Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

zgomot ciudat

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    In legatura cu stergatoarele, eu am facut un scandal montru la VC, am fost chemat la service, mi s-au facut poze, si in aceeasi zi, dupa ora de la sedinta foto cu stergatoarele, uzina a aprobat schimbarea stergatorului stanga si comanda a fost data. Totul intr-o ORA !!! Daca nu faceti scandal (si amenintari cu OPC-ul), nu vi se va schimba stergatorul.

    Comment


    • #32
      Salutari.
      Sa speram ca zgomotul/zgomotele pe care le aud/auzim nu duc la asa ceva: http://www.*********.ro/index.php?showtopic=173036
      Urata treaba!!!!!!!!!!!!

      Si aici ma refer la zgomotele pe care le are Sandelul meu in special la accelerare ....
      Sau sa influenteze intr-un fel ce ar putea duce la asa ceva ...........
      Last edited by Daniel Dinutoiu; 17 February 2010, 16:13. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • #33
        pune un hiperlink sa vedem....ca nu stim de unde sa o luam! multzam

        Comment


        • #34
          Stai sa vad ce pot face.
          Sper sa reusesc.
          Last edited by Daniel Dinutoiu; 17 February 2010, 16:27.

          Comment


          • #35
            Cam ciudata situatia de "acolo".
            Sincer nu prea cred ca ii pe bune sau ceva lipseste din descriere.
            Oricum la 80Km/h in a 3-a si sa puste motoru cu axul cu came indoit...

            Comment


            • #36
              Aici
              Sper sa mearga.www.d a c i a c l u b.ro/nu-mi-acorda-garantia-t173036.html

              http://www.d a c i a c l u b.ro/nu-mi-acorda-garantia-t173036.html
              Last edited by Daniel Dinutoiu; 17 February 2010, 17:30. Reason: Automerged Doublepost

              Comment


              • #37
                mda! nefericit eveniment! are dreptate cel care spune ca le fac din ce in ce mai "bune"!
                sa vezi cu "gipul saracilor"..ce va fi!..pacat de Dacia. daca o tin tot asa vor pierde foarte mult.
                insa doar timpul ne va arata cum sta treaba. daca incep sa cada si motoarele...e nasol. sa speram ca e un caz izolat. referitor la garantii stim si noi, cei cu probleme de toata jena
                cum ne-am chinuit pt un amarit de brat de stergator.

                Comment


                • #38
                  Originally posted by mihaisorin3 View Post
                  Dupa 3500 de km mi-a aparut si mie acel zgomot ca un scartait la roata din dreapta fata , si mai ales se aude la pornire de pe loc, franare , treceri peste denivelari . Am scris un mail la VC sper sa ma programeze la o verificare .Daca ma suna o sa le zic si eu de stergatoarele care lovesc capota cand le ridici. Volanul si mie mi se pare ca numai merge ca la inceput , parca merge mai greu , o sa le zic si de asta .
                  Am rezistat si eu vreo luna cu acest scartzait dreapta fata, peste orice mica denivelare, chiar si la pornirile de pe loc sau la anumite viraje.. Unii din jurul meu spuneau ca's eu prea sensibila...sau ca asociez zgomotele cu cine stie ce altceva...ce enervanti...Am fost acum o saptamana la Apan Braila, dupa un simplu test rutier, au urcat masina pe elevator, au miscat stanga dreapta de roata dreapta fata, imediat s-a evidentiat zgomotul ..scârţ-crâcneala... diagnosticul verbal pripit a fost ...aaaa...e gripat rulmentul ... pe ordinul de reparatie in schimb scria cu totul altceva si dealtfel mi-au si explicat : au curatat cupela de la amortizor de praf, pietricele adunate, etc. Asta ar fi fost buba.
                  Nu se mai aude acel zgomot dar ...tot e ceva ..si nu-s auzenii.
                  Cat despre stergatoare ar fi bine sa insistati de schimbat, faceti poze, trimiteti mail la VC si cereti programare la un service Dacia apropiat pt o analiza. La mine s-a rezolvat. Ambele atingeau capota si au fost schimbate pe garantie.

                  Probleme au mai fost ( vis-a-vis rontzaiala la acceleratie ) dar voi reveni cu un post.

                  Comment


                  • #39
                    generatiile mai noi de la Dacia sunt o orchestra de zgomote. de la banalele stergatoare, pana la casetele de directie. intermezzo!: zomote in portiere,bord..cuplaje, trepidatii motor, vibratii in caroserie, etc!...totul tine de slaba isonorizare a masinii, a manei de lucru si conceptiei socialiste franceze!
                    Last edited by Iorgovan; 2 October 2010, 00:04.

