-Stilou de retus Dacia Dacia Sandero : Intretinere Totul despre intretinerea Daciei Sandero. Uleiuri sandero, filtre sandero, placute de frana sandero,consumabile sandero etc. Stilou de retus Dacia - Dacia Sandero
Dacia Sandero

Inapoi   Dacia Sandero > Forum Dacia Sandero > Dacia Sandero : Intretinere
Īnregistrare Īntrebări frecvente Lista de Membri Calendar Marcheaza Forumurile ca Citite

Dacia Sandero : Intretinere Totul despre intretinerea Daciei Sandero. Uleiuri sandero, filtre sandero, placute de frana sandero,consumabile sandero etc.

Attention Visitor:
You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Stilou de retus Dacia

Dacia Sandero : Intretinere

Raspunde

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 7th March 2011, 12:56   #1
marius10
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 10-08-08
Motorizare : benzina
Posturi: 48
marius10 is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit Stilou de retus Dacia

Am gasit din intamplare pe site-ul dacia un stilou de retus nu stiu cat este de bun dar sper sa nu aveti nevoie de el http://www.dacia.ro/servicii-pentru-...tus-dacia.html
marius10 e offline   Reply With Quote
Vechi 7th March 2011, 20:58   #2
AG25FLI
"Sandel" Avansat

AG25FLI's Avatar

Data inscrierii: 02-21-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 178
AG25FLI is on a distinguished road
:
["Sandel" Avansat]
Implicit

e ok. eu am folosit. am dat comanda si mi l-au adus in vreo 2 saptamani. am o culoare prea speciala pentru meridian vest. gri comeata
dar e ok. trebuie sa respecti instructiunile atent. mie nu mi-a iesit ca noua, dar a remediat problema si culoarea bate 100%. si eu am avut-o stearsa in parcare de unu' alb'- sper sa nu ii iasa griul meu din el! si scrijelise bine bara. eu nu am adus-o insa la acelasi nivel cu bara dupa ce am pus vopseaua. nici nu am stat sa smirgheluiesc la ea insa. la 40 ron cat e stiloul merita. sincer

Sari la Forum

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (0 membrii and 1 guests)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu Poti incepe thread-uri noi
Nu Poti posta replici
Nu Poti posta atasamente
Nu Poti sa iti modifici posturile.

vB code e On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off

Fus orar: GMT +3. Acum este 23:40.

Rulează cu: vBulletin Versiune 3.6.8
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Zoints SEO v2.3.0 by Zoints & DxLwebs.com
| Dacia Logan | Logan
Politica de Securitate Google