-senzor airbag Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 12-21-08
Motorizare : 1.4MPI
Posturi: 18
|
a mai patit cine ceva asemanator?,din cate am inteles pe loganuri este frecvanta problema.Am observat ieri cand am plecat de acasa ca nu se mai stinge becul de airbag sofer. Nu cred ca este defectiune de airbag ci mai degraba ceva electric din bord pt ca ocaziuonal in timpul mersului se mai stinge!
Oricum ar fi foarte nasol sa faci accident si sa constati ca airbag-ul nu prea functioneaza. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
daca becul ramane aprins, sa nu te trezesti cu punga in fata. e posibil orice.aia chiar e o problema urgenta de service.
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-01-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 63
|
Am patit la fel, am si un post pe tema asta.
Eu am airbag-uri in scaune si problema mea a fost ca aveam un arc de la scaun care intrase prin firul de la airbag scaun pasager. Daca mergi la service si pune testerul o sa vada imediat care e problema. Poate fi o chestie de contacte la fise si asta se rezolva cu spray de contacte dar tot la service. La mine era stins mai mereu si se aprinde cand statea cineva pe scaun. Sper sa rezolvi. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
nu sare airbagul in fata in caz de defectiune. in nici un caz...
mergeti la service pt diagnosticare. mai mult ca sigur e vreun fir ce face contact aiurea.
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
la scurt nu se declanseaza. iar tensiune nu "scapa" accidental in rezistenta de declansare pt ca arderea elementului de comanda din ecu determina o intrerupere, nu un scurt. sistemele astea de siguranta toate sunt gandite "fail safe"...
|