-Se poate monta deja pe Sandero Kitul Angel eyes Xenon? Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-19-06
Motorizare : 1.6 MPI
Varsta: 25
Posturi: 158
|
in primul rand nu exista angel eyes pentru sandero.
Xenon se poate monta,dar din cate stiu,legislatia nu da voie xenon in far fara lupa. Daca tot vrei sa montezi,exista de cumparat instalatii xenon...
|
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-02-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 21
|
Last edited by Stefan : 3rd December 2008 at 09:42 |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#4 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-07-08
Motorizare : 16 MPI
Posturi: 83
|
Pentru a monta o instalatie xenon pe un far fara lupa exact cum a zis si Cristi nu este legal dar din propia experienta nu m-a oprit nici un garcea sa ma intrebe de sanatate cat despre lupa efectul este de a concentra lumina pe o anumita raza fara a se mai folosi de oglinda farului care in situatia noastra reflecta lumina pe o raza mult mai mare lucru ce deranjeaza participantii la trafic..... Decizia iti apartine daca iti pui sau nu xenon dar pana vor aparea farurile de tuning "in speta cele cu angel eyes si binenteles cu lupa" nu avem varianta de cat sa ne umplem frigiderele acasa de la soferii de pe contrasens!!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-19-06
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 158
|
corect
Am vazut ca au aparut ceva H4 ce au lupe pe bec direct... nu stiu mai multe detalii,daca stie careva mai mult poate sa posteze.
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-07-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 616
|
eu am vorbit azi cu un tip care lucreaza intr-un atelier care se ocupa numai cu instalatii xenon si mi-a spus ca se poate pune bixenon dar ar fi mai bine sa astept sa apara angel eyes si atunci se pune. Eu va pot spune ca pe una din masinile mele am folosit xenon fara lupa si deranjeaza...de cand i-am pus angel eyes nici o problema
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Posturi: 1,370
|
cine are informatii despre aceste faruri cool sa posteze urgent.
sunt foarte interesat de achizitionarea si montarea lor
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-07-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 616
|
odata sa asteptam sa apara...sa speram ca pana anul viitor vor scoate la vanzare..oricum va fi nevoie de ceva banuti...Nu am auzit sa nimeni sa fie interesat de stopuri; nu stie nimeni nimic? exista?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Posturi: 1,370
|
stopuri imi pun dar numai daca tot stopul e facut din leduri. nu vreau tiganiile alea care au tot becuri(nu stiu daca becul de ceata sau cel de mers inapoi poate fi tot led)
|
|
|
#17 | |||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 432
|
Cred ca este vorba de aceste pleoape care le are si Spanu. Mai multe despre pleoapele lu Spanu gasiti AICI.
ps: scuze de off sper sa ne oprim aici. , daca nu ne potolesc adminii ![]() Last edited by Shoot : 19th February 2010 at 01:00 |
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#18 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 11-15-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 28
|
si io sunt interesat de pleoape am gasit pe un site cu 15 lei dar ma costa 30 de lei drumu
pt ca nu mi le trimite decat prin fan curier astept sa vad poze cu ale tale si un pret |
|
|
|