-Stopuri vopsite negru (fumurii) Dacia Sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero by Renault |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 04-28-09
Motorizare : 1.6MPI
Posturi: 3
|
Salutare tuturor,
Am si eu o mica intrebare ! Exista vreo lege care sa-ti interzica...sau este posibil sa primesti amenda daca iti faci stopurile fumurii sau negre? ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
in caz ca te loveste cineva din spate si n-ai stopurile omlogate, vei iesi vinovat chiar daca stopurile se vad clar ca vaca. nu sunt conforme daca le vopsesti si asta e. riscul tau. nici un politist nu te va ierta...
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Posturi: 820
|
Bine ai venit,glummyro! Vad ca esti la primul post...buna intrebare ai pus! Pe mine m-ar mai interes si altceva: daca iti pui folie si in mod normal se diminueaza si lumina stopului de pe luneta,se pune aceeasi problema? CAT se pierde din intensitatea stopurilor?
Sau,se poate oare contracara aceasta diminuare cu niste leduri de intensitate mai mare? Intreb,pentru ca am mai vazut masina cu folie la care conturul stopului de pe luneta era neacoperit - ce sa zic,arata naspa. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
nu se pune problema la o simpla vopsire sa nu se vada lumina stopurilor, se pune problema ca vei iesi vinovat si mai ramai si fara talon in cazul in care unul te loveste in spate. de vazut se vor vedea stopurile cand sunt aprinse, nu cred ca o sa te opreasca cineva pt stopuri vopsite in limita bunului simt. daca te prezinti pe strda cu stopuri negre ca noaptea prin care de-abia se vede o licarire la proiectorul de ceata spate, clar ca te agat politia
![]()
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 01-31-09
Motorizare : 1.6mpi
Posturi: 2
|
salut
eu am folie pe stopuri de cateva luini ,mai exact din feb.si nu am avut probleme legal nu ai voie ,daca nu sunt cele originale si sunt vopsite ai mai avea o sacapare "asa sunt ele" acum daca dai de un' militian i-ti ia certificatu sau te pune sa dai jos folia merita sa incerci arata bine vezi poza mea! Last edited by ciprianvio : 21st September 2009 at 00:40 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|