-Stepway vs Duster 4x2 1.6 105 CP Sandero vs ...
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Sandero vs ... Logan...si altele |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-19-09
Motorizare : benzina, 1.4
Posturi: 29
|
Stepway 1.6 90 CP vs Duster 4x4 1.6 105 CP
Ce preferati? Diferenta de pret se justifica ? Poate face mult mai mult pe drumuri forestiere, pietruite Duster fata de Stepway? care e mai simpatic? |
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,441
|
Sincer si eu m-as orienta mai mult spre Duster si asta pt motorul 1.6 16V care este net superior 1.6 8V.
Plus ca Duster beneficieaza de ceva tehonlogie Nissan pe sub ea, care eu cred ca este un plus. Este adevarat ca nu-i masina de oras Duster-u dar mai sunt si soferi de Nissan Patrol care merg numai prin oras ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
mie nu-mi place dusterul, da' stepway ala e o struto-camila inalta, care in teren accidentat face rahatul praf, iar in oras cine are nevoie de masini cu garda la sol de 22cm? daca e pt drum nasol, noroi, zapada, clar dusterul cu fata de autobuz, daca e de fite, atunci un stepway sa cada pe spate pitipoancele de la cucietii din vale...
|