-Sanderosul meu My Ride
![]() |
|
|||||||
| Înregistrare | Întrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 07-10-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 148
|
Salutareeee ! A venit la 1 octombrie (nu e locul potrivit sa ma plang de serviciile execrabile ale dealerului din CT.... dar o voi face la un momentdat). Deci... am deja 1200 km, abia acum am pus si poze. Intre timp am inmatriculat-o si.... am spalat-o
![]() Sunt f incantat de masina (la toate capitolele), mai putin de faptul ca se aude motorul... cam tare .... |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 33
Posturi: 295
|
Salutare.
Sa o stapanesti sanatos... Am si eu un stres ...nu ma lamuresc cu culorile...si atunci adun informatii...deci ce culoare e asta, elctrique sau mineral ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Junior
|
Da, este mineral. Acum am vazut mai multe electrique si parca era mai discreta... dar am ales mineral pentru ca am vrut o culoare inchisa (dar nu negru) pentru a o face sa para mai mica... Numai ca pe mineral se vede prea tare praful si.... gainatiul. Poate pe electrique se estompau mai mult... In fine, e ok asa cum este !
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 12-13-08
Motorizare : 1.4 benzina
Posturi: 2
|
so stapinesti sanatos si cit mai multi km fara probleme!
eu inca nu am apucat sa o vad pe a mea decit in poze!asta-i viata de marinar! ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" Junior
|
revin cu cateva poze, primele erau la Navodari, acum unele de la Eforie; recunosc ca nu mai sunt asa de "peisagistice" ca primele, dar acum bobocul este si el mai curatel..... si asta e cel mai important
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Junior
|
Vineri am spalat-o, sambata am iesit la o plimbare.... am profitat sa ii fac poze pt ca la 3 zile dupa spalat nu mai stii sgur daca e mineral, electrique sau chiar bej......
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" Junior
|
Noutati: pe 23 martie am lovit-o.... nu am b*lit ochii la drum si l-am tamponat pe cel din fata la 35-40 kmh. Far si bara crapate, sigla si suport de numar au zburat, aripa dreapta a plecat putin si am indoit condensorul de ac. Casco - service - vineri era gata masina, a iesit la prima vedere ca noua. Acum am de asteptat acceptul de plata, si cand ridic masina si o inspectez amanuntit revin cu detalii despre cum a iesit.
Deocamdata pun o poza cu sandelul accidentat. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Junior
|
Initial (vineri) cand am ridicat-o nu am fost pe deplin multumit (capota avea joc vertical - inchisa fiind puteai sa o misti daca trageai de ea; bara avea oarece lufturi - nu a fost bine stransa la aripa). Azi am trecut pe la service si mi s-au remediat neplacerile. Iata rezultatul final !
![]() |
|
|
|