-Stergatoare Dacia Sandero : Piese auto
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Piese auto Piese Dacia Sandero : placa si disc ambreiaj Sandero , curea si role distributie Sandero , radiator apa Sandero , compresor ac Sandero , condensor ac Sandero , disc frana Sandero , caseta directie Sandero , pompa inject Sandero ,pompa apa Sandero , geam oglinda logan brat bascula fata Sandero , bieleta directie Sandero , bieleta antiruliu Sandero , electro ventilator Sandero , far Sandero , lampa stop Sandero , bara protectie Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-08-08
Motorizare : benzina
Posturi: 48
|
Cu ce fel de stergatoare le-ati inlocuit pe cele vechi (din fata)? Marca,pret, dimensiune, satisfactie?Din ce am citit cele mai bune is Valeo(bineinteles si mai scumpe)dar nu stiu daca potrivesc.
Se pot schimba doar lamelele de cauciuc?cum ? ms |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-29-08
Motorizare : 1.4
Varsta: 30
Posturi: 743
|
eu cu unele maxim 30 de lei setul mai mult nu se merita..la hotii de stergatoare...
si se pot schimba lamele de cauciuc, dar eu zic ca renteaza doar la cel de pe spate..
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 08-18-09
Posturi: 254
|
Alca grafitate de 53 cm si 51 cm de la Carrefour (in jur de 10 RON anul trecut).Sterg foarte bine,nu scartaie.Raport pret/eficienta foarte bun.Saptamana trecuta am cumparat de la Carrefour Vitantis de 53 cm,de 51 nu mai aveau.
Pe cealalta masina(Fiat) am avut stergatoare Valeo,Bosch,aerotwin retrofit non-name,non-name clasice luate de pe la Real,Cora,etc. si Alca.Dintre toate cele mai bune(stergere eficienta,fara zgomot sau scartait) au fost Valeo fiind si cele mai scumpe intre toate incercate.Bosch scartaiau la revenirea in pozitia initiala.Cele non-name aerotwin unguresti daca la inceput au fost OK,ulterior mi-au creat mari probleme:a iesit capatul lamei de metal ce formeaza lama si mi-a zgariat parbrizul (am scos stergatorul ca sa nu zgarie,la spalatorie au scapat bratul si mi-au fisurat parbrizul). Anual schimb stergatoarele pentru ca in timp lama se intareste si-si pierde elasticitatea existand riscul sa zgarie parbrizul.Anul trecut am cumparat si stergatorul pentru luneta(Valeo,40 cm) pe care-l voi schimba anul acesta. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 435
|
Tot din Carrefour am si eu stergatoare si sunt foarte ok. Nu scartaie si am dat pe undeva la 20 lei pe un set, nu stiu firma, sunt dealea aero. le am de 6-7 luni si sterg la fel de bine.
Stergator pt luneta trebuie sa cumpardar nu stiu Ce dimensiune , marca, pret sa cumpar. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 01-02-11
Motorizare : 1.6 16v
Posturi: 15
|
@ Azzzuro: am vazut ca ti-ai montat stergatoare un pic mai mari decat cele din fabrica (50 cm). intrebarea e: nu se ating intre ele? mersi.
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 08-18-09
Posturi: 254
|
@mihai.85:Nu se ating intre ele.La alte masini stergatorul din dreptul soferului este mai mare asigurand o suprafata curata mai mare.Am vazut ca la mine ramanea un spatiu destul de mare nesters,am incercat lama de 53 cm si a mers fara probleme.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 03-02-11
Posturi: 112
|
Si-a prelungit careva dintre voi parghia de la mecanism ce actioneaza stergatorul din dreapta ca sa se elimine acel V? Daca da, ce ati folosit? Am si stergatoare mai lungi, dar nu vreau sa ridic stergatorul din dreapta mai sus de spatiul negru de pe parbriz ca e nicicum.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
urmeaza sa o fac eu. sa vad ce iese. numai ca nu imi dau seama de unde scot parghia...ca sa o modific.
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" Junior
|
Nu stiu nici eu exact. Weekend-ul viitor voi face si eu operatiunea. Tu ce pui ca prelungire? Am vazut ca multi pun un patrat din acela de clanta ca e solid si nu se indoaie parghia asa. Sau il sudezi? Eu din cate am vazut cu un patent se invart acele sigurante negre si iese parghia.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" Junior
|
Am facut eu modificarea. Am schimbat si stergatoarele cu unele de 22'' la sofer si 20'' la pasager. Totul e ok acum. Nu mai ma deranjeaza triunhiul blestemat. Recomand operatiunea pentru un plus de confort.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Junior
|
http://www.*********.ro/index.php?sh...dpost&p=645876
Uite, eu nu am apucat sa fac poze, dar e exact ca in acele poze. Tija o scoti de pe mecanism prin tragere. Nu se rupe, crapa. Ca sa iti fie mai usor poti demonta tot mecanismul ca e mai usor asa. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-13-11
Motorizare : 1.6l
Posturi: 73
|
Mi-am schimbat si eu stergatoarele si am pus de 24" adica de 60cm...este maximul posibil care se poate pune pe Sandero...nu se ating si sterg f bine...pret 9,9/buc din carrefour
|
|
|
|