-Sandi Belle 1.5 DCI My Ride
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 10-06-10
Motorizare : 1.5 DCI
Posturi: 104
|
Salutare,
In sfarsit am reusit si eu sa ma asez pe scaunul micutei Sandi Are 863 de km si motor 1.5 DCI. Stiu ca nu prea sunt diesele pe forum.. chiar si dealer ul a zis ca nu a mai vandut Clima Plus diesel.. .. in sfarsit.. am comandat cotiera.. am vb cu colegul mariusik22 pt covorase .. si acum ii caut niste gume de iarna .. [dealerul a zis ca vine cu gume mixte.. dar a venit cu Michellin Energy care's de vara]Va tin la curent ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,493
|
Sa ai noroc de ea.
Mii si milioane de KM fara probleme. E o motorizare care si eu am vanat-o dar in 2008 nu era pe lista. Apoi dupa ce am vazut ce pret are "Laureate 1.5 dCi 90 CP 11000 EUR" m-am cam bucurcat ca am MPI. Tu cat ai dat pe ea ? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" Junior
|
multumesc frumos de urari
![]() intrebare: marginea de deasupra grilei dintre faruri.. la mine e culoarea masinii.. dar am vazut si nichelate.. aveti idee de unde as putea achizitiona una? PS e gri cometa dar e f murdara.. deh .. vreamea asta ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 12-09-07
Motorizare : 1.9dTi
Varsta: 34
Posturi: 110
|
Nu ma face sa-mi schimb parerea... ce piesa nichelata mai ai pe masina ?... incearca sa schimbi farurile... daca vrei sa faci ceva frumos...
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Junior
|
nu ti o schimba
..ma gandeam ca o sa dea bine.. pt ca la mine sunt farurile pe fond alb [asa cum ai remarcat si tu] ..daca as avea o as vedea cum ii sta mai bine ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 865
|
Piesa aia e bandoul,cromat la versiunile laureate si mai sus. Eu am preference si bandoul in culoarea caroseriei.Nu l-as schimba,nici daca mi l-ar da gratis!
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" Junior
|
La multi ani pe noul an
.. am fost putin ocupat si nu am mai intrat.. sandi are 3000 km .. ruleaza cu cauciucuri de vara.. se descurca ![]() A primit o cotiera [80 ron], presuri de interior [50 ron parca], aparatori de noroi, [pe fata de logan 20 ron, pe spate de sandero 75 ron] si leduri albe in bord ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" Junior
|
Cu ocazia atingerii a 10k km, Sandi a primit o resoftare la DimSport si [teoretic] acum are 105 caluti
Asa cum am scris motorul imi pare mai elastic si are cuplu mai mare sunt multumit ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" Junior
|
13.000 km .. merge brici
![]() Vreau sa i pun carlig de remorcare.. are cineva de vanzare unul SH? banuiesc ca se potrivesc si cele de Logan.. (pentru ca pe site urile de profil, noi, cele de Logan sunt mai ieftine) |
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" Junior
|
revizie la 15.000:
-filtru ulei+motorina+aer+polen (a avut de polen din fabrica) -ulei Elf 5W 40 costurile pieselor au fost de ~344 ron.. pun cateva poze pentru cei interesati ![]() |
|
|
|