-Scadere foarte rapida nivel antigel Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-17-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 26
|
Azi la o verificare de rutina am observat ca nivelul la antigel a scazut ff mult sub nivelul minim. E normal? Pot sa completez eu sau trebuie mers la service pentru ca am citit pe undeva ca daca umbli la capacul de la borcanas pierzi garantia. Mentionez ca masina are 6 luni Multumesc anticipat
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-29-08
Varsta: 30
Posturi: 669
|
nu pierzi nici o garantie, vezi ca s-a mai discutat , trebuie sa-l completezi la rece, sa nu desfaci borcanasu cand e motorul cald..ca o sa ai surprize si uita-te atent pe acolo poate ai pierderi vizibile...
si aveai un topic aici http://www.clubsandero.ro/antigel-t2...hlight=antigel
Last edited by chitziman : 8th March 2010 at 13:42 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,441
|
Incearca sa completezi cu GLACEOL RX TIP D (anticel recomandat Dacia) si apoi urmareste nivelul.
Eu zic ca daca se repeta sa scada iar sub minim trebuie sa consulti serviceul. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Este si la Dacia dar este si in magazinele de piese auto bine inteles la alt pret.
Acuma depinde si de tine cat esti de tipicar. Eu cand am cautat mi-au tot zis de la magazine ca defapt ce au ei ii mai bun decat ce caut eu, dar eu nu si nu si nu. Si in cele din urma am gasit la un magazin care este renumit pt comercializarea pieselor Dacia. Am cautat special Dacia pt ca am inteles ca nu ii recomandat sa fie amestecate. Last edited by Goan : 8th March 2010 at 15:01 Motiv: Corectare |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-17-08
Posturi: 26
|
Am rezolvat! Am gasit antigelul recomandat de Dacia, am completat pana la nivelul maxim si acum o tin sub urmarire! Sper sa nu se mai repete. Multumesc mult de ajutor
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
|
Confirm cele spuse de Goan, am cumparat dintr-ala albastru, nu neaparat ca as fi avut nevoie, am zis sa fie, cu prima ocazie i l-am aratat mecanicului si acesta mi-a spus ca nu este bun, cand pui peste cel existent reactia este ca aceea cand pui sirop in apa.
Intr-un an si noua luni, 15600 de km, antigelul mi-a scazut de la nivelul maxim, la jumatate intre maxim si minim. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-18-09
Posturi: 11
|
Oameni Buni Si La Mine A Scazut Aproape De Minim Nu Am Avut Nici O Pirdere Ci Pur Si Simplu Antigelul In Timp Se Evapora,am Completat Inapoi Binenteles La Un Service Dacia.bafta!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Se evapora dar se si aeristeste circuitul
Si la mine de la MAX a scazut undeva la mijloc, dar nu chiar pana la minim Este un lucru normal sa se intample asta dat fiind faptul ca masina este noua Dar daca dupa completare, iar scade atunci ii mai mult decat evaporare si aerisire |
|
|
|