-"Super calitate " Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 05-26-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 100
|
Astazi in timp ce ma intorceam acasa am trecut peste un damb (o intaltime de maxim 7-8 cm) cu o viteza de vreo 20-25km/h si cand colo ce se intampla imi cade plafoniera !!!!
In prima faza m-au apucat nervii dar dupa am inceput sa rad si am pus-o la loc. NU am mai auzit sa se intample asa ceva la o masina , este unica . |
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 162
|
Adi 007 sa inteleg ca a cazut partea din fata a plafonierei ? nu e prinsa cu braduti ? ce se afla intre plafoniera si tabla?
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Posturi: 1,493
|
Eu cred ca adi007 se refera la plafoniera ca becul ce lumineaza din tavan nu plafonul interior (tapetul de pe tavan). Nu stiu ce legatura are plafoniera cu bradutii parasolarelor sau mai ales cu a manerelor. Tapetul da, se fixeaza in astea dar plafoniera nu. Poate ca am inteles eu gresit. Si link-ul de care s-a amintit mai sus Tutorial demontare interior la Logan. Si pt cei grabiti si care nu au timp sa parcurga atasez link direct la momentul detasarii plafonierei (Tutorial demontare interior la Logan /plafoniera). Se vede ca e agatata numai in 2 cleme care la hopuri daca tapetul/blana e uzata pot scapa.
Last edited by Goan : 21st June 2011 at 09:21 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Junior
|
Scuzati claritatea sunt facute cu telefonul mobil.
Am zis sa am amintire si dovezi daca astia de la Dacia zic ca nu are cum domnule , sigur ai facut matele ceva.Masina este asamblata profesionist ca si aici. Last edited by adi007 : 21st June 2011 at 09:39 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Junior
|
Poti zice ca m-am si speriat , fix atunci deschideam torpedoul sa scot un CD si simpt ca ma atinge ceva ,cand imi ridic privirea ce sa vad se demonteaza masina in mers
.Bine ca nu am ramas cu volanul in mana . |
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 865
|
Interesanta faza
. Eu m-am chinuit destul de mult ca s-o pot demonta,cand am montat a doua plafoniera...si tie iti cade-n cap...pff. |
|
|
|
|
|
#14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Organizator de Intalniri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-09-07
Motorizare : 1.5 dci
Varsta: 35
Posturi: 179
Rep Power: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() [Organizator de Intalniri]
|
Ca fapt divers cineva intreba pe LoganClub daca se poate monta suportul de ochelari pe Duster...am duster la munca si am vrut sa-l ajut...si am fost nevoit sa dau jos plafoniera...deci vreau sa zic(,) ca am tras de ea ca nebunul. ![]() Deci poze cu prinderile din parti te rog. ![]()
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#15 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-10
Motorizare : 1.6
Posturi: 542
|
Se vade foarte clar prinderea. In partea unde intra firul are parte fixa mai lunga si in cealalta parte are o clema din plastic cred ce poate s-a deformat.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" Junior
|
valeriuciprian, NU am demontat-o niciodata .
La mine numai daca tragi usor imediat cade(cred ca a fost montata prost de la inceput/problema de fabricatie) , era bine daca se dadea asa usor si capacul de la stopul 3 , am avut nevoie de 15 minute sa dau jos capacul sa inlocuiesc becul. In 2 zile nu a cazut, daca mai cade ma duc la service sau o lipesc ![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |||||||||||||||||||||||||||
|
Organizator de Intalniri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-09-07
Motorizare : 1.5 dci
Varsta: 35
Posturi: 179
Rep Power: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() [Organizator de Intalniri]
|
Ce observ eu...adi007 nu cred ca are acea tablita in spatele tapiteriei. Verifica te rog.
|
|
|||||||||||||||||||||||||||