-Si Mi-am Luat Si Eu Sandero....de 2 Bani Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero Si Mi-am Luat Si Eu Sandero....de 2 Bani - Dacia Sandero
Dacia Sandero

Inapoi   Dacia Sandero > Forum Dacia Sandero > Dacia Sandero : Probleme Tehnice
Īnregistrare Īntrebări frecvente Lista de Membri Calendar Marcheaza Forumurile ca Citite

Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero

Attention Visitor:
You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Si Mi-am Luat Si Eu Sandero....de 2 Bani

Dacia Sandero : Probleme Tehnice

Raspunde

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 21st April 2009, 21:23   #1
Jorjack
"Sandel" Incepator

Jorjack's Avatar

Data inscrierii: 06-17-08
Motorizare : 1,6 MPI
Posturi: 23
Jorjack is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Angry Si Mi-am Luat Si Eu Sandero....de 2 Bani

Frumoasa masina...Am 5100 de Km...
-greiErasi in bord....
-stalpul lateral in care este centura de siguranta...scartaie pe drum cu denivelari....
-imi curge lichid de spalatul geamul in porbagaj...cand sterg luneta...(vezi poza atasata)...
Si cu toate astea...la SERVICE...imi spun ca sunt probleme marunte...greierasii sunt normali...zcartaitul...asa fac toate....iar...lichidul care se scurge...o problema minora....( DE PRECIZAT CA SE SCURGE DIN INTERIOR...nu pe la garnituri....)
CE SA FAC CU EA????? iMI VINE SA O ARUNC IN RAPA...
Jorjack e offline   Reply With Quote
Vechi 21st April 2009, 21:52   #2
Oliseh
"Sandel" de 5 stele

Oliseh's Avatar

Data inscrierii: 07-31-08
Motorizare : 1,4 MPI Laureat
Varsta: 33
Posturi: 595
Oliseh is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

nu-i de 2 bani ce poti sa faci e repede la service si chiar un mail la vocea clientului cu problemele aparute,e in garantie.
ps.imaginea nu se deschide
Oliseh e offline   Reply With Quote
Vechi 22nd April 2009, 15:42   #3
SERGHEI
"Sandel" Junior

SERGHEI's Avatar

Data inscrierii: 10-16-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 125
SERGHEI is on a distinguished road
:
["Sandel" Junior]
Implicit

Pai daca te-ai zgarcit si ai luat modelul ,,de 2 bani" !!??? Doi bani dai ,doi bani face...La 2 bani gaseai o gramada de masini de import (noi )care au aceleasi simptome dupa 5-6000 km.Macar la Sandero ai pe cine sa bati pe cand la celelalte nu..

PS--am aproape 8000 km (in trei luni aproape...) si in afara de greierashii scaunului de la sofer ...abur in far si etc chestii minore..vad ca masina isi merita cei 3135000 bani..(este o diferenta parca fata de cei 2 bani.. 0
SERGHEI e offline   Reply With Quote
Vechi 22nd April 2009, 19:30   #4
Spanu
"Sandel" de 5 stele

Spanu's Avatar

Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
Spanu is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

pe drumurile din romania greierasii apar si la E clase. si pt cei care au condus masini germane inainte si dupa rularea in romania stiu ce vb. a condus un golf 5 cu 90 000 de km si mergea ceas. dupa 2000 de km in romania (3 luni) troncanea tot.
Vechi 1st May 2009, 06:10   #5
adgavril
"Sandel" Incepator

adgavril's Avatar

Data inscrierii: 01-02-09
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 33
Posturi: 86
adgavril is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

@ Jorjack... pana la urma ai fost in service sa ti-o repare? Ca inclusiv greierasii, la kilometrajul asta, nu sunt normali, trebuie rezolvati in garantie!!!!
adgavril e offline   Reply With Quote
Vechi 20th May 2009, 15:18   #6
SERGHEI
"Sandel" Junior

SERGHEI's Avatar

Data inscrierii: 10-16-08
Posturi: 125
SERGHEI is on a distinguished road
:
["Sandel" Junior]
Implicit

Acum serios : este atat de bine izolata fonic aceasta masina incat ,,greierashii "chiar sunt o problema ....Sigur am si eu greierashi dar nu-i aud din cauza multitudinii de zgomote generate de o masina low -cost ..Am mai cunoscut pe cineva care a stat cu masina 3 ore in service sa descopere greierasii (logan) ..si la sfarsit exasperat mecanicul (fiind cunostinte) i-a dat cu pixul in cap ..Pix scos dintubulatura de aer... Se mai intampla.
SERGHEI e offline   Reply With Quote
Vechi 13th June 2009, 23:49   #7
bubulutza
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 02-04-09
Posturi: 12
bubulutza is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

Eu nu am greierasi. Si referitor ca ti-ai luat masina de doi bani, cred ca ai fost ghinionist. Normal ca nu e Porsche, BMW sau mai stiu eu ce alta marca iti doresti. Am mai citit pe forum, ca s-au ondulat chederele la usi. La mine nu. In schimb a mea are o intrerupere, iar cand stau la semafor si tin mana pe schimbatorul de viteze dardaie nasol. Nu ma pricep eu foarte tare la masini dar daca esti ghinionist cred ca se poate intampla cu orice super marca.
bubulutza e offline   Reply With Quote
Raspunde

Sari la Forum

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (0 membrii and 1 guests)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu Poti incepe thread-uri noi
Nu Poti posta replici
Nu Poti posta atasamente
Nu Poti sa iti modifici posturile.

vB code e On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off

Fus orar: GMT +3. Acum este 23:28.

Rulează cu: vBulletin Versiune 3.6.8
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Zoints SEO v2.3.0 by Zoints & DxLwebs.com
| Dacia Logan | Logan
Politica de Securitate Google