-Stickere ClubSandero Cafenea
![]() |
|
|||||||
| Înregistrare | Întrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
| Vezi Rezultatele Sondajului: Ţi-ai pune pe "Săndel" un sticker ca cel din postul 33? | |||
| DA |
|
30 | 57.69% |
| NU |
|
9 | 17.31% |
| Ar mai trebui lucrat la el |
|
13 | 25.00% |
| Alegatori: 52. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-14-07
Motorizare : 1.5dCi
Varsta: 35
Posturi: 124
Rep Power: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
ma bucur sa vad ca aveti initiativa
![]() eu unul folosesc asa ceva. veniti cu idei cam cum vreti sa arate si o rezolvam
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-07-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 616
|
mi-ar place sa fie un sandero mic, tunat , sa apara oarecum din lateral si pe usi sa scrie "club sandero" intr-un scris ciudat..gen grafiti..Ar fi interesant daca pentru cine doreste sa lipeasca pe luneta imaginea masinii este exact cum merge masina...adica e pus in spate sa se vada din spate inspre fatza, iar cine doreste sa puna pe parbriz atunci sa fie dinspre fata inspre spate imaginea.
Nu ma pricep prea mult la photoshop sau alte programe ca sa si arat ce vreau sa spun, dar spre ca intelegeti. Last edited by need for speed : 31st October 2008 at 16:56 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
|
Îmi place cel de pe lunetă, este discret, iar aspectul şi culoarea fontului sunt plăcute.
Cel de pe parbriz mi se pare prea mare. Personal mi-ar plăcea ca stickerul să nu "intre" în zona clară a parbrizului. Aspectul şi culoarea fontului sunt plăcute.
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
|
am atasat pozele ca sa vada si cei care nu au un cont pe LoganClub.ro
@manic_user: daca las jos parasolarul, nu mai vad stickerul, deci nu deranjeaza. eu sint unul dintre primii care mi-am pus sticker, pe atunci erau mari. acum sint mai mici, mult mai mici. @alintga: hai sus cu ideile @need for speed: ce propui tu este bestial, la fel si pretul ![]() adica tu propui o poza, poza insemna grafica, grafica insemna serigrafie si asta implica multi bani. de preferat sa fie sticker, maxim 2 culori. eventual se poate face ceva cum e la clubopel, o parte din emblema si www.-ul, a se vedea atasamentul.
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Mi-ar plăcea ca stickerul să nu "intre" în zona clară a parbrizului din motive estetice şi pentru că ar fi mai vizibil pe fond negru, nu pentru că ar reduce vizibilitatea. Dar bineînţeles că mă voi supune opţiunilor majorităţii.
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Pentru parbriz mi-ar plăcea ceva de genul acesta, dar mai elaborată (elaborată de alţii pentru că eu nu mă pricep).
[LE] Scuze pentru cele două posturi consecutive [/LE]
Mama proştilor este mereu gravidă! Last edited by manic_user : 1st November 2008 at 00:32 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
|
se pare ca n-am fost destul de explicit, masina, respectiv emblema dacia, sint poze. poza insemna grafica, grafica ajunge la serigrafie.
nu cred ca e dispus cineva sa investeasca 90euro pentru film si sa plateasca vreo 50 de bucati cu banii jos, una bucata ajungind vreo 20lei. va recomand varianta text sau grafica care se poate taia la plotter. a se vedea atasamentul cum au cei de la clubopel, ca am uitat sa-l atasez prima data . am cautat o poza exact cum arata la ei, grafica si text care se poate taia la plotter
![]() Newton a murit, Einstein a murit...nici eu nu mă simt prea bine... Last edited by crististreulea : 1st November 2008 at 19:45 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
nu imi place ideea de a scrie "www" sau "com". Ar trebui sa fie ceva simbolic..pentru ca "sandero club" pot sa fac din autocolant decupat in cate culori vreau...eu ma gandeam sa fie diferit. Am inteles ca e prea scump cu am propus prima data..atunci cum ar fi daca am avea o sigla pe care sa scrie doar club sandero? De exemplu cum e sigla noua a Daciei, dar il loc de dacia sa scrie club sandero?
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
|
nu am inteles exact cum ai vrea sa fie sigla dacia, in culoarea originala sau o singura culoare.
intreb, deoarece culoarea originala ajunge din nou la serigrafie. in plus, sigla ar trebui sa fie destul de mare sa incapa si clubsandero cit sa fie bine citibil. daca e intr-o singura culoare...arata urit, foarte urit ![]()
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
si ceva in genul asta, dar sa scrie club sandero in loc de "prostreet"?
bineinteles ca in alte culori , stiu eu.. galben , rosu, negru.. ![]() Last edited by crististreulea : 2nd November 2008 at 10:52 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Super Moderator
|
banui ca te referi strict la textul PROSTREET. pntru ca in spatele textului este din nou grafica
![]() si un demo ceva in genul... desi o sa fie mai greu si probabil putin mai scump, nu este irealizabil. culorile le alegeti voi, eu am facut pe negru si rosu pentru ca-mi place contrastul ![]() pentru a pune acest sticker pe geam, club si banda neagra se lipesc primele, sandero lipinduse ulterior peste banda neagra
![]() Newton a murit, Einstein a murit...nici eu nu mă simt prea bine... Last edited by crististreulea : 2nd November 2008 at 12:06 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
si daca punem asa pe o banda galbena?
Mai am o varianta...sa apara "club" sus, scris normal si jos "sandero" in genul asta...tot asa cum ai vrut tu nergu, rosu si fondul alb sau galben sau gri. Last edited by need for speed : 2nd November 2008 at 13:20 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Super Moderator
|
eu zic ca e totusi un "săndel", nu o masina din NFS
![]() prea futurist fontul, nu da bine. majoritatea folosesc masina home edition, nu design, curse si nebuneli ![]() intre timp m-am interesat de pretul pentru varianta propusa de mine mai sus, undeva sub 10lei si minim 10 bucati. am dat ca si dimensiuni 30cmx7cm. mi se pare foarte acceptabil.
![]() Newton a murit, Einstein a murit...nici eu nu mă simt prea bine... Last edited by crististreulea : 2nd November 2008 at 14:22 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
mie imi place varianta ta cu rosu si negru, cristi. ar merge pusa si ca sigla forumului, in locul celei actuale. apropo, cand schimbati sandero-ul ala mirrorat din stanga?
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
mie imi convine varianta ta..sunt de acord si cu pretul. Daca lumea e de acord....sa o facem.Cum spune si stefan sa fie inlocuita si actuala sigla.Mai e o chestie...nu sunt sigur daca restul vor reusi sa lipeasca banda rosie" sandero" corect peste banda neagra si cel mai probabil vor fi unice pe fiecare masina. Firma la care te-ai interesat nu poate lipi dupa printare...banuiesc ca ei ar reusi 99 % din ele identice.
Last edited by need for speed : 2nd November 2008 at 17:59 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Îmi convine şi mie varianta şi preţul, pentru parbriz. Pe lunetă aş prefera însă stickerul prezentat de crististreulea în imaginea 1, postul #6 (poate scris cu o altă culoare). Sunt de acord şi cu observaţiile lui need for speed.
|