-Sandokan a venit, uraaa My Ride
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 03-16-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 105
|
Azi la ora 15,30 am intrat in posesia lui Sandokan, 1,4 gris basalt, airbag lateral. Ca de obicei dealerul a fost de nota 5. Am cerut o alarma Maat 679 obisnuita, el mi-a pus un 679 wirelles, am cerut senzori de parcare cu display montat deasupra oglinzii, ei i-au montat la mijlocul bordului.
Pe drum au curs apele pe mine, sunt incepator total cu carnet luat de un an si fara sa conduc in acest timp, prima masina. Pe drum mi s-a oprit motorul de 4 ori , nu ma descurc de loc cu ambreiajul asa de sus. trebuie sa ajung la service sa mi-l coboare mai jos. In rest, masina merge bine,nu se aude motorul prea tare, desii in nestiinta mea, din greseala, am avut ocazia sa-l turez de cateva ori, nu i-am gasit greseli vizibile de finisare. Ce nu-mi place pana acum, este culoarea argintie a manerelor exteriore, sistemul de prindere cu mana la portbagaj (dar astea le stiam de cand am vazut-o prima data). Acum am vazut si eu cat de fragile par manerele de plastic de la interior , nu-mi plac inelele metalice de pe bancheta din spate pt prinderea scaunului pt copii, sunt prea la vedere. Va avertizez de acum, toate impresiile mele sunt ale unui incepator din toate punctele de vedere. Nu ma intrebati impresii tehnice , ca poate nici nu stiu despre ce este vorba. Last edited by bobocul : 11th July 2008 at 18:06 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-25-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 24
|
felicitari,sa o stapanesti sanatos,si eu sunt in aceasi situatie ca tine,am luat carnetu cam de un an si nu prea am condus mai deloc,a mea trebuie sa vina pe 21,cat de incomod e ambreiajul? e sus de tot? sau la mijloc spre sus?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Membru Manelist
![]() Data inscrierii: 11-20-06
Motorizare : 1.4 MPi (peste 75 de martoage)
Varsta: 25
Posturi: 30
|
Ambreaju asa ii si la logan, prinde sus, si asa si trebuie lasat (sa se uzeze un pic) pana pe la 20 000 km cand este indicat sa il reglezi sa prinda mai jos. In cazu in care nu se regleaza la 20 000km discu de ambreaj se va uza mult mai repede. Aceasta operatiune de reglare a ambreajului se face numa la masinile care NU au ambreaj hidraulic (1,4mpi si 1,6mpi).
Cat despre acceleratia prea fine te vei obisnui si chiar iti va placea. (dupa vreo 2oookm sa te sui intr-o dacie 1300 sa vezi ce diferenta ii) Sa ai noroc de masina si multi km fara incidente.
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Junior
|
Multumesc, pt urari. Azi am facut 35 km. numai prin Bucuresti. Am plecat la 7,30, cand era mai liber si am revenit acum, cu strazi destul de aglomerate. Am mers mai mult cu a2a si a 3a pana in 2500 turatie si viteza 30 -50 km/ora. O data am turat-o din greseala pana la 5000. Masina se descurca f. bine, vad ca-mi accepta greselile, cand se supara pe mine i-mi opreste motorul. Se conduce f usor, ia curbele bine, chiar si cand am gresit si am intrat intr-o curba la 90 gr. cu 40 la ora.
Am uitat sa postez ieri, are cauciucuri Continental, a venit cu 12 km la bord si 2 l de benzina. AC merge f bine. Azi cred ca am descoperit o lipsa din fabrica. La scaunul pasager nu exista o aparatoare din plastic care acopera partial sina de ghidare pe partea dinspre frana de mana. La scaunul sofer exista acea aparatoare. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Sunt multe chestii "normale", care nu se intampla pe modelele Dacia. Chiar nu stiu de ce nu monteaza protectia aia. Daca ar fi din ratiuni de costuri, ar fi de tot rasul; cat poate sa coste? 1 leu maxim.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-13-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 1
|
Vreau sa dau comanda de un sandero, laureate 1.6.
In cat timp o sa am ocaziunea sa il conduc , sa am cheia in mana dupa ce dau comanda? ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 454
|
imnuologic, nu aici trebuia sa postezi, dar cum esti nou se mai intampla. Ai putea sa intri in posesia unui Sandero (daca il comanzi) prin toamna.
|
|
|
|
#12 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-15-08
Motorizare : 1289
Varsta: 24
Posturi: 6
|
![]() Fara puncte de suspensie, te rog
Never drive faster then your guardian angel can fly ! Last edited by Stefan : 15th July 2008 at 12:31 |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Junior
|
Omitand faptul ca va-ti bagat in topicul meu, livrarile care sunt dupa 1 septembrie sunt din cauza ca angajatii Dacia intra in concediu in luna august si liniile de asamblare in revizie. |
|
|
|
|
|
#14 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
|
.La fel ca mai sus
Never drive faster then your guardian angel can fly ! Last edited by Stefan : 15th July 2008 at 12:33 |
|
|
|
|
|
#16 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
|
Sa-mi platesti mausul ca s-a stricat in timp ce stergeam PUNCTELE DE SUSPENSIE
Never drive faster then your guardian angel can fly ! Last edited by Stefan : 15th July 2008 at 13:25 |
|
|
|
|
|
#18 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
|
.!!
Never drive faster then your guardian angel can fly ! Last edited by Stefan : 15th July 2008 at 13:26 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 12-17-07
Varsta: 22
Posturi: 5
|
hmh .. sunt curios cum merge sandel asta .. as face o tura grozava cu el,l-as pune la incercare
![]() frumoasa masina ... dar pune ceva poze pt ca nu o vad
|