                    Comment


                    • #40
                      Si eu am acea rontaiala la acceleratie, dar cred ca e "zgomot tehnologic", oricum...e bine sa stim care-s problemele, nu de alta, dar pe viitor, cred ca foarte multidin cei prezenti pe forum cu sandero se vor orienta catre alta marca. Eu unul stiu ca nu mai cumpar dacie in viata mea (desi nu am avut pana acum nici o problema tehnica cu masina).

                      Comment


                      • #41
                        pune benzina mai buna si vei vedea ca nu mai face. "rontaiala" aia e din avans. cu cat benzina e mai proasta cu atat face mai tare. se simte si in rampa cand motorul trage mai greu si esti incarcat.

                        subscriu si eu la ideea de mai sus. niciodata nu mai cumpar marca Dacia. masinile sunt prost lucrate si de calitate indoielnica.

                        Comment


                        • #42
                          Hmm, deci tu zici ca e din avans, eu credeam ca rontaiala vine de pe la cutia de viteze...dar avansul nu se poate regla, cum se putea la daciile 1310 ? (cand il reglai invartind de delcou)

                          Chestia e ca eu bag benzina de 95, iar rontaiala aia se aude doar cand accelerez, daca las masina in viteza, si iau piciorul de pe acceleratie - deci merge in frana de motor, nu se mai aude rontaiala aia.

                          Comment


                          • #43
                            vreau si eu o recomandare. dimineata cand e rece motorul la plecarea de pe loc trepideaza masina. pleca in suturi. prima sau a doua pornire in treapta 1. apoi isi revine. insa chiar si daca motorul e incins(ieri am mers 400km) cand ridic piciorul de pe acceleratie si o las in frana de motor se simte o trepidatie ca si cum mi-ar da cineva 2 suturi in fund. daca e in frana de motor si apas iar pe acceleratie , trepidatia se simte iar. ce poate fi? ambreiajul?
                            -fara-

                            Comment


                            • #44
                              Originally posted by Iorgovan View Post
                              pune benzina mai buna si vei vedea ca nu mai face. "rontaiala" aia e din avans. cu cat benzina e mai proasta cu atat face mai tare. se simte si in rampa cand motorul trage mai greu si esti incarcat.
                              In data de 5 mai a.c. trimiteam acest mail la VC :
                              Sunt proprietara a autoturismului Dacia Sandero cu numarul .....( restul datelor in attach).
                              Zgomotul care face obiectul nemultumirii mele l-am sesizat pentru prima data la sfarsitul lui noiembrie 2009.
                              Initial se manifesta la mersul in rampa sau in depasiri, deci la o accelerare mai pronuntata.
                              Stiind ca urmeaza sa fac revizia chiar la inceputul lui decembrie 2009 am sesizat atunci toate problemele inclusiv aceasta, catre Nalba Galati.
                              Daca celelalte s-au rezolvat, chiar daca nu au fost inscrise in carnetul de garantie/intretinere, problema zgomotului la accelerare a ramas nerezolvata si nu as vrea sa aduc aici in discutie motivatia (nesolutionarii) adusa de reprezentantul Dacia(o suspiciune a dumnealor fiind ca benzina ar fi de vina...).
                              Am continuat sa conduc masina alimentand desi nu stiu cata relevanta are sursa, numai de la Petrom (inainte oscilam intre Petrom si Rompetrol).
                              De curand am cerut si parerea Apan Braila, care a incercat identificarea cauzei si de unde am primit macar un raspuns, chiar daca doar verbal, macar seamana a diagnostic : probleme cu softul calculatorului de injectie.
                              Am incercat sa fiu toleranta cu acest zgomot insa deoarece s-a accentuat la orice mica incercare de marire a acceleratiei, imi produce nu numai discomfort ci si teama. Sincer imi vine sa o las in parcare....sau si mai bine, in parcarea reprezentantului Dacia...
                              [...]
                              Am marea rugaminte de aceea sa mi se explice si mie cum functioneaza garantia in cazul problemei aparute la masina mea si rezolvarea problemei prin procedurile conforme politicii si garantiei DACIA
                              .


                              Ce s-a intamplat la putin timp dupa acest mail ? Am fost chemata la analiza la Apan si solutia adoptata impreuna cu VC a fost schimbarea calculatorului de injectie, pe garantie. Oki...toate bune si frumusele pana mai acum 2-3 saptamani ...deci minunea a durat 5 luni ...timp in care am alimentat doar de la Petrom. A reaparut rontzaiala ...si este extraordinar de enervanta si nu-mi mai spuneti ca e de la benzina ! Trebuie sa existe o solutie din partea Dacia de a softa ca lumea calculatorul cela ! poi ce or sa faca ? o sa-mi schimbe calculatorul de injectie la fiecare 5 luni ? oki, cat e in garantie treaba lor, dar dupa ....va fi treaba mea ....

                              Comment


                              • #45
                                la mn se aude un zgomot puternic de fiecare data cand e drumul mai denivelat in partea din dreapta a bordului(unde se afla airbagul de la pasager).mai are cineva aceasta problema?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google