-Stickere Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 10-13-10
Motorizare : 1.6 MPI 90 CP
Posturi: 121
|
Salut, am luat masina de la Adras si am pe luneta (pe partea interioara) 4 stickere (Masina anului 2009, Adras rent a car, etc). Pe unul, cel cu "masina anului 2009" am reusit sa-l dezlipesc relativ usor , insa celelalte se incapataneaza sa se tina bine si mi-e frica sa trag de ele ca sa nu cumva sa se strice instalatia de dezaburire. Voi cum ati reusit sa le dezlipiti? Si inca ceva: mai am un sticker mare alb pe portbagaj (tot cu Adras), pe ala am auzit ca trebuie sa-l dau jos cu aer cald, unde se face asta? Multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 12-20-09
Motorizare : 1,4
Varsta: 33
Posturi: 266
|
am lucrat in birotica papetarie si stiu ca exista niste solutii care topeste plasticul ala dar nu garantez ca nu ataca instalatia de dezaburire
asteapta vara la 40 grade il vei dezlipi f usor cu un mic ajutor de aer cald |
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-01-09
Motorizare : 1,4
Posturi: 52
|
iti trebuie un feon (de preferat unul special pentru colante) si niste benzina pentru ca dupa ce o sa dezlipesti colantul o sa mai ramana lipici si se ia foarte usor cu benzina.....eu am decolantat o masina in felul asta..bafta ;)
|
|
|
|