logan, in partea de sus, stanga - dreapta. Se prinde peste muchie in partea de jos si pe laterale are doua cleme albe.
Daca cineva a mai desfacut il rog sa-mi spuna daca suruburile sunt acolo sau nu. Posibil meseriasii de la Dacia sa fi facut economie si nu au pus. Nu pot spune ca fixarea aduce ceva in plus, dar vreau sa stiu. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-29-08
Varsta: 30
Posturi: 743
|
da am desfacut eu..iti las pe privat numarul de telefon ...
nu sunt ..difera ...de logan ph1 de fapt am postat aici http://www.clubsandero.ro/showpost.p...7&postcount=64 daca nu intelegeti..etc..ma poti suna..totusi
Last edited by chitziman : 19th September 2011 at 11:44 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
|
Pe mine ma intereseaza nu cum schimbati becurile ci altceva. Am precizat in primul mesaj, prezenta a doua suruburi care prind de bord blocul de climatizare. Voi le aveti? Daca da, le-a sparlit careva la Dacia.
Becurile este bine sa le inlocuiti pe amandoua. Am luat unele Osram 12V 1.2. Soclul nu se potriveste, dar le-am rupt firele cu grija si le-am bagat in soclurile de pe masina. La schimbarea becurilor se scoate blocul de climatizare, il bagi intr-o carpa sa nu-l zgarii si il introduci in interior. Il intorci cu partea de sus catre tine si o sa vezi cele doua becuri. Este cea mai buna metoda sa vezi, pentru ca altfel poti zgaria sau monta gresit soclul becului pe contactul electric. Si bonus, grila argintie se scoate usor fara surubelnita. Bagi mana in partea de jos pe loc si cu unghile o tragi in afara, apoi usor mergi din aproape in aproape pana la mijloc. Repeti si pe partea cealalta. La mijloc sub casetofon mai este o clema si apoi ies urechile de sus. Nu bagati surubelnita ca se crapa plasticul si faceti si urme. Deci, trebuie fortat cu mana in partea laterala dreapta jos. Daca va mananca palma puteti schimba si pozitia butoanelor. Initial mufele de la stanga la dreapta sunt negru, gri, aia mare de avarie, verde si negru. Puteti pune geamurile unul langa altul, apoi dezaburire si blocare usi. Asta pentru o alta ergonomie in caz ca a deranjat pe cineva pozitiile initiale. Si acum imi spune cineva daca are suruburile lipsa de la mine? In cazul in care le are de unde pot cumpara altele? Last edited by Winnie : 19th September 2011 at 15:33 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
|
panoul si la mine sta prins in 2 urechiuse albe pe laterale si in muchia de jos.
daca vei vedea cum da bordul Streulea, la un moment dat cand ajuge la blocul de climatizare (cel negru cu ventilator, AC, temperatura, directionare aer), el demonteaza 2 suruburi. la noi la Sandero gaurile exista, dar se tine doar in cleme. asta am vrut sa stiu aveti suruburi acolo si voi sau doar la mine s-a facut reducerea? nu ajuta cu cine stie ce aceste suruburi, dar gaurile sunt facute acolo cu filet si tot tacamul. gaurile sunt in partea de sus pe laterale. |
|
|
|