-Scrisul sters pe afisajul de bord Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-11-10
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 15
|
incep sa imi dispara cifre de pe afisajul de bord cand temperatura e mai scazuta
nu se mai vad deloc in loc de 7300km la bord imi arata 300 ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 865
|
Vad ca scrie din Maroc...deci cred ca pana in -5 max vorbim...oricum,la mine au fost si -30,dar nu a disparut nimic.Cand e frig la mine,apar numerele mai "slow motion" dar apar toate.Cred ca la tine e vorba de contact imperfect.
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
de la frig, contactele foliei cauciucate de la display se slabesc, coroborate cu ingrosarea cristalelor lichide, apare efectul de "intarzier" la schimbarea afisajului sau chiar disparitia completa a unor segmente. lucru care se remediazaz odata cu incalzirea habitaclului. masinile mai de fite, gen mondeo, s80, etc, au rezistente incalzitoare sub lcd-uri. de aia costa cat costa si nu gasiti s80 nou tipla la 7000 de oiro
![]()
|