-Smoala Dacia Sandero : Intretinere
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Intretinere Totul despre intretinerea Daciei Sandero. Uleiuri sandero, filtre sandero, placute de frana sandero,consumabile sandero etc. |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 11-22-09
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 40
|
Salutare!
Cu cateva saptamani in urma am fost cu masina la Bran. Tocmai se repara drumul si cand am trecut pe langa portiunea pe care se lucra, un nenorocit de muncitor cu nivelul IQ cat al unei gaini a inceput sa imprastie smoala cu ceva compresor. Mi-a umplut toata partea din dreapta fata a masinii de punctulete mici de smoala, inclusiv parbrizul si farul. Pana sa realizez ce s-a intamplat, am trecut cu vreo 300 m si nu m-am mai intors sa ma cert cu el, ca oricum nu realizam nimic. Si de atunci smoala e pe masina, degeaba o frec cu apa sau lichid de spalare a geamului, nu se clinteste. Poate cineva sa-mi recomande un solvent care dizolva smoala dar nu si parbrizul, plasticul farului sau vopseaua metalica a masinii? Ma tem ca nu cumva sa imprastii smoala si mai mult pe parbriz sau pe far si sa devina ca un fel de sticla mata. Daca aveti sugestii si sunteti siguri ca nu va avea rezultate si mai catastrofale, va rog sa-mi scrieti ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
|
Da s-ar putea sa fie bitum. Sunt niste punctulete mici negre. Extrem de multe. Ce este benzenul si unde gasesc? Nu-mi transforma parbrizul/farul in sticla mata sau plastic mat?
|
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-18-08
Posturi: 190
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 09-07-09
Motorizare : 1.4 mpi
Varsta: 31
Posturi: 37
|
Poti da cu benzina pe parbriz fara probleme, inmoi o carpa in benzina si prin frecare vei scoate su siguranta acele puncte. Poti incerca si pe far sincer nu cred ca-i face ceva dar pentru orce eventualitate incearca undeva in partea je jos intr-un colt al faurlui si vezi cum se prezinta. Bafta!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 05-26-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 100
|
poti sa cumperi de aicihttp://www.mafra.ro/curatare-bitum-d...zivi-p-69.html
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
ca sa nu mai stai stresat mergi la o spalatorie si arata-le problema. o sa te rezolve ei pt 10 lei bagati in buzunarul celui care iti spala masina. si ai si garantia ca o sa iasa bine. eu am mers cativa km in spatele unei cisterne care transporta smoala/bitum sau cum vrei tu sa ii zici...am incercat toate variantele si din intamplare cand m-am dus la o spalatorie mai de fite, si i-am aratat problema a venit tipul cu un spray a dat pe masina si nu mi-a venit sa cred cum a inceput sa curga toate punctele negre...dupa 2 spalari a ramas ca noua.
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" Incepator
|
Salutare tuturor!
Am incercat cu benzina si a mers de minune. Am curatat toata partea dreapta fata a masinii si arata bine acum. Pe far n-am indraznit sa incerc si nici nu cred ca ar fi o idee buna. Am dat jos smoala si de pe parbriz cu succes. Asadar cu benzina se curata (realtiv usor). Va multumesc tuturor pt. ajutor! |
|
|
|